Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım ya 12 sı yada 13 nde olmus olabılır catlama olayı ama fazla kafana takma ates olayını ve calısmaya devam et! belkide gec yumurtlayacaksın

Belkide canım yaa dediğin gibi olabilir,
İlk testimi 13.ünde yapmıştım silik çizgiydi belkide işte o ara yumurtlama sonuydu siline siline şimdi iyice kayboldu çizgiler...
Bu daha mantıklı geliyor şuannda dşüününce..
ama ben yinede şuanda devam ediyorum elimde son kalan 2 testide bitiricem bakalım ne olacak..
Ama eğer dediğin gibi 12- 13 yse çatlama 12. günde ilişki oldu bu belki beni kurtarır,
Sonrası işte biraz boş elde olmayan sebeplerden ötürü 14-17 arası bişey yapamadık,
Durum bu bakalım görücez eğer öyleyse benim batım 27-28 Ekim falan olur
Neyse haftaya görücez bakalım ne olmuş ne bitmiş..

Bencede canım tablolar falan bi yere kadar yardımcı oluyo insana..
Ya benim ananemde tamamen doğal olarak ilk çocuğunu 31 ikincisini 41 yaşında doğurmuş
Üstelik dedem 50 li yaşlardaymış,
Olmayacak şey yok rabbim istesin yeterki,
Biz işte çok didiklemesek daha güzel olacak herşey sanırım ama elde olmuyor...

Son düzenleme:
yanlıs hatırlamıyosam adetınden 3 gun sonrada negatf cıkmıstıhasta olunca kan testı yapmıstı orda cıkmıstı adet tarıhını 5 gun gectıkten sonrada iidrarda cıkmıstı öznurun

canım yumurtlamamışsın yorumunu kim yaptı :44: onu anca Allah bilir 32 çok geç bi yaş değilki moralini bozma sakın bende 29 yaşındayım

öznurcum tşk ederim bana desteğin için biliyorum herzaman tewekkülden wazgeçmemeye çalışıyorum ama duygularda arada tawan yapıyo işte elimde deil yüce rabbime güweniyorum zaten rabbime olan güwenim beni ayakta tutuyo inşallah tüm isteyenler mutluluktan hawalrda uçucak allah kısmet edicek bizlerede :)

sen nasılsın canım gebeliğin nasıl gidiyo

canım yumurtlamamışsın yorumunu kim yaptı :44: onu anca Allah bilir 32 çok geç bi yaş değilki moralini bozma sakın bende 29 yaşındayım

Bu ateş ölçme topiğinde söylediler canım. Ateşim başta çok yüksekmiş. Normalde tablo böyle olmazmış falan filan. ama hata bende milletin yorumuna kafa yordum. Artık takmıyorum. Annem beni 34 yaşında kardeşimi 38 yaşında doğurmuş. O yüzden pek korkmuyorum yaş meselesinden. Ve inancımı sağlam tutmaya çalışıyorum. Kaldı şurada 7 gün. Bakalım neler olacak. ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Allahtan hepimiz için hayırlı olanı diliyorum. Bu arad bizim tablolar paralel gidiyordu seninle değil mi?

Senin Sat'ın- Bat'ın ne canım?
Bu ay temkinli olup batımı 31 ekim yazdırmıştım ama eğer 13-14 ünde olduysa bu çatlama olayı 28 i gibi beklemem gerekecek,
Haftaya deprem var desene :))

yanlıs hatırlamıyosam adetınden 3 gun sonrada negatf cıkmıstıhasta olunca kan testı yapmıstı orda cıkmıstı adet tarıhını 5 gun gectıkten sonrada iidrarda cıkmıstı öznurun

canım senindemi kaybın var bende haziran 1 de 3.5 aylık oğlumu kaybettimkasım annesi olcaktım bu ay korunmamız bitti kardeşini yollasa bana keşke

canım senindemi kaybın var bende haziran 1 de 3.5 aylık oğlumu kaybettimkasım annesi olcaktım bu ay korunmamız bitti kardeşini yollasa bana keşke

evet canım bende 7 haftalıkken kaybetmıstım daha doğrusu aldırmak zorunda kalmıstım. rahmım 2 tane ve ıkısının arasında olusmustu bi tur dış gebeliğin içte yaşanması demıstı doktor. umarım kısa zamanda ikimizde bebişlerimize kavusuruz. tabii diğer arkadşlarda

bugün benim sol kasığımda batmalar oldu çok :44: acaba nedir nedir şafak 9

nazlimmm ben de 2 gun once yaptim
keske benim de durumum oznurunki gibi olsa gec ciksa
pek umit yok ama bakalim adete kadar sabir

canım benim allah gönlüne göre versin benim adetime 8 gün var aşırı gögüs şişmesi kasıklarda batma bel ve bacak ağrısı şikayetlerim var umarım bunlar hayra alamettir

canım benim allah gönlüne göre versin benim adetime 8 gün var aşırı gögüs şişmesi kasıklarda batma bel ve bacak ağrısı şikayetlerim var umarım bunlar hayra alamettir

umarım canım guzel haberler gelir senden :)

evet canım negatif çıkmıştı ama adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdığımda 163 çıkmıştı:)

:)) canim ya tamam daha kotu birsey getirmeyecegim aklima :) :13: :13:
canım sen neden hemen gidip bir kan testi yaptırmıyorsun.değerin yükselmişse hamilesin demektir.2 günde bir değerin 2 kat artması gerekiyor.
Dr un dedigi gunde yapayim dedim net olsun diye az kaldi p.tesiye .
Şaka bir yana var bir aksiyon ama bilemedim. Rahatsızlık verecek birşey yok. Koku kaşıntı vs. Ama bu akıntı ilk kez oldu. Başka bir sıkıntı çıkmasa arkasından:18:
sen her akintiyi ciddiye al bence benim durumum cok nadir oluyromus soyleki benim adetlerim duzenli yani adete 4-5 gun kala yumurtlamamam lazim. adeti duzensiz olanlarda gec yumurtladigi icin gec adet oluyormuslar.
o yuzden duzenliysen bile son gun kalana kadar calismalara ara verme canim
selam kızlar bende mayısta dış gebelik gecirdim... bu ay korunmayı bıraktık... inş rabbim cok bekletmeden hepimize bir melek gönderir hayırlısıyla ve saglıklı...
gecis olsun canim. Kacinci haftada anlasildi gebeligin? tupte tikaniklik mi varmis? sorun neymis?/
ins bekletmez 2. bebis seni
Aslinda biliyormusun Baharcim eger bebgin arada degilde bosluklardan birinde tutunsaydi vaktinden evvel dogacakti
yeri olmadigi icin. bir tanidigimizin perde varmis rahminde 5,5 yada 6 aylikti bebk dogmus normal bebek
ama dr demisti distan normal gorunuyor ama ic organlar tam gelismemis yasamaz bebek yasasada ya kor kalir ya beyin hasari olusur ve bebegi bir kac saat sonra kaybetmisler. sonra kiz ameliyat oldu, cok gecmedi kizini aldi kucagina ve simdi tekrar hamile .
sen ameliyat oldunmu? bebisler arka arkaya olur ins seninde.

yok canım bende perde yok o nedenle ameliyat olmadım tamamen şansızlıktı bende yani ama doktor yınede tekrar olma olasılıgı var dedi ama olmayabilirde ancak hamile kaldıgında ogrenebılırz ne olacagını aa ide ikizin olma şansı yuksek dedi zaten halamında rahmı benım gıbı ikizlere hamıle kalmıs 3 cocuktan sonra ama esı alkolık ve kumarcı oldugu ıcın ıkzılerı aldırtmıs ve arkasına esını bosamıs :)

Senin Sat'ın- Bat'ın ne canım?
Bu ay temkinli olup batımı 31 ekim yazdırmıştım ama eğer 13-14 ünde olduysa bu çatlama olayı 28 i gibi beklemem gerekecek,
Haftaya deprem var desene :))

Canım SAT :2 Ekim BAt: 27 ekim 28 de bir olan regli korunmayı bıraktığımdan beri 25 te bir oldu.

Evet canım benim de aklıma geldi. İlk ay erkenden ovulasyon testimi bitirmiştim. son haftaya hiç kalmamıştı. 12-13ünde silik çıkmıştı. Belki de sonlarda yumurtluyorum ben. Durmak yok yola devam

cok iyi etmis keske aldirmayip bosasaymis.
ikizde zor olur ama tobe ben ucuzde olsa aldirmam :)
aman ucuzude dusunemiyorum.
ben tekiz istiyorum mumkunse :)))

cok iyi etmis keske aldirmayip bosasaymis.
ikizde zor olur ama tobe ben ucuzde olsa aldirmam :)
aman ucuzude dusunemiyorum.
ben tekiz istiyorum mumkunse :)))

canım ya 3 cocugu vardı zaten para yok elde annemler ellerınden geldıgınce yardım etmeye calısıyomus ama savas sonrsı bırde göç etmısler zaten durumları onlarında ii deilmiş halam anlatır verecek sut bulamazmıs cocuklara onlarada bakamazmıs

slm herkese kızlar hastalık yaptınız bende evde temizlik var ben gene 2 dk girip bakim dedim
hamiş olanları tebtik ediyorum Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşalah benim bat 11 kasım
hapsu eklersen sevinirim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…