arkadaşlar günaydın dr geldim kesemiz 9 mm 6,5 haftalık şuan kalp atışlarını duyamayız dedi haftaya salı gidicem dua edin benim için.
bu arada geçmişi daha okumadım umarım hamişler vardır..
arkadaşlar günaydın dr geldim kesemiz 9 mm 6,5 haftalık şuan kalp atışlarını duyamayız dedi haftaya salı gidicem dua edin benim için.
bu arada geçmişi daha okumadım umarım hamişler vardır..
canım daha yeni girdim yazıları tam okuyamadım ama unutmaki kolay kazanılan kolay kaybedilir elbet bizimde olacak ümidini kaybetme ...ve üzülme lütfen[/QU
canım öyle elbette ama kalbe söz geçmiyo işte üzülüyorum inş. rabbim bizide bu mutluluğa eriştirecek
kızlar yanlış yazmışım :))
5+6 olacaktı ben 6,5 haftalık yazdım..
kızlar sımdık bakın benım kan sonucum su
Beta-hCG (total hCG) 0.0 mIU/ml 0-4
muş yanı dıorum bıraz googleden arastırma ettım su gec döllenmeyı bakalım hala umıt varmı dıye bu degere gore ne dusunmem lasım
bumera cım aynı bnde oldgu gıbı
bnmde ıdrarda pozıtıf kanda negatıf cıkmıstı
1 hafta bekledım dr a gıtım ultrasonda bektı ve gebesın demıstı
ınanma kan tahlılıne kesın hamısın hayatım
burda kac zamandır kendımı paraladım kanda net degıl ıdrarda cıkıyo dıye kımse ınanmammsı bana
ama sımdı sende geldın mutlu oldum
kesın hamıssın hayatım tebrık edıyorum,
googleden arastırma yaptım ve benım durumumda olan bırı yazmıs cvp da boyle yazılmıs ? gele kafam karısmasın sonn 3 gun daha beklıycemmm
süper bir olumlu düşünce örneği destekliyorum arkadaşımMalesef bu sabah iyice söküldü...
Belki yerleşme kanamasıdır falan diye umutlandım ama:)
Sağlık olsun yıllardır ağrılı sancılı ağlaya ağlaya geçirdiğim adet dönemim minik kasılmalarla hatta ağrısız denebilecek kadar hafif atlatıyorum.
Bu da bir gelişme değil mi:)
Hani üzülmem gerekiyor belki ama ben ağrısız adetime seviniyorum.
Çeken bilir.
Şimdi benim yeni BAT 14 KASIM...
Hayırlısı olsun.
buarada benim yeni bat 12aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?