Benim bildiğim kesin emin olamazsa kesikli çizgi koyuyor. Bana daha koymadı mesela. Evet canım bu tabloya göre yumrtlamam ve çatlamam bitmiş görünüyoor. Artık beklemedeyiz. Karışmasın senin kafan. Daha yeni oturttuukkkkkk
Son dakika gelişmesiiiii. ateş ölçme başlığındaki bir arkadaş benim tablom için çatlama daha bitmemiş. bugün de çalışın dedi
Canım doktorunu değiştirsen mi acaba? İlk kez tablo yaptım analamıyorum pek. ama bir düşmüş bir çıkmış. Regli olacak olsan sürekli düşer diye biliyorum. Detaylı bir muayene olsan mı? Hamilelik belki kanda geç çıkacak veya başka bir neden varsa ortaya çıkacaktır.
Baya sürüyo o zaman bu çatlama öyle bitti sanıp tembelleşmiycez hemen :2:
ay bende bi başlayabilsem bi anlasam yumurtladığımı ama sanırım yaklaşmışım ateşime göre öyle gösteriyo 18-19 gibi en geç olcak sanırım
ama bu tablodaki semboller yorumlar fln iiyice kafamı karıştırdı,
Benim grafikte bugüne kadar çıkıyo takvim yarından sonrası yok onu nasıl getirceğimi arıyorum niye böyle olmuşki yaaa
neden herkes ateşini ölçüyor?? biraz bilgi verebilirmisiniz?
Canım hergün takvime veri girince çizelgede çıkıyor. Benim de yoktu girdikçe çıkıyor. Taktım bu konuya anlıycam inşallah. Ama bugün yaşanan düşüş kafamı karıştırdı. Daha devam ediyor dediler ovulasyona
Yaaa öylemiymiş sağol cnm ya bende telaş yapıp duruyorum tarihler bitti diye
Vallahi bende taktım biliyomusun uyku uyuyamam ben şimdi
Dün 36,8 e çıkmıştı ateşim bugün 36,6 düştü
Şu yumurta kıvamı akıntı hala gelmedi testlerde negatif
ay bide bu ay yumurtlamazsam ben ilk kez bu kadar takip ediyorum yaa
İnsan ayıp olmasın diye yumurtlar of
canım günaydın umarım yarın güzel haberer vereceksin bize :)
dusnce adet olman lazim ama olmamissin bende cok anlamiyorum bahardan ogrendim.herkese gunaydın
benım 4 gunluk ates taplom
14 ekım = 36.5
15 ekim =36.7
16 ekim=35.6
17 ekim=36.1
bu nasıl taplodur anlamadım ben gene hasta olmadım ya d e l i r m e k üzereyim kan negatıf kırmızılar gelmedı 5 gun oldu ne yapıcam ne edıcem bılmıorummm doktorum kan testımın negatıf oldugunu soledım tm dedı sadece baska bısey etmedı yogunmus oyle dıyorr oysa bende para verıorum her muayenemde nasıl doktordur buuuu bı kan testı ıcın bıle gırıs yaptımm ınsan bakar bu hamıle degılse neden adet olmadı dıye yok yok yok kızlar yardım edın neyapmam lasım
İkimizi grubun takıntılıları ilan ediyorum. Takıntılı şirinlerateşin düşmeye devam edip dip yapacak işte o zaman yumurtalar hazırrr. Pick yapınca da çatladıııııı. Ha sonraki gün düşerse (benimki gibi) o nedemek bilemedimmmm
Agzin bal yesin ya. bende cok supheleniyorum kendimden du bakalim nolucak ??
Yeşimcim heyecanlandık bak şmdi inş test doğrudur,
Gerçi 2 saat baya geçmiş dikkate almayın falan diyorlar ama çıkmayınca da 10 saat bile beklese o test çıkmıyor anasını satayım :)
bence var bişeyleti bebek aldın sennnnnn
canım özelden msjım gitmiyo nedense anlamadım ama takvım tamam gozukuyodu gelecek ayın takvimi otomatok cıkıcak merak etme sen. sımdıki tabloyu yap sen önce. usteki takvımdeki günler tam ustlerini tıkla ve verilerini gir
fertilityde sürekli üstte son 3-5 gün deyip duruyor. vip olun filan diyor.. acaba olmazsam tablomu yok mu edicek?
birde arkadaşlar bu kadar düşünüp akıntı yumurta ayy çatladı çatlamadı yaparsak olmuyo bu iş.. ben hazirandan beri ilaç çatlatma iğnesi takviyesi ile deniyorum ve çok stresliyim.. hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor olmuyor.. pkoluyum ben ama hormon değerlerimde sıkıntı yok, sadece yumurtalığımda kistik yapı var :) değişik bir pkoluyum yani..
ateş tablomu ekliyim ;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Canım tablon güzel görünüyor. Ortalamanın altına düşmemişsin. Devam eder inşallah
kızlar normalde yumurtlama gunumde doktorum tarıhler ve gece dıye yazmıstı catlıcagı zamanlarda bızde o gunlerde ve daha oncesındede berbaer olduk sonra adetıme 2 1 gun kalada beraber olduk gelen gıden yok ve adetım gectı ozmnlarda berbaer olduk ve hatta dun de ve benden sadece yumurta akı kıvamında akıntı devam edıor arada kasıkalrımda batma oluyor goguslerımde sıstı normalde adet olcuam zaman ucları acırdı ama sımdı ucları acıordu sımdı o gogsumun tamamını yayıldı ucunda yok acı agrı oluyor durumum boyle ben carsamba gunu doktora gıdeyım bakalımbır terslık oldugu kesın
kızlar normalde yumurtlama gunumde doktorum tarıhler ve gece dıye yazmıstı catlıcagı zamanlarda bızde o gunlerde ve daha oncesındede berbaer olduk sonra adetıme 2 1 gun kalada beraber olduk gelen gıden yok ve adetım gectı ozmnlarda berbaer olduk ve hatta dun de ve benden sadece yumurta akı kıvamında akıntı devam edıor arada kasıkalrımda batma oluyor goguslerımde sıstı normalde adet olcuam zaman ucları acırdı ama sımdı ucları acıordu sımdı o gogsumun tamamını yayıldı ucunda yok acı agrı oluyor durumum boyle ben carsamba gunu doktora gıdeyım bakalımbır terslık oldugu kesın
yokh aynen oyle ya . su sonucu bir alsam da bir oh ceksem simdi tam olarak pozitif diyemiyorum.
resmide cekemedim bulanik oluyor .
ama cizginin kalinligi gilan digeriyle ayni sadece rengi soluk.
Ins bos cikmaz umutlar. dusunmemeye calisiyorum yoksa cok heyecanlaniyorum ben ya
yokh aynen oyle ya . su sonucu bir alsam da bir oh ceksem simdi tam olarak pozitif diyemiyorum.
resmide cekemedim bulanik oluyor .
ama cizginin kalinligi gilan digeriyle ayni sadece rengi soluk.
Ins bos cikmaz umutlar. dusunmemeye calisiyorum yoksa cok heyecanlaniyorum ben ya
hadi ins gec dollenme filandir. benimde yumurta aki adete 5-6 gun kala geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?