Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ins hamilesndr canim bende dayanamadm test aldm ama malesef tek cizgi ama olsun kismet rabbim zamani gelnce verir

Ben 14 ekim cuma günü 13,30 da yaptırdım ilk aşılamamı.
Adetimin 3. günü itibari ile 7 gün boyunca Pregon 150 mg uygulandı.
Toplamda 8 tane yumurtam oldu; ancak bunlardan üçü istenilen ölçülerde.
18,19,20 ölçülerde.
doktor iyi dedi.
Eşimde maşallah diyim 49 milyon sperm çıktı(yıkanmış ve ayıklanmış hali)
Doktorum:"Her şey iyi ama unutmaki şansın %15, sakın hayallere kapılma." dedi.
Bense ümit ve ümitsizlik arası bir yerlerdeyim.
Sonuç 29 ekimde belli olacak.

Belirtilerim ise:
Özellikle sol yumurtalıklarım olduğu yerde kasılmalar,
göğüste şişkinlik ve göğüs uçlarında hassasiyet,
bel ağrısı,
ateş,
dün ise beyaz akıntı
oldu.

Umarım beyaz akıntıdaki döllenmeyen yumurtalarımdır.
Umarım içeride döllenen yumurta vardır.
Kızlar acaba nedir bu akıntı?
Lütfen Allahım lütfen yardım et

Bu arada 20 aydır bebek istiyoruz ama hiç gebe kalmadım ve yaşım 33
dolayısıyla tedirginlik hissediyorum.

Son düzenleme:

Canim yarin kan testi yap bence ve doktoruna telefonda da olsa degerlerini soyle ve ne yapman gerektigini sor. Hamile olma ihtimalin yuksek yarin kanaman olursa fazla agir kaldirma ve yorma kendini insallah guzel haberler verirsin bize yarin.

arkadaşlar bat ıma henüz 2gün var ama ben bugün dayanamayıp fortel hassas test aldım ikinci çizgi çıktı ama silik diğer çizgi kadar koyu renk değil yani silikte olsa pozitif mi sayılıyo ben hiç bişeey anlamadım ilk defa test yaptım bilgilendirirseniz sevinirim

Canım bende kızıma hamıle kaldıgımda 2 cızgı sılıktı arkadasım gıt kan testıne bak demıstı adetıme 2 gun vardı falan gıtım kan testıne sonuc pozıtıftı ınsallah hamılesındır

Güzelim inşallah kan değerlerinde de çıkar. Ne güzel yyaaa gecenin köründe de güzel haberler alıyoruz. Devamı gelir inşallah. Bol bol hamile haberi alalım. İçinde ben de olayımmmmmm

be reklamları sevmedim yaa

bu arada ben 3 kilo almışım 58 kiloyum:26: sözde kilo verip saten elbisemi giycektim dogum günümde
bogazım cok pis bu ara midem tıkabasa dolu ama dolapta kazandibini görünce dayanamadım

kızlar sonunda adet oldum benı lısteye ekleyın istenmeyen adet gunum
kasım 19 ekleyın

perşembe doktora gıdıcem son kez

He heeee ben de aldım kiloşimdi de kek yedim hoooppppp

kızlar yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ilk idrarlaa... :) biz alışkınız tek çizgiye o yüzden üzülmem yani... bu arada bugunde bittiğine göre batıma 4 gün kalmış oluyor

osn zamanalrad 36-38 bedendim... simdi tam 38
en sevdigim elbiselerim 36 fermuarlar zor kaapnıyo

önümüzde önce benim sonra eşimin dougmgünü var sonra evlilik yıldönümümüz
yeni ciciler için ayrılmış bi bütcm yok hediyelere anca
sıkı diyete baslıyorum an itibarı ile

Canım bebek gelınce zaten butun gısılerın olmıcak buyuk alıcaksın sıkma canını dıyetı dusunme bebıs gelıcek ınsallah en kısa zamanda sana ben 22 kılo aldım dusunsene kızımda hamıleyken dogumdan bır kac hata sonra gıtı hepsı

kızlar yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ilk idrarlaa... :) biz alışkınız tek çizgiye o yüzden üzülmem yani... bu arada bugunde bittiğine göre batıma 4 gün kalmış oluyor

yaaa yapmaaa

bkele battaşım azıcık daha

23ünde beraber yapıp haberi müjdeyi inşallah beraber verelim

yaaa yapmaaa

bkele battaşım azıcık daha

23ünde beraber yapıp haberi müjdeyi inşallah beraber verelim

yaa çoğu kişi 1 hafta 5 gün önceden öğrenmiş.. :) şansımı deniyeceğim.. ya bişey diyim mi içimden bi ses bu ay da olmayacak çünkü yolunda gitmeyen bir şeyler var diyor...

söz konusu bebiş olunca alınan bütün kilolar mübahtır
Allah mı söyletti kız bebişmi geliyo yoksam bana

merhaba kızlar bende ekim ayında kısmetse bakalım bat ne demek anlayamadım...son adet tarihim sat bi onu biliyorum oda 14 ekm yorumlarınızı bekliyorum siteye yeni üye oldum tam kullanamıyorum mesajlarıma cevap gelmişmi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

bat: beklenen adet tarıhı demek canım :) umarım gönlünce olur herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…