Kizlar merhaba
gebeligin ilk belirtileri arasinda, battan once herkeste akinti oldu mu ya?
benim 4 gun kaldi ve kupkuru su ara.
ben sabah idarıylada bi yapim ondan sonra doktora gidim
kızlar çok ilginç birşey oldu pazar günü sabah reglim başladı pazartesi normal kanamam oldu bugün çok az bi kahverengi kanamam oldu sol kasığımda felaket bir ağrı vardı sitede dolaşırken gördüm üstüne görme diye birşey varmış test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama göğüslerimde hiç ağrı yok sadece kasık ağrısı var acaba kist olabilirmi yada test mi bozuk çıktı acaba
arkadaşlar bat ıma henüz 2gün var ama ben bugün dayanamayıp fortel hassas test aldım ikinci çizgi çıktı ama silik diğer çizgi kadar koyu renk değil yani silikte olsa pozitif mi sayılıyo ben hiç bişeey anlamadım ilk defa test yaptım bilgilendirirseniz sevinirim
be reklamları sevmedim yaa
bu arada ben 3 kilo almışım 58 kiloyum:26: sözde kilo verip saten elbisemi giycektim dogum günümde
bogazım cok pis bu ara midem tıkabasa dolu ama dolapta kazandibini görünce dayanamadım
kızlar yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ilk idrarlaa... :) biz alışkınız tek çizgiye o yüzden üzülmem yani... bu arada bugunde bittiğine göre batıma 4 gün kalmış oluyor
yaaa yapmaaa
bkele battaşım azıcık daha
23ünde beraber yapıp haberi müjdeyi inşallah beraber verelim
Canım bebek gelınce zaten butun gısılerın olmıcak buyuk alıcaksın sıkma canını dıyetı dusunme bebıs gelıcek ınsallah en kısa zamanda sana ben 22 kılo aldım dusunsene kızımda hamıleyken dogumdan bır kac hata sonra gıtı hepsı
merhaba kızlar bende ekim ayında kısmetse bakalım bat ne demek anlayamadım...son adet tarihim sat bi onu biliyorum oda 14 ekm yorumlarınızı bekliyorum siteye yeni üye oldum tam kullanamıyorum mesajlarıma cevap gelmişmi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?