Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com bunu tıklarsan benım ates tablomu gorebılırsın sende uye ol tavsıye ederım. buraya atesını akıntılarını vs işaretliyorsun ve kendısı yumurtlama gunu sana gosterıyo
buarada ates değerlerimi yanlıs yazmısım sana bıraz once tabloda doğrusu var

Son düzenleme:
sat 25 eylul bat 23 ekimm :) inşallah hep birlikte hamile kalırızzz... bu topic uğurumuz olsunn... :)

oflu duğarın kabul olur inşallah teker teker güzel haberler veririz boool hamişli bir topik olsun inşallah

ovulasyonumu yaptım yıne sılık cızgı ya cuma gunu falan cıksa ne guzel olur ozaman kadar kalınlassa
kafayı yıcem ben bu testlerle

Kızlar benimde umudum artık ekim di ama şuanda çok hastayım. Bi konu açtm az önce görmüşsünüzdür belki. çocuk düşünücek hal kalmadı 5 gündür.

ovulasyonumu yaptım yıne sılık cızgı ya cuma gunu falan cıksa ne guzel olur ozaman kadar kalınlassa
kafayı yıcem ben bu testlerle

canım stress yapma testı yapmaya devam et bugun kacın günü ? stress bize yaramıyor sakin ol hem net cıktıgında bır ıkı gun ıcınde yumurtlaycaksın demek yarın cıksa bıle cuma gunu yumurtlama olasılıgın var yanı hadi bakalım bol şanslar sana

Kızlar benimde umudum artık ekim di ama şuanda çok hastayım. Bi konu açtm az önce görmüşsünüzdür belki. çocuk düşünücek hal kalmadı 5 gündür.

hangi konuyu actın canım buarada cok gecmıs olsun en erken zamanda iyleşmen dileğiyle

bugun 11.benım ıcın cok erken
ama daha öncede yazmıstım 16.gun eşim gıdıyor
oyuzden erken olsun ıstıyorum
gecen ay 17.gundu
hayırlısı olsun bencede dusunursem hıc yumurtlamıcakmısım gıbı gelıyor

tamam canım silik cıktıgın gore bugun yarın cıkar pozitif diye düşünüyorum buarada akıntın başladımı yumurta akı kıvamında. benim 10. gün başlamıstı . 14 . gunde FF cızgı cızdı.

ya ben akıntı falan anlamıyorum hıc sadece adete dogru hıssedıyorum akıntıyı malesef
keşke benımde 14.gun cızge
bugunlerde atesım gıtgıde dustu 36.4
36.3
36.1
ve 36.0 oldu bugun
bıkac gun daha böle olcak sonra yukselcek dıye umut edıyorum bakalım 2-3 gune degısır yukselır heralde yukselsın yanı ıncır yemekten öğğ oldum

saol canım baktım tablona.. ateş düştüğü gün yumurtlaman oldu anlamına geliyor..ve hemen değerlendirilmesi gerekiyorbende bu hafta hemen bir derece alacağım..dil altından ölçendenbirde bunu deneyelim bakalım..

biraz önce bir arkadaş neler deniyorsunuz hamile olmak için diy sormuştu..eşime keçiboynuzu,,kendime bal tarçın çörekotu,,ovulasyon testi birde ateşölçme yöntmi eklenecek Bunlar vesile elbette inşallah işe yarar çabalarımız..

verdiğin siteyi inceliyorum canım bende üye olacağım biraz karıştırayımda..tekrar teşekkürler

canım yumurtlama oldugunda ates ortalamanın altına duser yumurtlama olduktan sonrada yukselir olay bu sen ölçmeye devm et baya yukselıyo ates yumurtlamada en azından benım oyle . bence senınde 14 dunde olcak

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Senemciq....................................6 EKİM

Pinknymph.....................................7 EKİM

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Öcuk...........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……17 EKİM

Ucrubucrub..................................17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Vizon..........................................25 Ekim

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………29 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

canım yumurtlama oldugunda ates ortalamanın altına duser yumurtlama olduktan sonrada yukselir olay bu sen ölçmeye devm et baya yukselıyo ates yumurtlamada en azından benım oyle . bence senınde 14 dunde olcak

ay hadı inşallah umudum olsun bariii

olsun tabi birde kasama kendini canım sadece zevk için eşinle beraber ol ınan cok etkılıyo hamile kalmayı .

bu ay öle yapıyoruz zaten ovulasw.testıde varya bıde rahatoluyor
ilk 2 ay 1 hafta sureklı yapmaktan bıkmıstık artık gercı yaptıkda noldu hıcbısey
senın cocugun var mı?

ilk 2 ay 1 hafta sureklı yapmaktan bıkmıstık artık gercı yaptıkda noldu hıcbısey
senın cocugun var mı?

ovulasyon testı nasıl bısey arkadasım odamı ıdrardan yapılıyo

senın cocugun var mı?

yo cocugum yok malesef. ama bir kez hamile kalmıstım ama 7. haftada aldırmak zorunda kalmıstım olustugu yer yanlısmıs diye benim rahmim ikitane ıkısının arasında olusmus bır tur dıs gebelik gibi bişi olmus. ilkini hıc beklemiyodum cunku korunuyoduk. bu nedenle hamilelik bekirtilerini hıc anlamamıstım. şimdi istiyorum ama 3 aydır olmuyor bakalım kısmet umarım sımdı olur. gerci aynı olayın olma olasılıgı var yıne aynı acıyı yasayabılırım o nedenle de endıselıyım yanı hamıle olursam endısem bıtmıycek takı doktor hersey yolunda dıyene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…