Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydınn canımm nasılsın ??

Teşekkür ederim güzelim iyiyim umarım sende iyisindir bugün sebepsiz bir mutluluk var üzerimde Rabbim hayırlara çıkarır inşallah içimde garip bir his var sanki bu ay başarılı olduk gibi geliyor topicin bana şans getirir inş bak sana listeye herkes hamile kalıyor teker teker ben neden kalmayayım ki hemi uğur getirecek bana burası biliyorum ben

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn,
Nasılsınız kızlarr ?

Yeşimcim bak gördün mü bebişin seninle,
Tekrar tebrik ederim allah nazarlardan saklasın, inşallah kucağına almayı nasip etsin canım
Darısı başımıza inş...

Son düzenleme:

tiyatro gibisiniz valla merak etme sabah ki olay da gayet faydalı olur :)

tiyatro gibisiniz valla merak etme sabah ki olay da gayet faydalı olur :)

hapsucum sorma ya sabahkinde 5 dk bekledim sonra hemen lavaboya gittim malum işe gitmem lazımdı hepsi akmamıştır dimi ya bide sabah oda bende çok istekliydik çocuk için yapmadık hemde spermi baya kaliteli olmuştur 2 gün bekledik sonuçta keşke yarım saat bekleme şansım olsaydı daha iyi olurdu

günaydın canım bende iyiym çok şükür. umarım hepimize uğurlu gelir bu topic :)

Yokh canım günaydın ben iyiyim sen nasılsın bugun ?

canım menin sana ulaştıktan sonra spermler meninin içinden cıkıyor zaten dışarıya cıkan menin sadece diye dusunmekteyım ayrıca hamıle klamak ıcın ıllakı yatmak gerekmıyor hersey kader ve kısmet.

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün evet ilişki sırasında besmele çekilmeli eşinde sende besmeleyle başlamalısınız ama tam ortasında da bismillah de denmez yani o iş olmadan önce böyle bişey duydum unutma olur mu diyebilirdin ya da o an aklına geldi sadece senin demende yeterli olurdu önemli olan niyet sonuçta hemen kalktım faydası olur mu diyorsun burada birinin yazısını okumuştum artık vazgeçtiğim bir dönemde ne altıma yastık koydum ne saatlerce ayağımı havaya dikip beklemem oldu ilişkiden sonra direk banyoya gittim ama o ay hamile kaldım demişti yani sen de dakika saat hesabına girme çalışmaya devam et

canım ben salı günü gidicem kalp atışlarını dinlemeye tam 7 haftalık olacak o zaman ama işte yine böyle bi tedirgin bekliyor insan..ben keseyi 5. haftasında gittiğimde gördüm daha öncesinde bakmamıştık kanda bakmıştı.

insallah canim ya erkes kalsin bos gecmesn kimse insallah :)
insallah canim Cok sagol. Allah herkese versin, dusundukce kalbim pir pir ediyor
kiz Allah iyiligini versin valla cok guldum ya.

hic tedirgin olma canim ya bak bende olmusum bosu bosuna. guzel dusun.
ay ne buyuk heyecan valla aglarim ben atislari duyunca dayanamam
zaten bugun hormonlar tavan yapti salya sumuk dolaniyorum ortalarda:)))

günaydın canım bende iyiym çok şükür. umarım hepimize uğurlu gelir bu topic :)

Yokh canım günaydın ben iyiyim sen nasılsın bugun ?

Tatlım iyiyim artık çalışmaları falan bıraktım testi mesti öyle bekliyorum kırmızıları işte :))

kızlar merak etmeyin hamileiğiniz iyi gececek hersey yolunda gidicek inşllah bebişlerinize de sağlıklı bir şekilde kavusacaksınız :) ee inşallah bende bir ay gecikmeli arkadaş getiricem onlara :)

tebriklerrrrrrrrr yeşim, gün başlarken en güzel haber oldu

hic tedirgin olma canim ya bak bende olmusum bosu bosuna. guzel dusun.
ay ne buyuk heyecan valla aglarim ben atislari duyunca dayanamam
zaten bugun hormonlar tavan yapti salya sumuk dolaniyorum ortalarda:)))

aynen bende ağlarım kesin şimdiden aklıma geldikçe gözlerim doluyor o zaman duygular tavan yapar sanırım..

kiz Allah iyiligini versin valla cok guldum ya. [/QUOTE]

kız bende işte öyle güldüm adam iş üstündeydi tabi kikir kikir gülünce oda gülmeye başladı ama çok kızdı git yat dedi bağırdı bana neden diyo bu kadar hassas konuda bunu yapıyosun adam doğal olarak b.... madı ondan sinirlendi birazda bende gittim yattım ama uyuz oldum oda içerde maç izledi gıcık hüso hıh

evet canım eşim sürekli bana diyoki yok yok sende var bişeyler diyo sinir oldum dedim çok heveslenme benide sitrese sokma dedim bundan sonra umursamıycam daha ilk denememiz Allahın izniyle olur

evet canım dediğim gibi takmıyorum artık kafaya çalışmaya devam ama çocuk için değil artık olursa süpriz olsun

kızlar merak etmeyin hamileiğiniz iyi gececek hersey yolunda gidicek inşllah bebişlerinize de sağlıklı bir şekilde kavusacaksınız :) ee inşallah bende bir ay gecikmeli arkadaş getiricem onlara :)

canım ya inş...seninde bebek çok bekletmeden gelicek Rabbim tez zamanda herkese nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…