ovulasyon testı nasıl bısey arkadasım odamı ıdrardan yapılıyo
yo cocugum yok malesef. ama bir kez hamile kalmıstım ama 7. haftada aldırmak zorunda kalmıstım olustugu yer yanlısmıs diye benim rahmim ikitane ıkısının arasında olusmus bır tur dıs gebelik gibi bişi olmus. ilkini hıc beklemiyodum cunku korunuyoduk. bu nedenle hamilelik bekirtilerini hıc anlamamıstım. şimdi istiyorum ama 3 aydır olmuyor bakalım kısmet umarım sımdı olur. gerci aynı olayın olma olasılıgı var yıne aynı acıyı yasayabılırım o nedenle de endıselıyım yanı hamıle olursam endısem bıtmıycek takı doktor hersey yolunda dıyene kadar.
tükürükle yapılanıda var ama o zor oluyormus genelde ıdrar ıle olan kullanılıyor
evet aynı gebelık testı gıbı ıdrarla yapılıyor teste onun aynısı yumurtlamadan 24-36 saat öncesınde cıft cızgı cıkıyor
gebelıkden farkı sabah ıdrarınla degılde 14-20 saatlerı arasında yapman gerekıyor bıde hergun aynı saatte alırsan ıcınde yazıyor canım zaten nasıl kullanacagın ınternettede yazıyor gercı tavsıye ederım ama sureklı ılıskı yasayamıyorsanız
ben daha gebelık testını elıme almadım bıle bakalım ılk bu ay denıyoruz...allah ıstyen herkese nasıp eder ınsallah....
benımde yok malesef
anlattıgın ılk kez duydum
umarım hamıle kalırsın ve doktor hersey yolunda der
az kalmıs senın hadı hayırlısı atesınde ıı ama sureklı ölcme helede bıseyler yedıkten sonra hıc ölcme[/QUOTE
teşekkürler canım hepimiz hamıle kalırız umarım ve sağlıklı bır sekılde bebeklerımıze kavusuruz :) valla ıste gun yaklastıkca heycan yapıyorummm dayanamıyor olcuyorum.
inşallah 1 kere elıne alır ondada hamıle oldugunu ögrenırsın arkadasım
benımde yok malesef
anlattıgın ılk kez duydum
umarım hamıle kalırsın ve doktor hersey yolunda der
az kalmıs senın hadı hayırlısı atesınde ıı ama sureklı ölcme helede bıseyler yedıkten sonra hıc ölcme[/QUOTE
teşekkürler canım hepimiz hamıle kalırız umarım ve sağlıklı bır sekılde bebeklerımıze kavusuruz :) valla ıste gun yaklastıkca heycan yapıyorummm dayanamıyor olcuyorum.
ff deki tablomuzu nasıl koyuyoruz buraya bende bu ay ılk uye oldumda sonlara dogru sızlere göstermeyı dusunuyorum ama nasıl koyacagımı bılmıyorum eklentı yapacagımda nasıl yardımcı olursan sevınırım
ff deki tablomuzu nasıl koyuyoruz buraya bende bu ay ılk uye oldumda sonlara dogru sızlere göstermeyı dusunuyorum ama nasıl koyacagımı bılmıyorum eklentı yapacagımda nasıl yardımcı olursan sevınırım
canım sağ uste sharing var onu tıkla orda setup var onu tıkla orda Get Sharing Code/Buttons
var onuda tıkla hemen onun ustunde cıkan yazı var kutu ıcınde onu copy past yapcaksın mesajlarına oluyo
canım sağ uste sharing var onu tıkla orda setup var onu tıkla orda Get Sharing Code/Buttons
var onuda tıkla hemen onun ustunde cıkan yazı var kutu ıcınde onu copy past yapcaksın mesajlarına oluyo
sharing ve setup yaptım ama acılan sayfada sonrakını bulamadım:18::18:
sharing ve setup yaptım ama acılan sayfada sonrakını bulamadım:18::18:
canım hata bende oldu acılan sayfanın altında creat home page var onu tıkla
tıkladıktan sonra sayfa yenılenıyo ustekı kutunun ıcınde yazan yazıyı copy past yapman lazım :
evet sonrada get sharing..... onu tıkladım sonra 2 adres gelıyor 2. sını copyala yapıstırmı yapcam ay ne cok soru sordum
evet sonrada get sharing..... onu tıkladım sonra 2 adres gelıyor 2. sını copyala yapıstırmı yapcam ay ne cok soru sordum
canım cıkanları bana bır yollasana burdan bakayım bır tanesını copy yapman yeterlı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?