Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Baya sürüyo o zaman bu çatlama öyle bitti sanıp tembelleşmiycez hemen :2:
ay bende bi başlayabilsem bi anlasam yumurtladığımı ama sanırım yaklaşmışım ateşime göre öyle gösteriyo 18-19 gibi en geç olcak sanırım
ama bu tablodaki semboller yorumlar fln iiyice kafamı karıştırdı,
Benim grafikte bugüne kadar çıkıyo takvim yarından sonrası yok onu nasıl getirceğimi arıyorum niye böyle olmuşki yaaa

evet dusunuorum bende degıstırmeyı ya özel hastane bırde ya cok sınırlıyım doktorumaa ıns hamıleyımdır ınss

Canım hergün takvime veri girince çizelgede çıkıyor. Benim de yoktu girdikçe çıkıyor. Taktım bu konuya anlıycam inşallah. Ama bugün yaşanan düşüş kafamı karıştırdı. Daha devam ediyor dediler ovulasyona

Yaaa öylemiymiş sağol cnm ya bende telaş yapıp duruyorum tarihler bitti diye
Vallahi bende taktım biliyomusun uyku uyuyamam ben şimdi
Dün 36,8 e çıkmıştı ateşim bugün 36,6 düştü
Şu yumurta kıvamı akıntı hala gelmedi testlerde negatif
ay bide bu ay yumurtlamazsam ben ilk kez bu kadar takip ediyorum yaa
İnsan ayıp olmasın diye yumurtlar of

İkimizi grubun takıntılıları ilan ediyorum. Takıntılı şirinler ateşin düşmeye devam edip dip yapacak işte o zaman yumurtalar hazırrr. Pick yapınca da çatladıııııı. Ha sonraki gün düşerse (benimki gibi) o nedemek bilemedimmmm

canım günaydın umarım yarın güzel haberer vereceksin bize :)

Agzin bal yesin ya. bende cok supheleniyorum kendimden du bakalim nolucak ??

Yeşimcim heyecanlandık bak şmdi inş test doğrudur,
Gerçi 2 saat baya geçmiş dikkate almayın falan diyorlar ama çıkmayınca da 10 saat bile beklese o test çıkmıyor anasını satayım :)
bence var bişeyleti bebek aldın sennnnnn
[/QUOTE]
ins kizlar ya . silik cizgi gorunce umutlandim istahim da cok acik ya
bu yorgunlukla manti yaptim tursuyla yiyorum. :) . acayip birsekilde yemek yemek istiyorum
ya su hissin gecmesi lazim biran once yoksa kilolar alip basini gidecek bugun tartildim 53 kilo olmusum.
51 dim.
dusnce adet olman lazim ama olmamissin bende cok anlamiyorum bahardan ogrendim.
bence bir jinekolojik muayeneden gec bebek olsun yada olmasin.
benim bu sabaha kadar testler negatif cikti bugun yaptim 2 saat sonra silik cizgiyi gordum.
bir testi tekrarla istersen belki seninde oyle olur.

kizlar ya bu arada benim yumurtlamam gecti nasil olsa deyip ara vermeyin benim adete 5-6 gun vardi akinti geldi
yarinda sonucu alicam eger deger dusukse kesin o zaman hamile kaldim
gerci birseyde cikmayabilir ama ben oyle tahmin ediyorum.

canım özelden msjım gitmiyo nedense anlamadım ama takvım tamam gozukuyodu gelecek ayın takvimi otomatok cıkıcak merak etme sen. sımdıki tabloyu yap sen önce. usteki takvımdeki günler tam ustlerini tıkla ve verilerini gir

fertilityde sürekli üstte son 3-5 gün deyip duruyor. vip olun filan diyor.. acaba olmazsam tablomu yok mu edicek?
birde arkadaşlar bu kadar düşünüp akıntı yumurta ayy çatladı çatlamadı yaparsak olmuyo bu iş.. ben hazirandan beri ilaç çatlatma iğnesi takviyesi ile deniyorum ve çok stresliyim.. hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen olmuyor olmuyor.. pkoluyum ben ama hormon değerlerimde sıkıntı yok, sadece yumurtalığımda kistik yapı var :) değişik bir pkoluyum yani..
ateş tablomu ekliyim ;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Olleeeeeyy işte o günü bekliyorummmmm pick yapsın sonra dipppppp olsunnnnnn :))
Senin belki 2 yumurtan vardı şimdide diğeri çatlıyordur şekerim kimbilir :))
Belkide ikizler geliyorrrrrrrr

Tatlım inş çok heveslendik yarın kan sonucu mu alacaksın sen şimdi?
Beklemesi de ölüm ya..

Tamam canım çok sağol, girdikçe çıkıyomuş sanırım yarın bakıcam nasıl olucak.

Son düzenleme:

Canım tablon güzel görünüyor. Ortalamanın altına düşmemişsin. Devam eder inşallah

Canım tablon güzel görünüyor. Ortalamanın altına düşmemişsin. Devam eder inşallah

inşallah bakalım.. heyecanla bekliyorum..
progestan içiyorum şimdilerde, ama o da acayip depresif yapıyor adamı.. bi de üstüne havalar berbat.. iyice dipteyim.. günler geçmiyor bana..

kızlar normalde yumurtlama gunumde doktorum tarıhler ve gece dıye yazmıstı catlıcagı zamanlarda bızde o gunlerde ve daha oncesındede berbaer olduk sonra adetıme 2 1 gun kalada beraber olduk gelen gıden yok ve adetım gectı ozmnlarda berbaer olduk ve hatta dun de ve benden sadece yumurta akı kıvamında akıntı devam edıor arada kasıkalrımda batma oluyor goguslerımde sıstı normalde adet olcuam zaman ucları acırdı ama sımdı ucları acıordu sımdı o gogsumun tamamını yayıldı ucunda yok acı agrı oluyor durumum boyle ben carsamba gunu doktora gıdeyım bakalım bır terslık oldugu kesın

Son düzenleme:
yokh aynen oyle ya . su sonucu bir alsam da bir oh ceksem simdi tam olarak pozitif diyemiyorum.
resmide cekemedim bulanik oluyor .
ama cizginin kalinligi gilan digeriyle ayni sadece rengi soluk.
Ins bos cikmaz umutlar. dusunmemeye calisiyorum yoksa cok heyecanlaniyorum ben ya

hadi ins gec dollenme filandir. benimde yumurta aki adete 5-6 gun kala geldi.

canım inşallah güzel haber cıkar gecıkmeden doktora gir belki süpriz yoldadır.

ins hamılesındır cnm:)

canım umudunu sakın yitirme ama sana başımdan geçen bir olayı yazayım..
daha korunmayı bıraktığımızın 5-6. ayı filandı.. adetim gelmiyor hemde söktürücü kullanmama rağmen.. dedim test alıp yapayım.. aldım nasılsa birşey yoktur diyerek yaptım testi.. damlattım, hızla yayılmaya başladı, hooop birinci çizgi oldu.. ikinci yok tabii ki.. ama ben atmadım testi az dursun sonra bakarım dedim, koydum aynanın önüne.. sonra ben unuttum onu, aradan 2 saat civarı geçti, bi gittim ikinci çizgi var.. silik ama .. oha dedim..! hamilemiyim acaba? hemen doktora gittim kan verdim, ama değer 0.0 küsür.. avucumu yaladım ve o anki üzüntümü asla kelimelerle tarif edemem.. o nedenle canım lütfen kaptırma kendini.. sen de üzülme ben gibi.. ama eğer hamişsen de zaten kanda belli olacak o zaman sevincin tavan yapsın.. hepbirlikte sevinelim burda..
umarım beni yanlış anlamamışsındır..

arkadaşlar günaydın dr geldim kesemiz 9 mm 6,5 haftalık şuan kalp atışlarını duyamayız dedi haftaya salı gidicem dua edin benim için.
bu arada geçmişi daha okumadım umarım hamişler vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…