Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın kızlarrrr günümüz herzamankinden güzel geçsin inşallahhhh yaa haftasonu nete giremedim hiç amma sayfa olmuş okusam işlerimi yetirştiremem yani
bu arada benim ateş tablomda kötü bişey oldu programın kendi çizdiği 2 çizgi öyle bi günde kesiştiki biz ogün çalışmamıştık yanii okadar uğraş ve bu ayı boşgeeeeeeeççç olacak şey değil yaniii yani bu aydan pek umutlu değilim artık 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

herkeslere çok çok günaydınlar, herkeslere çookkk güzell günler diliyorum, batı gelip geçenlerden de hamiş haberlerini bekliyorummm

bu arada herkes ateş tablosunu koymuş , benim bayağı uzun zamandır ateşim hiç düşmüyordu ama 14 ekimden bu yana, her gün düzenli olarak 0.1 derece düşüyor.
yani 14 ekim 37.0
15 ekim 36.9
16 ekim 36.8
17 ekim 36.7

galiba hamilelik bende bu ay da yok ama yapacak bişey yok, bir ay daha eşime mesai yazıyorum ben de

Canımniye öyle bir anda umutsuzluğa kapıldın. o öyle bir günlük hadise değil ki. Ovülasyon dönemi kadar öncesi ve sonrası 3 günü de ekleyin diyorlar. En az 5 gün eder.

Canım bizim tablolar arası 1 gün oynuyo heralde.. çok benziyolar.. benim kırmızı çizgileri çizdi bugün program.. seninde yarın çizicek heralde :44:

37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ben başlarda baya bir ateşliymişim ama sonrası hakikaten aynı. ay inşallah ikimizin de hamiş tablosu olur. İlk ve son tablomuz oluuurrrrrr

herkese gunaydın

benım 4 gunluk ates taplom
14 ekım = 36.5
15 ekim =36.7
16 ekim=35.6
17 ekim=36.1

bu nasıl taplodur anlamadım ben gene hasta olmadım ya d e l i r m e k üzereyim kan negatıf kırmızılar gelmedı 5 gun oldu ne yapıcam ne edıcem bılmıorummm doktorum kan testımın negatıf oldugunu soledım tm dedı sadece baska bısey etmedı yogunmus oyle dıyorr oysa bende para verıorum her muayenemde nasıl doktordur buuuu bı kan testı ıcın bıle gırıs yaptımm ınsan bakar bu hamıle degılse neden adet olmadı dıye yok yok yok kızlar yardım edın neyapmam lasım

canım kesik kesik olmasının nedeni bir gun olcmemiş olmandan kaynaklı. akıntında su gibi yazmıssın ateşinde düşüş olmus yumurtlama donemıne gırıyosun yani calısmalara mutlaka başla

Arada bir günü eksik girmişim demekki ölçmediğim gün olmadı çünkü düzeltirim onu şimdi :))
Sağol canım yaa demekki yumurtlamaya ramak kaldı
Ovulasyon testi bugün son kaldı elimde baya erken başlamışım heralde silik silik çıkıyo çizgiler kaç gündür
Bugün bi test daha alıcam mecburen, 2-3 gün daha devam etmek gerekecek..

Canım doktorunu değiştirsen mi acaba? İlk kez tablo yaptım analamıyorum pek. ama bir düşmüş bir çıkmış. Regli olacak olsan sürekli düşer diye biliyorum. Detaylı bir muayene olsan mı? Hamilelik belki kanda geç çıkacak veya başka bir neden varsa ortaya çıkacaktır.

Canım o çizgi ne anlama geliyor o gün mü yumurtlamışsın yani
Ama ateşinde düşüş olmamış o gün yada bir önceki gün ?
Bütün teorilerimiz boşa mı gitti şimdi,
Bide içi boş beyaz noktalar var onlar ne işe yarıyor ki :S

Günaydın kıslaaarrrr.

Bu da benim tablom 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Du bakali nolceeeekkkk?

Canım sen şimdi bu tabloya göre ayın 13ünde mi yumurtladın o günden snra artmaya başlamış

gerçektende bu nasıl tablo anlamadım :44: belkide hala hamile olma ihtimalin vardır.. yani geç döllenme felan olduysa kanda çıkmamış olabilir canım .. arkadaşımın başına geldi.. kanda çıkmamıştı yanii :26:

Canım doktorunu değiştirsen mi acaba? İlk kez tablo yaptım analamıyorum pek. ama bir düşmüş bir çıkmış. Regli olacak olsan sürekli düşer diye biliyorum. Detaylı bir muayene olsan mı? Hamilelik belki kanda geç çıkacak veya başka bir neden varsa ortaya çıkacaktır.

Benim bildiğim kesin emin olamazsa kesikli çizgi koyuyor. Bana daha koymadı mesela. Evet canım bu tabloya göre yumrtlamam ve çatlamam bitmiş görünüyoor. Artık beklemedeyiz. Karışmasın senin kafan. Daha yeni oturttuukkkkkk

Son dakika gelişmesiiiii. ateş ölçme başlığındaki bir arkadaş benim tablom için çatlama daha bitmemiş. bugün de çalışın dedi

canım keşke hamıle olsan ama bazen psikolojik olarak da gecikiyor regl benim bır hafta gecıkmıstı bır keresınde. atesınde baya dusmus her an gelebilir. ama inşallah süpriz olur güzel haber gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…