hehe en guzelını benım ki yaptı ya spermlerim olu buakşam o nedenle prz kulanıcam dedı ve kullandı hey tazelensınler azcık dedı yaa görmeliydiniz ama o spermler beniiim diye bağırıyodum cocuk gibi tabii şaka olsun diye oyle yapmıstım :) ama benimki ciddi ciddi korundu yani sırf bana gıcıklık olsun dıye. bende fazla takmıyorum kafama artık dıye umursamadım doğrusu :)canım ya benimki canından bezdi gün aşırı gün aşırı başkalarına fırsat kalmıyor ki bendenay sormayın dün ben buna yanaştım olmaz dur dedi adam kurtlar vadisini izliyordu bir bozuldum ki sormayın küstüm gittim yattım sonra sabah halvet olduk tabiki gönlümü aldı ay bu hallere düşecek insanmıydım ya reddediliyorum artıkın
hehe en guzelını benım ki yaptı ya spermlerim olu buakşam o nedenle prz kulanıcam dedı ve kullandı hey tazelensınler azcık dedı yaa görmeliydiniz ama o spermler beniiim diye bağırıyodum cocuk gibi tabii şaka olsun diye oyle yapmıstım :) ama benimki ciddi ciddi korundu yani sırf bana gıcıklık olsun dıye. bende fazla takmıyorum kafama artık dıye umursamadım doğrusu :)
adamlar tepkilerini böyle gösteriyorlar napsınlar
Aklıma bir fikir getirdin Öznurcum. Hamileler bizim listeye bakıp içlerinden geçen ismi sobelesin. Bakalım tutacak mı? En çok hamilelikte gelişiyormuş altıncı his. Ne dersiniz?
artık kendimize bir dur demenin zamanıdır ya hem akıl sağlığımızdan hem kocalarımız beden sağlığından olucaz çok çalıştırıyoruz yazık ya kıyamam
öznur canım carmelia oyundan bahsediyor bu ay benden sonra şu hamile kalsın gibi sanırım benim anladığım bu eğer böyleyse umutlanmayız ki aman işte kendi kendimize oyun çıkarıyoz dedik ya sıyırdık diye
Sıyırıcam mı? Bence biz zaten kopardık kayışıBiz ankaradan Medmus ile yola çıkarız. İstanbuldaysan sen bizi karşıla. Hep beraber Bakırköy'e yerleşelim. aynı odada kalırız sıkılmayız. Ne oldu diye sorarlarsa bebek istiyorduk, ateş ölçme, hayıt, incir, soğannnnnn deriz
hmm.oyunsa varım o zaman :)) kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince bu konuyu konuşalım :))
artık kendimize bir dur demenin zamanıdır ya hem akıl sağlığımızdan hem kocalarımız beden sağlığından olucaz çok çalıştırıyoruz yazık ya kıyamam
öznur canım carmelia oyundan bahsediyor bu ay benden sonra şu hamile kalsın gibi sanırım benim anladığım bu eğer böyleyse umutlanmayız ki aman işte kendi kendimize oyun çıkarıyoz dedik ya sıyırdık diye
Allah iyiligini versin . cok guldum ya
aaaa sızlere aşk olsun kaynatmıssınıztabıkıde zır delısınız olmaz ben zır delınızım su oyunu benıde katın abrı akşama kadar canım patlıyor yaa
Evetttttttt yeni bir delimiz daha olduuuuuuu
bu ay doktora gıtmcıem normal bakam su son kalan hapım vardı gecen aydan tek 1 tane onu yutsammı dıye dusunuom :)
evet canım ya inanamzsın tiyatroyuz resmen evde :)
Aynen canım öyle bir oyun uydurdum. Deli deliyi dakkada hacı hacıyı mekkede tanırmışTabi oyunu herkes isterse oynarız
Evet o yüzden baş deli ben olmalıyım
Kaçıranlar için özetliyorum:
Ben............... baş deli
Yokh.............kıdemli deli
Medmus.........kıdemli deli
Hapsuu..........Bürokratik deli (Cumhurbaşkanı falan:)
Rihana..........Zır deli
Ayrıca oyun fikrini oylamaya açıyorum. Öznur, yeşim, kity, nurgülce ve diğer hamileler listeye bakıp birini ebeleyin. Bakalım sıradaki kim. ebelenen gebe olursa o da başkaını ebelesin. Kabul edenler?
hmm.oyunsa varım o zaman :)) kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince bu konuyu konuşalım :))
Bu arada oyun benden çıktı ama ben de oyuna dahilim.Unutmayınnn. Bürokratik deli oyun kabul görürse listeyi yayınlayıp start verir misin?
yayınlarım canım buarada sizlerde listeyi yayınlayabılırsınız ben gecmıs sayfadan copy past yapıp gereklı duzeltmelerı yapıp yayınlıyorum :) ben yoksam nette sende yapabılırsın yani
Biliyorum canım kopyalarım. ama topiği sen açmıştın. Sen başlatmak istersin diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?