İkinciyi mi yumurtluyorum bilemedim valla. akıntı coştu gidiyor
:))) maşallahhhhh
Şaka bir yana var bir aksiyon ama bilemedim. Rahatsızlık verecek birşey yok. Koku kaşıntı vs. Ama bu akıntı ilk kez oldu. Başka bir sıkıntı çıkmasa arkasından:18:
kızlaarr ben nurgulce(
çenemi tutamadım kendini begenmişin birine bişe yazdım ban yedim(
cezam süreli mi süresiz mi bilmiyorum ama çok üzülmüş durumdayım(
bu arada dünki sancıların üzerine gelen olmadı :S
dua ediyorum umarım gelende olmaz(
ensarnaz cım hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah
kızlar tşk ederim bi sizlerle derleşebiliyorum walla inşallah hepimiz bu ay sewininriz de mutluluktan ağlarız.....
heray hayallerimi suya düşürmek artık daha da üzüntü weriyo geceleri uyuyamıyorum bile hep hayaller kuruyorum sonra umutsuzluk çöküyo üzerime ağlıyorum 13 ay oldu gelmiyo bebişim işte hiç bir sorun olmadığı halde yok doktora gitmekte bıktım hiçbişey yapmıyo bi alttan bakıp yolluyo çalış dio başka bişey demiyo ufff bizmi beceremiyoruz acaba:44:anlamış değilim yüce rabbime yalwarıyorum dualar ediyorum nezaman kabul etcek acaba dualarımızı yüce rabbim 4gözle bekliyorum .....hayatımda herşeyi hiç kolay kazanmadım hep zorluklarla mücadele ettim çok kayıplarımda oldu .... şimdide bebişim için mücadele ediyorum ....gıpta ediyorum pat die hamile kalanları istemeden hamile kalanları ama işte çare bitek yüce rabbimde ama hayat çok yordu beni çok çok yaşım 25 ama 50 gibiyim yaşadıklarımdan dolayı çok yorgunummmm
Kızlar Selam,
Sabahtan beri ofis dışındaydın ancak girebiliyorum çok daraldım..
Ve bugün artık yumurtlamayı kaçırdığıma inanıyorum dünkü test bariz negatifti tek çizgi yanında silik bile yoktu
Demekki ilk günler çıkan silik çizgileri dikkate almam gerekiyormuş,
Ne yapalım kısmet artık... arada bi 3 gün çalışmamştık kesin o araya denk geliyor,
Bu aydan umudumu kestim...
kızlaarr ben nurgulce(
çenemi tutamadım kendini begenmişin birine bişe yazdım ban yedim(
cezam süreli mi süresiz mi bilmiyorum ama çok üzülmüş durumdayım(
bu arada dünki sancıların üzerine gelen olmadı :S
dua ediyorum umarım gelende olmaz(
Şaka bir yana var bir aksiyon ama bilemedim. Rahatsızlık verecek birşey yok. Koku kaşıntı vs. Ama bu akıntı ilk kez oldu. Başka bir sıkıntı çıkmasa arkasından:18:
Canım kaliteli spermler üç gün yaşayabiliyormuş. Ayrıca yumurtlama gününe takılmayın reglye yakın 1 kere birlikte olup hamile kalanlar var diye bir yazı okumuştum. Ayrıca regliye yakın yumurtlamayacağının garantisi var mı? Hem annelerimiz evlendikleri ay hamile kalmışlar. Ne yumurtlama ne ısı. Öyle olsa bu kadar insan hemen düğünden 9 ay 10 gün sonra nasıl doğum yapsın? Rahat ol bence kuzucuk
selam kızlar bende mayısta dış gebelik gecirdim... bu ay korunmayı bıraktık... inş rabbim cok bekletmeden hepimize bir melek gönderir hayırlısıyla ve saglıklı...
Eki Görüntüle 276521
Ateşimi sabah yine ölçtüm geç yumurtlama ihtimali hala aklımın bi kenarında yumurta akı akıntım gelmedi çünkü,
Ama teste bakarsan kesin kaçırdım ayrıca o testler demekki bozuk hiç net iki çizgi çıkmadı dahada silikleşti,
Belkide bu ısımın 38 e çıktığı gün mü çatladı ne oldu,
Ayy ne bileyim kafam kazan oldu inan, bi yandan senin dediklerinde doğru canım,
Bi mucize olur belki, rabbim kararlaştırdıysa olur elbet,
Ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum tatlım...
canım ya iyi dusunelım kı ıyı olsun belki ıkıncı kez yumutlama oluyo yada hamılelerın yasadıgı akıntıdır ??
Eki Görüntüle 276521
Ateşimi sabah yine ölçtüm geç yumurtlama ihtimali hala aklımın bi kenarında yumurta akı akıntım gelmedi çünkü,
Ama teste bakarsan kesin kaçırdım ayrıca o testler demekki bozuk hiç net iki çizgi çıkmadı dahada silikleşti,
Belkide bu ısımın 38 e çıktığı gün mü çatladı ne oldu,
Ayy ne bileyim kafam kazan oldu inan, bi yandan senin dediklerinde doğru canım,
Bi mucize olur belki, rabbim kararlaştırdıysa olur elbet,
Ama yinede çok ümitlenmek istemiyorum tatlım...
gecmıs olsun canım benzer bir olayı bende yaşadım acını anlıyorum umarım en erken zamanda yeni bebeğin seninle olur
Ay inşallah güzelim. Allah ağzından duysun. Hepimizin bebişleri hızzzzzlaaaaaaaa annelerini bulsun
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bak canım bu da benimki. O kocaman iniş çıkışa rağmen yumurtalamamışsın yorumunu yedim. Bence bu tablo işi iyi güzel de tabiatın kendi dengesini de bozmamak gerekli. Ben o topiğe artık girmiyorum. Bu ay ikinci denemem ve yaşım 32. Baksana yeşim salkım 40ında doğurdu. Gülben ikiz doğurdu. Buralarda yazılanlara bakarsan ohoooo işimiz var. bu ay olmazsa artık akışına bırakıcam. Millet yıllarca uğraşıyor. 2 ayda tükettim sabrımı. İnanıyorum ben hepimiz için doğru olan bir zaman var.
günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?