Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
Hapşuu canım oldu mu ki buraya eklemeye çalıştım inş becermişimdir :)Eki Görüntüle 274427
günaydın kızlarrrrgünümüz herzamankinden güzel geçsin inşallahhhh yaa haftasonu nete giremedim hiç amma sayfa olmuş okusam işlerimi yetirştiremem yani
bu arada benim ateş tablomda kötü bişey oldu programın kendi çizdiği 2 çizgi öyle bi günde kesiştiki biz ogün çalışmamıştık yanii okadar uğraş ve bu ayı boşgeeeeeeeççç olacak şey değil yaniii yani bu aydan pek umutlu değilim artık 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kıslaaarrrr.
Bu da benim tablom 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Du bakali nolceeeekkkk?
Canım bizim tablolar arası 1 gün oynuyo heralde.. çok benziyolar.. benim kırmızı çizgileri çizdi bugün program.. seninde yarın çizicek heralde :44:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben başlarda baya bir ateşliymişimama sonrası hakikaten aynı. ay inşallah ikimizin de hamiş tablosu olur. İlk ve son tablomuz oluuurrrrrr
canım kesik kesik olmasının nedeni bir gun olcmemiş olmandan kaynaklı. akıntında su gibi yazmıssın ateşinde düşüş olmus yumurtlama donemıne gırıyosun yani calısmalara mutlaka başla
herkese gunaydın
benım 4 gunluk ates taplom
14 ekım = 36.5
15 ekim =36.7
16 ekim=35.6
17 ekim=36.1
bu nasıl taplodur anlamadım ben gene hasta olmadım ya d e l i r m e k üzereyim kan negatıf kırmızılar gelmedı 5 gun oldu ne yapıcam ne edıcem bılmıorummm doktorum kan testımın negatıf oldugunu soledım tm dedı sadece baska bısey etmedı yogunmus oyle dıyorr oysa bende para verıorum her muayenemde nasıl doktordur buuuu bı kan testı ıcın bıle gırıs yaptımm ınsan bakar bu hamıle degılse neden adet olmadı dıye yok yok yok kızlar yardım edın neyapmam lasım
günaydın kızlarrrrgünümüz herzamankinden güzel geçsin inşallahhhh yaa haftasonu nete giremedim hiç amma sayfa olmuş okusam işlerimi yetirştiremem yani
bu arada benim ateş tablomda kötü bişey oldu programın kendi çizdiği 2 çizgi öyle bi günde kesiştiki biz ogün çalışmamıştık yanii okadar uğraş ve bu ayı boşgeeeeeeeççç olacak şey değil yaniii yani bu aydan pek umutlu değilim artık 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kıslaaarrrr.
Bu da benim tablom 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Du bakali nolceeeekkkk?
herkese gunaydın
14 ekım = 36.5
15 ekim =36.7
16 ekim=35.6
17 ekim=36.1
bu nasıl taplodur anlamadım ben gene hasta olmadım ya d e l i r m e k üzereyim kan negatıf kırmızılar gelmedı 5 gun oldu ne yapıcam ne edıcem bılmıorummm doktorum kan testımın negatıf oldugunu soledım tm dedı sadece baska bısey etmedı yogunmus oyle dıyorr oysa bende para verıorum her muayenemde nasıl doktordur buuuu bı kan testı ıcın bıle gırıs yaptımm ınsan bakar bu hamıle degılse neden adet olmadı dıye yok yok yok kızlar yardım edın neyapmam lasım
herkese gunaydın
14 ekım = 36.5
15 ekim =36.7
16 ekim=35.6
17 ekim=36.1
Canım o çizgi ne anlama geliyor o gün mü yumurtlamışsın yani
Ama ateşinde düşüş olmamış o gün yada bir önceki gün ?
Bütün teorilerimiz boşa mı gitti şimdi,
Bide içi boş beyaz noktalar var onlar ne işe yarıyor ki :S
o beyaz noktaları bende merak ettim.. ama teorilerim şaştı yani kafam karıştı :44:
Canım o çizgi ne anlama geliyor o gün mü yumurtlamışsın yani
Ama ateşinde düşüş olmamış o gün yada bir önceki gün ?
Bütün teorilerimiz boşa mı gitti şimdi,
Bide içi boş beyaz noktalar var onlar ne işe yarıyor ki :S
Canım sen şimdi bu tabloya göre ayın 13ünde mi yumurtladın o günden snra artmaya başlamış
herkese gunaydın
14 ekım = 36.5
15 ekim =36.7
16 ekim=35.6
17 ekim=36.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?