kizlar bisey sorucam benim adetm bitti ama bugun kahverengi damla gbi leke gelms bide sol kasigm agryo egilp kalkarken bilgisi olan varmi
adetin ne zaman bitti canım onuda yazsaydın ya
hapsuu cumm bu ay da tutmadı ümidim suya düştüyeni bat 15 kasım ekleyebilirmisin ? üzgünüm bitkinim ağlamaklıyım ufffffffffffff
canim 4 gun oldu biteli bide 6gun once olmustm adet
Canim yaaa insallah:))sen hamilesin demek neee guzel saglikla kucakla bebisini insallah:))
Bende bi diyorum hamileyim sonra yok yaaa nerde bende o sans diyorum((gitgeller cok buara bende herseyin hayirlisi tabii!!!buarada bende belirtinin esamesi yok.sende ne gibi belirtiler vardi?
canım daha erken biraz bekle bakjalım inşallah hamile kalırsın hemen
valla bendede elle tutulur bir belirti yok ama
adet gunume yakin fitik gibi bir agri saplandi bacagima kadar
yururken. bir kerede kasigima bicak batmasi gibi bir agri ama acidi oldukca
birde istah. tuzlu ve eksiye karsi istek var.
birde adet gecikmesi akinti gogus sisligi yok mesela
bilmiyorum bakalim. hayirlisi artik
yeşim83 hala elle tutulur bir belirti yok diyorsun alemsin hahamilesin işte kabul et ay biz her durumu hamileliğe yoruyoruz sense tereddüttesin ben senin yerinde olsam sokaklara vurmuştum kendimi hamileyim hamileyim hamileyim diye
canim deger yukselsin valla benide kimse tutamayacak. ama kimyasal yada dis geblik riskide var
yani deger yukselmeden kendimi cok ta kaptirmak istemiyorum.
saliya birsey kalmadi tum soru isaretleri silinecek kafamdan. ins bebis tutunabilir.
acikcasi samimi fikrim bir bir dollenme oldugunu bende kabul ediyorum ama
sagliklimi gelisir yoksa kimyasal olarak gidermi ondan emin degilim.
yumurtlama gunume gore kafamdan hesap yaptim batim 20 ekim yani bugun.
eger kimyasalsa bugun yada yarin adet olucam degilse devam edicek ins bebisim
dua edin kizlar lutfen tutunsun bebek :18:
üzülme diycem ama ilk gün nasıl olunur biliyorum ama ağlayıpta kenini harap etme canım bizde kasımda hamiş oluruz inşallahhapsuu cumm bu ay da tutmadı ümidim suya düştüyeni bat 15 kasım ekleyebilirmisin ? üzgünüm bitkinim ağlamaklıyım ufffffffffffff
tebrik eden tüm arkadaslara tesekkür ediyorum....darısı tüm bekleyenlerin basına....
yesim benim satın 22 eyllüdü bat da ekimdi dün öğleden sonra yaptım testi yaptıktan bir dakika sonra çıktı çook silkti sonra belirginleşti....yarım saat sonra bi daha yaptım o da negatifti gerçi oda yarım saat sonra falan bakınca ikinci çizgi belirginleşmiş....bu sabah ilk idrarla yaptım oda bir dakika sonra falan çıktı silik olarak az önce kan verdim öğleden sonra da dr a gideceğim...sanırım tam 4 haftalık oldugu için ikinci çizgiler silik çıkıyor..
bir de kızlar tam yumurtlamadan bir hafta sonra 21. günde tuvalette peçeteye bir iki damla kan gelmişti o zaman yerleşme mi diye düşünmüştüm sonra iki gündede kasığımdan bacağama inen kuvvetli ağrılar oldu yarım saat fala sürdü hatta işe zor gittim...ondan sonrada öyle siddetli bi ağrı olmadı...ben hala inanamıyorum yaptıgım testlere bakıp duruyorum .....
Üzülmeeeeeebu ay olmadıysa kasımda hamile kalırsın canım sende dert ettiğin şeye bak moralini her daim yüksek tut o gün mutlaka gelecek yani çift çizgili günler
üzülme diycem ama ilk gün nasıl olunur biliyorum ama ağlayıpta kenini harap etme canım bizde kasımda hamiş oluruz inşallah
canim deger yukselsin valla benide kimse tutamayacak. ama kimyasal yada dis geblik riskide var
yani deger yukselmeden kendimi cok ta kaptirmak istemiyorum.
saliya birsey kalmadi tum soru isaretleri silinecek kafamdan. ins bebis tutunabilir.
acikcasi samimi fikrim bir bir dollenme oldugunu bende kabul ediyorum ama
sagliklimi gelisir yoksa kimyasal olarak gidermi ondan emin degilim.
yumurtlama gunume gore kafamdan hesap yaptim batim 20 ekim yani bugun.
eger kimyasalsa bugun yada yarin adet olucam degilse devam edicek ins bebisim
dua edin kizlar lutfen tutunsun bebek :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?