arkadaşlar aranıza yeni katıldım. adetime 10 gün var. ama bel ve sırt ağrısı çekiyorum ayrıca bugün belli belirsiz lekelenme başladı. sadece peçeteye geçeçek kadar. bu durumu daha çnceden yaşayan varmı aranızda
kızlaarr ben nurgulce(
çenemi tutamadım kendini begenmişin birine bişe yazdım ban yedim(
cezam süreli mi süresiz mi bilmiyorum ama çok üzülmüş durumdayım(
bu arada dünki sancıların üuhzerine gelen olmadı :S
dua ediyorum umarım gelende olmaz(
Zoryasamak...............................29 EKİM
NAZLI.......................................29 EKİM
Fundurtan .. ...29 EKim
centaur ....................................29 EKİM
Sarslansoy................................29 EKİM
8 gün kaldı bata
Göğüslerim patlayacak gibi şişkin ama ben aşılama öncesi yumurta oluşturan
iğne ve yumurta oluşumu sonrası çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğnelerin etkisiyle böyleyimdir diye düşünüyorum.
Salı günü göbekten beş karış aşağı olan kısımda acaip bir sancı oldu(1 saat kadar)
Çarşamba beyaz akıntı.
Perşembe beyaz akıntı.
Bugün çok az batma oldu.
Başka da bir şey yok.
Sanırım tutmadı bu ay ama yine de Allahtan umut kesilmez.
Sizlerde varmı belirti filan, merak içindeyim?
Hosgeldin cnmm benimde ayni bel agrim var ve siskinlik cok bugun adetime 4gun var test yaptim negAtiv hayirlisi cnmm insallah gelir bebis lerimiz hepimizin bu aybenim kiz 11 yasina girecek baya bi ara da var senin baska bebis varmii
Hosgeldin cnmm benimde ayni bel agrim var ve siskinlik cok bugun adetime 4gun var test yaptim negAtiv hayirlisi cnmm insallah gelir bebis lerimiz hepimizin bu aybenim kiz 11 yasina girecek baya bi ara da var senin baska bebis varmii
allah bağışlasın çocuğunuda canım. ben 3 yıllık evliyim. yeni yeni düşünmeye başladık. ama düşününcede heyecan basmıyo diil yani:)
Kizlar cook mutluyum bugun testi yaptim 2. cizgi bariz sekilde cikti. 2 gun onceki testimle birlikte
tuttum doktorun yolunu. godterdim ve kan testine ihtiyacin yok hamilesin dediucuyorum valla havada ya
ya cok suphelerim vardi ama artik rahatladim. bebis benimle inanamiyorum.
ruay gibi ya. ay cok heyecanliyim persembe gunu bakicakmis simdi gorunmez gec dollendigi icin diye dedi
haftasina gore kucuk dedi.
Kizlar ya Allah herkese yasatsin ya ben cok agladim diger bebegime Allahta yardim etti simdi de sevincten agliyorumcok duygulandim kizlar ya.
esimede dedim durumu o yok diye dusunmustu sevinc cigliklari atmadi elbette ne olursa olsun hayirli olsun dedi.
2. bebis geliyor yani teyzeleri
Kizlar cook mutluyum bugun testi yaptim 2. cizgi bariz sekilde cikti. 2 gun onceki testimle birlikte
tuttum doktorun yolunu. godterdim ve kan testine ihtiyacin yok hamilesin dediucuyorum valla havada ya
ruay gibi ya. ay cok heyecanliyim persembe gunu bakicakmis simdi gorunmez gec dollendigi icin diye dedi
Kizlar ya Allah herkese yasatsin ya ben cok agladim diger bebegime Allahta yardim etti simdi de sevincten agliyorumcok duygulandim kizlar ya.
esimede dedim durumu o yok diye dusunmustu sevinc cigliklari atmadi elbette ne olursa olsun hayirli olsun dedi.
bu arada arkadaslar ateşim son günlerde hiç 36.8in altına düşmedi..
bugünde 37.3 :S
hastalık belirtim yok hiçç.. adetim yaklastı diyemi yükseldi bu kadar dersiniz :S bat 23 ekim..
Zoryasamak...............................29 EKİM
NAZLI.......................................29 EKİM
Fundurtan .. ...29 EKim
centaur ....................................29 EKİM
Sarslansoy................................29 EKİM
8 gün kaldı bata
Göğüslerim patlayacak gibi şişkin ama ben aşılama öncesi yumurta oluşturan
iğne ve yumurta oluşumu sonrası çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğnelerin etkisiyle böyleyimdir diye düşünüyorum.
Salı günü göbekten beş karış aşağı olan kısımda acaip bir sancı oldu(1 saat kadar)
Çarşamba beyaz akıntı.
Perşembe beyaz akıntı.
Bugün çok az batma oldu.
Başka da bir şey yok.
Sanırım tutmadı bu ay ama yine de Allahtan umut kesilmez.
Sizlerde varmı belirti filan, merak içindeyim?
günaydın kızlaaaaaaaaar
yeşim sana demiştik boşuna kaygılanıyorsun diye ama için rahatladı en azından gözün aydın olsun , bebişin hayırlı evlat olsun ve darısı bize olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?