canım çok teşekkür ederim gerçekten yerdemiyim göktemiyim anlamadım ayağım yere basmıyor.allahım kısa zamanda bu mutluluğu sizede tattırır inşallah.
tebrik ederim canım.ne güzel haberler var bugün.darısı bizlerin başına artık :)
Bakalım Nugül kimi sobeliycek. Sıra kimde dınınınım sıra kimde ?
Sıyırıcam mı? Bence biz zaten kopardık kayışıBiz ankaradan Medmus ile yola çıkarız. İstanbuldaysan sen bizi karşıla. Hep beraber Bakırköy'e yerleşelim. aynı odada kalırız sıkılmayız. Ne oldu diye sorarlarsa bebek istiyorduk, ateş ölçme, hayıt, incir, soğannnnnn deriz
kızlar ben yeni girebiliyorum 3 gündür internet problemliydi ve aklım hep buradaydı.
dün hastaneye eşimle gittik kan verdim öğleden sonra hemşire olan eltim aradı ve sonuç pozitifffb-hcg değerim 545 çıkmış pazartesi tekrar yaptırıcam çünkü 2 günde bu değer 2ye katlamalıymış,allahım darısı dileyen isteyen hepinizin başına olsun .bence bu topikteki herkesin kısa zamanda bebişi gelicek buna inanıyorumm.
Sıyırıcam mı? Bence biz zaten kopardık kayışıBiz ankaradan Medmus ile yola çıkarız. İstanbuldaysan sen bizi karşıla. Hep beraber Bakırköy'e yerleşelim. aynı odada kalırız sıkılmayız. Ne oldu diye sorarlarsa bebek istiyorduk, ateş ölçme, hayıt, incir, soğannnnnn deriz
Ben sobelenebilirim, gönüllüyüm
Saklanmıyorum hatta dımdızlak ortadayımmmm Nurgül geeeeeeeeeeeeeel :)
Orası öyle, olan oldu artık,
Gelin kısçelerim gelin yamacıma, hoş Bursadayım ama geçerim istanbula sorun değil zaten sonumuz orası..
Okeye 4. bulur okey çeviririz ne sıkılcaz
maşallahınız var kızlar hayırlı olsun tüm anne olacak bayanlara çok sevndm inanın rabbim devamını getrsn inş allahım isteyen diger kızlarada nasip etsn inş
hayırlı olsun tatlım ben seni sanki başka topikte hamileyim diye yazdığını gördüm diye hatırlıyordum geçen listede adının karşısını boş görünce şaşırmıştım , neyse hislerim diyim o zaman Allah tamamına erdinsin
Haaa o zaman dördüncü İstanbuldan olsun. Var mı İstanbuldan kayışı koaparan. Bir kişilik kontenjanımız var?
Gülme kızz topla hadi bohçanı yakama karanfili taktım yenikapıda bekliyorum
canım benm pek giremyrm bu aralar özledm ama sizi çok sevndm kızlara inş darısı başına tatlım çekelim valla onlar için ama uçmayalım olurmuMelekkkk nerlerdesin canım görmüyorum seni hiç, nasılsın ne var ne yok, iyisin dimi?
Bak büssürüüü hamişimizzz varrrrr halay çekiyozz gel tut küççük parmaaağımı
beklerken karanfilde iyi gelebilir diye onuda kaynatıp içersin ama ben seni hemencecik tanırım bu ay kesin çünkü karanfil kürü içtim diye dolanırsın ....sende beni kocamı getirin halvet olmamız lazım keçiboynuzu nerde diye dolaşan birini görürsende ahanda o benim
Hahahahaha
Ee tabi ordada boş durmamak lazım ha deyince adamları nerden bulcaz, yabancıya fln gitmeyelim mazallah
Adamları tıka basa yedirin keçiboynuzu bal ne buluyosanız şöyle irice bi kavanoza bol miktarda ... anladınız siz onu depolayın arkadaşlar
Artık orda çaresine bakarız
Hahahahaha
Ee tabi ordada boş durmamak lazım ha deyince adamları nerden bulcaz, yabancıya fln gitmeyelim mazallah
Adamları tıka basa yedirin keçiboynuzu bal ne buluyosanız şöyle irice bi kavanoza bol miktarda ... anladınız siz onu depolayın arkadaşlar
Artık orda çaresine bakarız
Adamları okadar doldurursan onlar başkasına gider ama neyseeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?