Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Bakalım Nugül kimi sobeliycek. Sıra kimde dınınınım sıra kimde ?

Ben sobelenebilirim, gönüllüyüm
Saklanmıyorum hatta dımdızlak ortadayımmmm Nurgül geeeeeeeeeeeeeel :)

Orası öyle, olan oldu artık,
Gelin kısçelerim gelin yamacıma, hoş Bursadayım ama geçerim istanbula sorun değil zaten sonumuz orası..
Okeye 4. bulur okey çeviririz ne sıkılcaz

hayırlı olsun tatlım ben seni sanki başka topikte hamileyim diye yazdığını gördüm diye hatırlıyordum geçen listede adının karşısını boş görünce şaşırmıştım , neyse hislerim diyim o zaman Allah tamamına erdinsin

Haaa o zaman dördüncü İstanbuldan olsun. Var mı İstanbuldan kayışı koaparan. Bir kişilik kontenjanımız var?

maşallahınız var kızlar hayırlı olsun tüm anne olacak bayanlara çok sevndm inanın rabbim devamını getrsn inş allahım isteyen diger kızlarada nasip etsn inş

maşallahınız var kızlar hayırlı olsun tüm anne olacak bayanlara çok sevndm inanın rabbim devamını getrsn inş allahım isteyen diger kızlarada nasip etsn inş

Melekkkk nerlerdesin canım görmüyorum seni hiç, nasılsın ne var ne yok, iyisin dimi?

Bak büssürüüü hamişimizzz varrrrr halay çekiyozz gel tut küççük parmaaağımı

Aklıma bir fikir getirdin Öznurcum. Hamileler bizim listeye bakıp içlerinden geçen ismi sobelesin. Bakalım tutacak mı? En çok hamilelikte gelişiyormuş altıncı his. Ne dersiniz?

Gülme kızz topla hadi bohçanı yakama karanfili taktım yenikapıda bekliyorum

beklerken karanfilde iyi gelebilir diye onuda kaynatıp içersin ama ben seni hemencecik tanırım bu ay kesin çünkü karanfil kürü içtim diye dolanırsın ....sende beni kocamı getirin halvet olmamız lazım keçiboynuzu nerde diye dolaşan birini görürsende ahanda o benim

Melekkkk nerlerdesin canım görmüyorum seni hiç, nasılsın ne var ne yok, iyisin dimi?

Bak büssürüüü hamişimizzz varrrrr halay çekiyozz gel tut küççük parmaaağımı
canım benm pek giremyrm bu aralar özledm ama sizi çok sevndm kızlara inş darısı başına tatlım çekelim valla onlar için ama uçmayalım olurmu

Hahahahaha

Ee tabi ordada boş durmamak lazım ha deyince adamları nerden bulcaz, yabancıya fln gitmeyelim mazallah
Adamları tıka basa yedirin keçiboynuzu bal ne buluyosanız şöyle irice bi kavanoza bol miktarda ... anladınız siz onu depolayın arkadaşlar
Artık orda çaresine bakarız

Adamları okadar doldurursan onlar başkasına gider ama neyseeeeeeee

ay krize girdim ya

Adamları okadar doldurursan onlar başkasına gider ama neyseeeeeeee

canım ya benimki canından bezdi gün aşırı gün aşırı başkalarına fırsat kalmıyor ki benden ay sormayın dün ben buna yanaştım olmaz dur dedi adam kurtlar vadisini izliyordu bir bozuldum ki sormayın küstüm gittim yattım sonra sabah halvet olduk tabiki gönlümü aldı ay bu hallere düşecek insanmıydım ya reddediliyorum artıkın

kızlar işler cok yoğun bide kadının biri gelmiş bagıra cagıra heme simdi cumhurbaşkanı ile görüşmem lazım cok kötü sorunlarım var diye bağrıyo işi gucu bıraktık onu sakınlestırdık bende tabii konuyu takip edemedin ne konusuyosunuz bende deliyim vallahi :) benide deliler listenize ekleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…