merhaba kızlar bende ekim ayında kısmetse bakalım bat ne demek anlayamadım...son adet tarihim sat bi onu biliyorum oda 14 ekm yorumlarınızı bekliyorum siteye yeni üye oldum tam kullanamıyorum mesajlarıma cevap gelmişmi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
gec dollenme diye umut ediyoruzda haftaya dege artarsa ohh dicem. c.tesi degerim kanda 5 cikti tam sinirdayim.hamile misin yesim?
bunu duyduguma kendi adima sevindim
akinti yaziyor herkes belirtilerde.
karin agrisi nasil?
benim sag ve sol taraflarda ani yanma ya da bir anda bicak spalnir gibi oluyor ve geciyor
Hayirlisi canim ya ama bence bir kan daha yaptir ne kaybedersin? icin rahat olur. ins bebisin seninledir vebirakmazdoktorla konuştum canım bazı hastalarında da aynısı olmuş ateşimin düşük olup olmadığını sordu ve malesef hamiş olmayabilirmişim. zaten 5 kilo daha verip hamiş olmak istiyorum 55 olmam lazım
Kızlar iyi .geceler bana da yardım edin geçen ay vajunusmus tedavisi gördüm ilk birleşmede itibaren korunma dik 1 adet olmam gerekiyo du eylü nun sadece leke geldi 3 gün boyunca bu zamana kadar çalışmalara devam ediyorum ilişkiden sonra hemen ayağı kalkmıyoru m 10 kadar var adetime bi de cook fazla idrarim geliyo sizce ne yapmalıyım kafam cook karışık
kizlar bu folikasid gunde 3 tane mi 1 tane mi?
ben burdan almistim bir kutu icinde 96 tane var sanirim
somon rengine benziyor acik bir ton. ama icinde baska vitaminlerde var
c b1 b12 filan ama demirde varmi bilmiyorum
burdaki dr lar vermiyor canim ya yinede sorucam sali gunu.eger sadece folik asit ise gunde 4 mg olmali
ama diger vitaminlerle karisiksa buyuk ihtimal sabah oglen aksam seklindedir
ama sen doktoruna sorup baslayabilirsin sonucta sana istedigini verir
cok tebrik ederim umarim degerin cok artmistir
günününz aydın olsun arkadaşlar
ama canım ben emin değilim bi hata olmalı çünkü reglden önce bel ağrısı filan yoktu ama göğüslerim çok ağrıyordu reglden sonra ağrı geçti şimdi eğilip kalkınca sol kasığım feci ağrıyor. işin kötü yanı ben dans kursuna başladım dün ilk günümdü zıplayıp durdum
arkadaşlar bat ıma henüz 2gün var ama ben bugün dayanamayıp fortel hassas test aldım ikinci çizgi çıktı ama silik diğer çizgi kadar koyu renk değil yani silikte olsa pozitif mi sayılıyo ben hiç bişeey anlamadım ilk defa test yaptım bilgilendirirseniz sevinirim
Günaydın kızlar nasılsınız?
kendi adıma söyleyeyim moralimde iyi sağlığımda sen nasılsın
yeşim83 kesinlikle sen hamilesin hiç korkma değerlerim nasıl diye daha adetin gelmeden iştah artması falan olmuştu şimdi ise canın sürekli bişiler istiyor hamilelik belirtileri bunlar daha ne olsun değerim düşer mi yükselir mi diye endişe etme ahanda buraya yazıyorum değerin git gide artacak kaygılanmayasın
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım..
benımde canım moralim de süper ağlığımda iyi cok sukur dun hasta oluyorum dıyordum ama süperim cok sukur :)
süperim canım bugün ya valla cok sukur moralimde iyi sağlığımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?