canım ya 12 sı yada 13 nde olmus olabılır catlama olayı ama fazla kafana takma ates olayını ve calısmaya devam et! belkide gec yumurtlayacaksın
Ay inşallah güzelim. Allah ağzından duysun. Hepimizin bebişleri hızzzzzlaaaaaaaa annelerini bulsun
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bak canım bu da benimki. O kocaman iniş çıkışa rağmen yumurtalamamışsın yorumunu yedim. Bence bu tablo işi iyi güzel de tabiatın kendi dengesini de bozmamak gerekli. Ben o topiğe artık girmiyorum. Bu ay ikinci denemem ve yaşım 32. Baksana yeşim salkım 40ında doğurdu. Gülben ikiz doğurdu. Buralarda yazılanlara bakarsan ohoooo işimiz var. bu ay olmazsa artık akışına bırakıcam. Millet yıllarca uğraşıyor. 2 ayda tükettim sabrımı. İnanıyorum ben hepimiz için doğru olan bir zaman var.
yanlıs hatırlamıyosam adetınden 3 gun sonrada negatf cıkmıstıhasta olunca kan testı yapmıstı orda cıkmıstı adet tarıhını 5 gun gectıkten sonrada iidrarda cıkmıstı öznurunöznür meraba bi topikte arkadaşın birine seni örenek vericektim ama yaşadıın şeyi unuttum senin adet olan gereken günde bile negatifmi çıkmıştı testin yanlışmı hatırlıorum arkadaşın adetine 2 gün var test yapmış negatifmiş
Ay inşallah güzelim. Allah ağzından duysun. Hepimizin bebişleri hızzzzzlaaaaaaaa annelerini bulsun
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bak canım bu da benimki. O kocaman iniş çıkışa rağmen yumurtalamamışsın yorumunu yedim. Bence bu tablo işi iyi güzel de tabiatın kendi dengesini de bozmamak gerekli. Ben o topiğe artık girmiyorum. Bu ay ikinci denemem ve yaşım 32. Baksana yeşim salkım 40ında doğurdu. Gülben ikiz doğurdu. Buralarda yazılanlara bakarsan ohoooo işimiz var. bu ay olmazsa artık akışına bırakıcam. Millet yıllarca uğraşıyor. 2 ayda tükettim sabrımı. İnanıyorum ben hepimiz için doğru olan bir zaman var.
canım çok karamsar düşünmüşsün bu kadar yıpratma kendini bende bi çok şeyi isterken zorlukları aşarak geçirdim evreleri çocuk isterkende aynsı olacak demiştim vede öyle oldu ama Allahtan umudunu hiç bir zaman kesme tevekkül et dua et zamanı ne zamansa Rabbim ne zaman ol derse olacak emin ol vede kendini hiç bişeye şartlandırma olumlu düşünki herşey yolunda gitsin daha yaşın çok genç üzülme..
canım yumurtlamamışsın yorumunu kim yaptı :44: onu anca Allah bilir32 çok geç bi yaş değilki moralini bozma sakın bende 29 yaşındayım
Bu ateş ölçme topiğinde söylediler canım. Ateşim başta çok yüksekmiş. Normalde tablo böyle olmazmış falan filan. ama hata bende milletin yorumuna kafa yordum. Artık takmıyorum. Annem beni 34 yaşında kardeşimi 38 yaşında doğurmuş. O yüzden pek korkmuyorum yaş meselesinden. Ve inancımı sağlam tutmaya çalışıyorum. Kaldı şurada 7 gün. Bakalım neler olacak. ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Allahtan hepimiz için hayırlı olanı diliyorum. Bu arad bizim tablolar paralel gidiyordu seninle değil mi?
yanlıs hatırlamıyosam adetınden 3 gun sonrada negatf cıkmıstıhasta olunca kan testı yapmıstı orda cıkmıstı adet tarıhını 5 gun gectıkten sonrada iidrarda cıkmıstı öznurun
canım senindemi kaybın var bende haziran 1 de 3.5 aylık oğlumu kaybettimkasım annesi olcaktım bu ay korunmamız bitti kardeşini yollasa bana keşke
öznür meraba bi topikte arkadaşın birine seni örenek vericektim ama yaşadıın şeyi unuttum senin adet olan gereken günde bile negatifmi çıkmıştı testin yanlışmı hatırlıorum arkadaşın adetine 2 gün var test yapmış negatifmiş
canım benim allah gönlüne göre versin benim adetime 8 gün var aşırı gögüs şişmesi kasıklarda batma bel ve bacak ağrısı şikayetlerim var umarım bunlar hayra alamettirevet canım bende 7 haftalıkken kaybetmıstım daha doğrusu aldırmak zorunda kalmıstım. Rahmım 2 tane ve ıkısının arasında olusmustu bi tur dış gebeliğin içte yaşanması demıstı doktor. Umarım kısa zamanda ikimizde bebişlerimize kavusuruz. Tabii diğer arkadşlarda
canım benim allah gönlüne göre versin benim adetime 8 gün var aşırı gögüs şişmesi kasıklarda batma bel ve bacak ağrısı şikayetlerim var umarım bunlar hayra alamettir
öznür meraba bi topikte arkadaşın birine seni örenek vericektim ama yaşadıın şeyi unuttum senin adet olan gereken günde bile negatifmi çıkmıştı testin yanlışmı hatırlıorum arkadaşın adetine 2 gün var test yapmış negatifmiş
:)) canim ya tamam daha kotu birsey getirmeyecegim aklima :) :13: :13:kötü düşünceleri aklından çıkartır mısın lütfen sen yok şöyle mi yok böyle mi diye düşünme hepimiz hayırlısını diliyoruz öyle değil mi neden hep en kötüsünü düşünesin ki hem iç sesini dinle o yalan söylemezaaaaaaaaaaaaaaaa kızıyorum ama yok kimsayaldır yok dış gebeliktir getirme beni taaaaaaaaaaaa oralara
Dr un dedigi gunde yapayim dedim net olsun diye az kaldi p.tesiye .canım sen neden hemen gidip bir kan testi yaptırmıyorsun.değerin yükselmişse hamilesin demektir.2 günde bir değerin 2 kat artması gerekiyor.
sen her akintiyi ciddiye al bence benim durumum cok nadir oluyromus soyleki benim adetlerim duzenli yani adete 4-5 gun kala yumurtlamamam lazim. adeti duzensiz olanlarda gec yumurtladigi icin gec adet oluyormuslar.Şaka bir yana var bir aksiyon ama bilemedim. Rahatsızlık verecek birşey yok. Koku kaşıntı vs. Ama bu akıntı ilk kez oldu. Başka bir sıkıntı çıkmasa arkasından:18:
gecis olsun canim. Kacinci haftada anlasildi gebeligin? tupte tikaniklik mi varmis? sorun neymis?/selam kızlar bende mayısta dış gebelik gecirdim... bu ay korunmayı bıraktık... inş rabbim cok bekletmeden hepimize bir melek gönderir hayırlısıyla ve saglıklı...
Aslinda biliyormusun Baharcim eger bebgin arada degilde bosluklardan birinde tutunsaydi vaktinden evvel dogacaktievet canım bende 7 haftalıkken kaybetmıstım daha doğrusu aldırmak zorunda kalmıstım. rahmım 2 tane ve ıkısının arasında olusmustu bi tur dış gebeliğin içte yaşanması demıstı doktor. umarım kısa zamanda ikimizde bebişlerimize kavusuruz. tabii diğer arkadşlarda
:)) canim ya tamam daha kotu birsey getirmeyecegim aklima :) :13: :13:
Dr un dedigi gunde yapayim dedim net olsun diye az kaldi p.tesiye .
sen her akintiyi ciddiye al bence benim durumum cok nadir oluyromus soyleki benim adetlerim duzenli yani adete 4-5 gun kala yumurtlamamam lazim. adeti duzensiz olanlarda gec yumurtladigi icin gec adet oluyormuslar.
o yuzden duzenliysen bile son gun kalana kadar calismalara ara verme canim
gecis olsun canim. Kacinci haftada anlasildi gebeligin? tupte tikaniklik mi varmis? sorun neymis?/
ins bekletmez 2. bebis seni
Aslinda biliyormusun Baharcim eger bebgin arada degilde bosluklardan birinde tutunsaydi vaktinden evvel dogacakti
yeri olmadigi icin. bir tanidigimizin perde varmis rahminde 5,5 yada 6 aylikti bebk dogmus normal bebek
ama dr demisti distan normal gorunuyor ama ic organlar tam gelismemis yasamaz bebek yasasada ya kor kalir ya beyin hasari olusur ve bebegi bir kac saat sonra kaybetmisler. sonra kiz ameliyat oldu, cok gecmedi kizini aldi kucagina ve simdi tekrar hamile .
sen ameliyat oldunmu? bebisler arka arkaya olur ins seninde.
Senin Sat'ın- Bat'ın ne canım?
Bu ay temkinli olup batımı 31 ekim yazdırmıştım ama eğer 13-14 ünde olduysa bu çatlama olayı 28 i gibi beklemem gerekecek,
Haftaya deprem var desene :))
:)) canim ya tamam daha kotu birsey getirmeyecegim aklima :) :13: :13:
Dr un dedigi gunde yapayim dedim net olsun diye az kaldi p.tesiye .
sen her akintiyi ciddiye al bence benim durumum cok nadir oluyromus soyleki benim adetlerim duzenli yani adete 4-5 gun kala yumurtlamamam lazim. adeti duzensiz olanlarda gec yumurtladigi icin gec adet oluyormuslar.
o yuzden duzenliysen bile son gun kalana kadar calismalara ara verme canim
gecis olsun canim. Kacinci haftada anlasildi gebeligin? tupte tikaniklik mi varmis? sorun neymis?/
ins bekletmez 2. bebis seni
Aslinda biliyormusun Baharcim eger bebgin arada degilde bosluklardan birinde tutunsaydi vaktinden evvel dogacakti
yeri olmadigi icin. bir tanidigimizin perde varmis rahminde 5,5 yada 6 aylikti bebk dogmus normal bebek
ama dr demisti distan normal gorunuyor ama ic organlar tam gelismemis yasamaz bebek yasasada ya kor kalir ya beyin hasari olusur ve bebegi bir kac saat sonra kaybetmisler. sonra kiz ameliyat oldu, cok gecmedi kizini aldi kucagina ve simdi tekrar hamile .
sen ameliyat oldunmu? bebisler arka arkaya olur ins seninde.
yok canım bende perde yok o nedenle ameliyat olmadım tamamen şansızlıktı bende yani ama doktor yınede tekrar olma olasılıgı var dedi ama olmayabilirde ancak hamile kaldıgında ogrenebılırz ne olacagını aa ide ikizin olma şansı yuksek dedi zaten halamında rahmı benım gıbı ikizlere hamıle kalmıs 3 cocuktan sonra ama esı alkolık ve kumarcı oldugu ıcın ıkzılerı aldırtmıs ve arkasına esını bosamıs :)
cok iyi etmis keske aldirmayip bosasaymis.
ikizde zor olur ama tobe ben ucuzde olsa aldirmam :)
aman ucuzude dusunemiyorum.
ben tekiz istiyorum mumkunse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?