Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hehe en guzelını benım ki yaptı ya spermlerim olu buakşam o nedenle prz kulanıcam dedı ve kullandı hey tazelensınler azcık dedı yaa görmeliydiniz ama o spermler beniiim diye bağırıyodum cocuk gibi tabii şaka olsun diye oyle yapmıstım :) ama benimki ciddi ciddi korundu yani sırf bana gıcıklık olsun dıye. bende fazla takmıyorum kafama artık dıye umursamadım doğrusu :)

adamlar tepkilerini böyle gösteriyorlar napsınlar

Son düzenleme:
Aklıma bir fikir getirdin Öznurcum. Hamileler bizim listeye bakıp içlerinden geçen ismi sobelesin. Bakalım tutacak mı? En çok hamilelikte gelişiyormuş altıncı his. Ne dersiniz?

hmm..bilmemki herkes ne der buna ama ben sonra ümitlendiripte sonuç olumsuz olunca çok üzülüyorum
hapsuucuma öle demiştim ama regl olunca onun kadar bende üzülmüştüm (

artık kendimize bir dur demenin zamanıdır ya hem akıl sağlığımızdan hem kocalarımız beden sağlığından olucaz çok çalıştırıyoruz yazık ya kıyamam

öznur canım carmelia oyundan bahsediyor bu ay benden sonra şu hamile kalsın gibi sanırım benim anladığım bu eğer böyleyse umutlanmayız ki aman işte kendi kendimize oyun çıkarıyoz dedik ya sıyırdık diye

hmm.oyunsa varım o zaman :)) kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince bu konuyu konuşalım :))

Allah iyiligini versin . cok guldum ya

aaaa sızlere aşk olsun kaynatmıssınız tabıkıde zır delısınız olmaz ben zır delınızım su oyunu benıde katın abrı akşama kadar canım patlıyor yaa

bu ay doktora gıtmcıem normal bakam su son kalan hapım vardı gecen aydan tek 1 tane onu yutsammı dıye dusunuom :)

hmm.oyunsa varım o zaman :)) kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince bu konuyu konuşalım :))

Aynen canım öyle bir oyun uydurdum. Deli deliyi dakkada hacı hacıyı mekkede tanırmış Tabi oyunu herkes isterse oynarız

Allah iyiligini versin . cok guldum ya

Evet o yüzden baş deli ben olmalıyım

evet canım ya inanamzsın tiyatroyuz resmen evde :)

Kaçıranlar için özetliyorum:

Ben............... baş deli

Yokh.............kıdemli deli

Medmus.........kıdemli deli

Hapsuu..........Bürokratik deli (Cumhurbaşkanı falan:)

Rihana..........Zır deli

Ayrıca oyun fikrini oylamaya açıyorum. Öznur, yeşim, kity, nurgülce ve diğer hamileler listeye bakıp birini ebeleyin. Bakalım sıradaki kim. ebelenen gebe olursa o da başkaını ebelesin. Kabul edenler?

heheh bürokratik deli heh sevdim bunu. ben varım bu oyunda ama yalnız henuz hamıle deilim hamişleerr hadi başlayın secmeye aramızdan birini

Beni seçin beniii beniii

kizlar merhaba Allah tez zamanda hepinize bebisler nasip eder insallah oznurcum bende7 hafta 3 gunluk hamisim hamilelik nasil gidiyo mide bulantisi falan ne durumda?

Bu arada oyun benden çıktı ama ben de oyuna dahilim.Unutmayınnn. Bürokratik deli oyun kabul görürse listeyi yayınlayıp start verir misin?

kizlar merhaba Allah tez zamanda hepinize bebisler nasip eder insallah oznurcum bende7 hafta 3 gunluk hamisim hamilelik nasil gidiyo mide bulantisi falan ne durumda?

Bu arada oyun benden çıktı ama ben de oyuna dahilim.Unutmayınnn. Bürokratik deli oyun kabul görürse listeyi yayınlayıp start verir misin?

yayınlarım canım buarada sizlerde listeyi yayınlayabılırsınız ben gecmıs sayfadan copy past yapıp gereklı duzeltmelerı yapıp yayınlıyorum :) ben yoksam nette sende yapabılırsın yani

yayınlarım canım buarada sizlerde listeyi yayınlayabılırsınız ben gecmıs sayfadan copy past yapıp gereklı duzeltmelerı yapıp yayınlıyorum :) ben yoksam nette sende yapabılırsın yani

Biliyorum canım kopyalarım. ama topiği sen açmıştın. Sen başlatmak istersin diye düşünmüştüm.

Biliyorum canım kopyalarım. ama topiği sen açmıştın. Sen başlatmak istersin diye düşünmüştüm.

teşekkürler canım ama topic hepimizin :) benım ıcın farketmez kimin actığı herseye maydonoz olan biri olarak katılıyorum . ama oyun senin fikrindi o nedenle sen ac bence :)

Ben............... baş deli

Yokh.............kıdemli deli

Medmus.........kıdemli deli

Hapsuu..........Bürokratik deli (Cumhurbaşkanı falan:)

Rihana..........Zır deli

Tek papatya....Orta deli

Herkese merhaba kızlar...
Uzun zamandır giremiyorum hamile arkadaşları tebrik ederim. Darısı başımıza diycem ama pek belirti yok bende tutmadı galiba bu ay
Bu arada rüyamda siyah saçlı bir oğlum olmuştu, onu emziriyorudum, inşallah hayra çıkar, var mı anlamını bilen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…