günaydınn canımm nasılsın ??
Kizlar cook mutluyum bugun testi yaptim 2. cizgi bariz sekilde cikti. 2 gun onceki testimle birlikte
tuttum doktorun yolunu. godterdim ve kan testine ihtiyacin yok hamilesin dediucuyorum valla havada ya
ya cok suphelerim vardi ama artik rahatladim. bebis benimle inanamiyorum.
ruay gibi ya. ay cok heyecanliyim persembe gunu bakicakmis simdi gorunmez gec dollendigi icin diye dedi
haftasina gore kucuk dedi.
Kizlar ya Allah herkese yasatsin ya ben cok agladim diger bebegime Allahta yardim etti simdi de sevincten agliyorumcok duygulandim kizlar ya.
esimede dedim durumu o yok diye dusunmustu sevinc cigliklari atmadi elbette ne olursa olsun hayirli olsun dedi.
2. bebis geliyor yani teyzeleri
kızlar dün bi başlık açılmıştı ilişkiden önce bismillah çekin diye şinizede çekin diye ben ne yaptım biliyomusunuz
tam iş üstündeyken eşim tam gelicekken bismillah de dedim oda hemen bismillah dedi ve beni aldı bi gülme
eşimde üstümden kalktı ve iyice saçmaladın hiç bismillah denirmi dedi benide söylettin dedi günah dedi ve içime b....madı
üstüne üstelikde kavga ettik bi daha kimseyi dinlemiycem ya gittim erkenden yattım o öyle yapınca yanıma geldi 2 kere öptü filan defol dedim maç izlemeye gitti sonra sabaha kadar sarıldı filan sonra tam kalkmama 10 dk var o işi yaptık 5 dk sonra kalktım yataktan onun faydası olurmu kızlar ya
tiyatro gibisiniz valla merak etme sabah ki olay da gayet faydalı olur :)
Teşekkür ederim güzelim iyiyim umarım sende iyisindirbugün sebepsiz bir mutluluk var üzerimde Rabbim hayırlara çıkarır inşallah içimde garip bir his var sanki bu ay başarılı olduk gibi geliyor topicin bana şans getirir inş bak sana listeye herkes hamile kalıyor teker teker ben neden kalmayayım ki hemi uğur getirecek bana burası biliyorum ben
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,
Nasılsınız kızlarr ?
Yeşimcim bak gördün mü bebişin seninle,
Tekrar tebrik ederim allah nazarlardan saklasın, inşallah kucağına almayı nasip etsin canım
Darısı başımıza inş...
hapsucum sorma ya sabahkinde 5 dk bekledim sonra hemen lavaboya gittim malum işe gitmem lazımdı hepsi akmamıştır dimi ya bide sabah oda bende çok istekliydik çocuk için yapmadık hemde spermi baya kaliteli olmuştur 2 gün bekledik sonuçta keşke yarım saat bekleme şansım olsaydı daha iyi olurdu
kızlar dün bi başlık açılmıştı ilişkiden önce bismillah çekin diye şinizede çekin diye ben ne yaptım biliyomusunuz
tam iş üstündeyken eşim tam gelicekken bismillah de dedim oda hemen bismillah dedi ve beni aldı bi gülme
eşimde üstümden kalktı ve iyice saçmaladın hiç bismillah denirmi dedi benide söylettin dedi günah dedi ve içime b....madı
üstüne üstelikde kavga ettik bi daha kimseyi dinlemiycem ya gittim erkenden yattım o öyle yapınca yanıma geldi 2 kere öptü filan defol dedim maç izlemeye gitti sonra sabaha kadar sarıldı filan sonra tam kalkmama 10 dk var o işi yaptık 5 dk sonra kalktım yataktan onun faydası olurmu kızlar ya
Kizlar cok tesekkur ederim , Iyiki varsiniz
siz en basindan dediniz bende inaniyordum ama ne yalan diyim icimde hep bir
acaba vardi. cok mutluyum Allah isteyenlerede bekletmeden nasip etsin.
evet cok nazli bir bebis olucak.
Oznurcum sana kalp atisi icin ne zaman dedi doktor. ben persembe gidince once keseyi gorucem
sanirim. sat 24 eylule gore hesaplyoum artik ve suan 3hafta6 gunlugum.:)
insallah canim ya erkes kalsin bos gecmesn kimse insallah :)Teşekkür ederim güzelim iyiyim umarım sende iyisindirbugün sebepsiz bir mutluluk var üzerimde Rabbim hayırlara çıkarır inşallah içimde garip bir his var sanki bu ay başarılı olduk gibi geliyor topicin bana şans getirir inş bak sana listeye herkes hamile kalıyor teker teker ben neden kalmayayım ki hemi uğur getirecek bana burası biliyorum ben
insallah canim Cok sagol. Allah herkese versin, dusundukce kalbim pir pir ediyorHerkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,
Nasılsınız kızlarr ?
gunaydin canim. Ben yerimde duramiyorum. evi afedersin b.k goturuyor bende uzaniyorum iste.
ne tembel kadinim :)) eeg yaptim sukur kizida doyurdum gerisini salla gitsin yapiyorum
Yeşimcim bak gördün mü bebişin seninle,
Tekrar tebrik ederim allah nazarlardan saklasın, inşallah kucağına almayı nasip etsin canım
Darısı başımıza inş...
kiz Allah iyiligini versin valla cok guldum ya.kızlar dün bi başlık açılmıştı ilişkiden önce bismillah çekin diye şinizede çekin diye ben ne yaptım biliyomusunuz
canım ben salı günü gidicem kalp atışlarını dinlemeye tam 7 haftalık olacak o zaman ama işte yine böyle bi tedirgin bekliyor insan..ben keseyi 5. haftasında gittiğimde gördüm daha öncesinde bakmamıştık kanda bakmıştı.
günaydın canım bende iyiym çok şükür. umarım hepimize uğurlu gelir bu topic :)
Yokh canım günaydın ben iyiyim sen nasılsın bugun ?
Kizlar cook mutluyum bugun testi yaptim 2. cizgi bariz sekilde cikti. 2 gun onceki testimle birlikte
tuttum doktorun yolunu. godterdim ve kan testine ihtiyacin yok hamilesin dediucuyorum valla havada ya
ya cok suphelerim vardi ama artik rahatladim. bebis benimle inanamiyorum.
ruay gibi ya. ay cok heyecanliyim persembe gunu bakicakmis simdi gorunmez gec dollendigi icin diye dedi
haftasina gore kucuk dedi.
Kizlar ya Allah herkese yasatsin ya ben cok agladim diger bebegime Allahta yardim etti simdi de sevincten agliyorumcok duygulandim kizlar ya.
esimede dedim durumu o yok diye dusunmustu sevinc cigliklari atmadi elbette ne olursa olsun hayirli olsun dedi.
2. bebis geliyor yani teyzeleri
hic tedirgin olma canim ya bak bende olmusum bosu bosuna. guzel dusun.
ay ne buyuk heyecan valla aglarim ben atislari duyunca dayanamam
zaten bugun hormonlar tavan yapti salya sumuk dolaniyorum ortalarda:)))
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün evet ilişki sırasında besmele çekilmeli eşinde sende besmeleyle başlamalısınız ama tam ortasında da bismillah de denmez yani o iş olmadan önce böyle bişey duydum unutma olur mu diyebilirdin ya da o an aklına geldi sadece senin demende yeterli olurdu önemli olan niyet sonuçta hemen kalktım faydası olur mu diyorsun burada birinin yazısını okumuştum artık vazgeçtiğim bir dönemde ne altıma yastık koydum ne saatlerce ayağımı havaya dikip beklemem oldu ilişkiden sonra direk banyoya gittim ama o ay hamile kaldım demişti yani sen de dakika saat hesabına girme çalışmaya devam et
canım menin sana ulaştıktan sonra spermler meninin içinden cıkıyor zaten dışarıya cıkan menin sadece diye dusunmekteyım ayrıca hamıle klamak ıcın ıllakı yatmak gerekmıyor hersey kader ve kısmet.
kızlar merak etmeyin hamileiğiniz iyi gececek hersey yolunda gidicek inşllah bebişlerinize de sağlıklı bir şekilde kavusacaksınız :) ee inşallah bende bir ay gecikmeli arkadaş getiricem onlara :)
kızlar merak etmeyin hamileiğiniz iyi gececek hersey yolunda gidicek inşllah bebişlerinize de sağlıklı bir şekilde kavusacaksınız :) ee inşallah bende bir ay gecikmeli arkadaş getiricem onlara :)
tebriklerrrrrrrrr yeşim, gün başlarken en güzel haber oldu
Sagol canim ya iyiki gitmisim gosterisim testleri .saliya kadar kura kura bir halolucaktim simdi cok huzurluyum valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?