Zoryasamak...............................29 EKİM
NAZLI.......................................29 EKİM
Fundurtan .. ...29 EKim
centaur ....................................29 EKİM
Sarslansoy................................29 EKİM
8 gün kaldı bata
Göğüslerim patlayacak gibi şişkin ama ben aşılama öncesi yumurta oluşturan
iğne ve yumurta oluşumu sonrası çatlatma iğnesi vuruldum. Bu iğnelerin etkisiyle böyleyimdir diye düşünüyorum.
Salı günü göbekten beş karış aşağı olan kısımda acaip bir sancı oldu(1 saat kadar)
Çarşamba beyaz akıntı.
Perşembe beyaz akıntı.
Bugün çok az batma oldu.
Başka da bir şey yok.
Sanırım tutmadı bu ay ama yine de Allahtan umut kesilmez.
Sizlerde varmı belirti filan, merak içindeyim?
Kizlar cook mutluyum bugun testi yaptim 2. cizgi bariz sekilde cikti. 2 gun onceki testimle birlikte
tuttum doktorun yolunu. godterdim ve kan testine ihtiyacin yok hamilesin dediucuyorum valla havada ya
ya cok suphelerim vardi ama artik rahatladim. bebis benimle inanamiyorum.
ruay gibi ya. ay cok heyecanliyim persembe gunu bakicakmis simdi gorunmez gec dollendigi icin diye dedi
haftasina gore kucuk dedi.
Kizlar ya Allah herkese yasatsin ya ben cok agladim diger bebegime Allahta yardim etti simdi de sevincten agliyorumcok duygulandim kizlar ya.
esimede dedim durumu o yok diye dusunmustu sevinc cigliklari atmadi elbette ne olursa olsun hayirli olsun dedi.
2. bebis geliyor yani teyzeleri
Günyadın kızlaaar. Nasıl keyifler? Ben çok acayip rüyalar gördüm. Hayrolsun
günaydın tatlm.. keyfim biraz bozukk
neler gördün rüyanda anlatmak istersen tabii
hayrolsun:44:
bende sawaş rüyaları gördüm hayrolsun
herkese günaydın,
bizde çalışmalara tam gaz devam ediyoruz:)umarım bu ay hepimiz sağlıklı hamişler oluruz..
Günaydın canım. İkimizn de rüyası hayırlara çıksın. Ben baya dini şeyler gördüm. Hala etkisindeyim. Çok karışıktı. Senin neden keyfin yok?
günaydın tatlm.. keyfim biraz bozukk
neler gördün rüyanda anlatmak istersen tabii
hayrolsun:44:
bende sawaş rüyaları gördüm hayrolsun
günaydın ttlm inşallahhhhepimiz hamiş oluruzz :) benim bu ay söndü gelecek aya kısmetse ama tutturamıyoruz işte:44: nekadardır çalışmalar dewam ediyo senin cnm??
Günaydın canım. İkimizn de rüyası hayırlara çıksın. Ben baya dini şeyler gördüm. Hala etkisindeyim. Çok karışıktı. Senin neden keyfin yok?
kızlra bende aylık rahatsızlığımın gelecegı gunlerde savaslı ruyaalar goruyordum sürekli birşeylerden kacıyordum yada kanter içinde kalkıyodum ama bır önceki gece denizde yuzuyodum dalıs yapıyodum su tertemız balıklar yanımdaydı ayy inşllah guzel seylere vesıle olur bu ruya.
maşallah cnm balıklar denizz süper inşallahhamişimmm die haberini alırız tez zamandaaaa :)....benim umudum içten içe kalmadı yitirdim .....
yeşim canım tebrik ederimm
dün aksam bende test yaptım sizce ümit var mı :26:
Eki Görüntüle 276936
sabah tekrar yaptım cok daha belirsiz ama yinede inca bi cizgi vardı :44:
canım heycan yaptım geliyo bir bebiş daha galiba :) ben yerınde olsam dayanamam kan testı yaptıtıtdım hemen :)
ah cnm ya hem bebiş konusuna çok kötüyüm pozitif düşüncelerle dolmuşken hooppp negative giriyorum ...
hemde bazı olaylar mahkemelik miras filan baya bi cnm sıkılıyo yani ben işin manewiyat kısmında takılıyım ama karşı taraf sanki hiç manewi bişey yaşamamış gibi haince maddi tarafına bakıyolar ..... bitsede kurtulsambaşbelaları resmen....dün baya duygusaldım ağladımm kaybettiklerimi düşündüm içim sızladı .....öle işte baya bi derin benim konularım .......
sen nasılsın cnm
umudunu yitime canım yaa ben bu ay cok relaxım valla dun esımle korunduk hatta :) oluruna bıratım ben düşününce cok yıkılıyorum cunku :)
yok bebişim yaa azıcık dahah tutucam kendimi
kaynanamlar köye idiyolar büyük kaynanamın durumu iyi degilmiş
eşimde gidicek muhtemelen ben küçük kaynımla kalırım
bu günleri bi atlatalım sonra hayırlısıyla
yok bebişim yaa azıcık dahah tutucam kendimi
kaynanamlar köye idiyolar büyük kaynanamın durumu iyi degilmiş
eşimde gidicek muhtemelen ben küçük kaynımla kalırım
bu günleri bi atlatalım sonra hayırlısıyla
Canım yaa kayıpların için çok üzüldüm. Maddiyatçıları da allaha havale et. Her sıkıntının bir çıkışı vardır buna inanıyorum ben. Hiçkimse saf mutsuz veya saf mutlu olamıyor. İniş çıkışlarımız var. ama yine de şükredelim sağlıkla bir güne daha başladık. Ben de zor zamanlardan geçiyorum. ama sanırım bunlar bizim sınavımız. Umarım tünelin çıkışı yakındır hepimiz için.
Canım rüyan süper. Sakın iyi niyetli olmayan kişilere anlatma. deniz rahatlamadır balık kısmettir. Belki bebiş belki de başka birşey ama sevineceğin bir gelişme olacak bence
yeşim canım tebrik ederimm
dün aksam bende test yaptım sizce ümit var mı :26:
Eki Görüntüle 276936
sabah tekrar yaptım cok daha belirsiz ama yinede inca bi cizgi vardı :44:
günaydın ttlm inşallahhhhepimiz hamiş oluruzz :) benim bu ay söndü gelecek aya kısmetse ama tutturamıyoruz işte:44: nekadardır çalışmalar dewam ediyo senin cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?