kızlar şuan ben çok üzgünüm haberlere göz atarken Çukurcada 24 askerimizin şehit olduğunu ve 18 yaralı olduğunu gördüm((((
arkadaşlar bat ıma henüz 2gün var ama ben bugün dayanamayıp fortel hassas test aldım ikinci çizgi çıktı ama silik diğer çizgi kadar koyu renk değil yani silikte olsa pozitif mi sayılıyo ben hiç bişeey anlamadım ilk defa test yaptım bilgilendirirseniz sevinirim
bende okudum bende üzüldüm canım cokama sen hamilesin fazla düşünüp üzme kendini bebişinde seninle üzülüyor cünkü.
24 can ne demek ya Allahım ailelerine sabır versin kaç tane ananın babanın ciğeri yandı
evet biz yataklarımızda uyurken 24 aile evladını, kocasını, kardeşini kaybetti. Çok acı çookkk
( Allah sabır versin ailelere..
kızlar şuan ben çok üzgünüm haberlere göz atarken Çukurcada 24 askerimizin şehit olduğunu ve 18 yaralı olduğunu gördüm((((
canim bir kan testu yap adette gectiyse cikar
herkes benim gibi olucak degil ya :))
insallah canim ya. icimi rahatlattin valla.kendi adıma söyleyeyim moralimde iyi sağlığımda sen nasılsın
yeşim83 kesinlikle sen hamilesin hiç korkma değerlerim nasıl diye daha adetin gelmeden iştah artması falan olmuştu şimdi ise canın sürekli bişiler istiyor hamilelik belirtileri bunlar daha ne olsun değerim düşer mi yükselir mi diye endişe etme ahanda buraya yazıyorum değerin git gide artacak kaygılanmayasın
Günaydın kızlar, nasılsınızzzzz, herkes iyidir inş
Yeşim koş git kan ver bekleme doktoru falan bu durumlar 2 günde bir test tekrarlanır normalde bu doktor niye bekletiyo seni
Belkide değerin çoktan 100-200 olduuuuuuuuu boşuna tedirgin oluyosun burda tatlım
arkadaslar eylülden ekime geçen umutlar burda yeşerir umarım...
nasıl gidiyor bakalım hamilelik kaç haftalık oldu senin bebişş..
benide yazın kızlar umudumuz inşallah gerçek olur
arkadaşlar BAT yazarsanız liste hazırlıycam
madus 4 ekim
yeşim83 10-12 ekim
hapuu 13 ekim
everythingwillbegreat 23 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?