Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kıdemli deli karnını doyurdu geldi sıra ruhundaaaaaaa

hey hamile hatunlar önce beni sobeleyin yoksa olacaklardan sorumlu değilim istesemde olamam kanunen ceza ehliyetim yok sakın tehdit olarak algılamayın benimkisi küçücük bir uyarı önce beni sobeleyeceksiniz işte o kadar

Ohh liste süper kızlar
Hamişler bana istdiğinizi yapabilirsiniz, ebe sobe hiç sorun değil
Eee hadi ne oldu şimdi delirdiğimizle mi kaldık kimseden ses yok

Bizde tehdit var ısrar yok

Ohh liste süper kızlar
Hamişler bana istdiğinizi yapabilirsiniz, ebe sobe hiç sorun değil
Eee hadi ne oldu şimdi delirdiğimizle mi kaldık kimseden ses yok

Aman sanki bilmiyorduk deli olduğumuzu. Herkes öğrendi o kadar

Valla Öznur, Yeşim, Kity, Nurgül ve ilk ten yanıt bekliyoruz. Onlar kabul ederse başlayabiliriz oyunaaaaa.

Aman sanki bilmiyorduk deli olduğumuzu. Herkes öğrendi o kadar

Valla Öznur, Yeşim, Kity, Nurgül ve ilk ten yanıt bekliyoruz. Onlar kabul ederse başlayabiliriz oyunaaaaa.

kız öznur kabul etti yemeğe gitti gelcek gelsin önce beni sobelemekle başlıycak öle söylemek istedi zannımca ben yemeğe çıkıyorum derken geleyim seni sobeliycem demek istedi ben anladım o derin manayı kırılmayın diye şifreli söledi

Yaaa bu ara flash bi gelişme vereyim anlatmadan edemiycem,

Doktordan geldim az önce,
Açtı baktı sağolsun hiç sevmediğim şey renkten renge girdim yine

Neyse dedim ben test yaptım bu ay çift çizgi çıkmadı yumurtlamadım mı ben noldum dedim,
Baktı ve dedi ki bir çatlamış yumurtan var ve kistin dedi !
Nee kistmi dedim çatlayan yumurtadan dolayı önemli bişey değil dedi,
Eee dedim, adetliyken göreyim seni bi gel bana dedi vee ekledi tabi adet olursan dedi !!!!
Burda tabi bende şimşekler çaktıııııııı dedim o zmn hala umut var :))))
Sonra ses çıkarmadı.

Anladığımız gibi bnmm yumurta çoktan çatlamış :)
Peki dedim çalışmaya devam etmeli mi, bu artık çatlamış ama adete yakın yumurtlayanlar var buna karşın tedbiri elden bırakmamak lazım dedi,
Veeee bu kdr stres yaptığım için bana kızdı sakin ol dedi,

Gelişmeler bunlar ne diyosunuz kızlar umudum var mı, eğer döllenme olduysa göremezmiydi bişey demedi ama

hadi bakalım gözün aydın hala umut var sıkı çalışın ayrıca döllenmeyi göremez kese oluşunca ancak fark edebiliyor doktorlar buna takılıp kalma bol halvetler şekerim

Kız boşunaq mı kıdemli dedi dedik. bizim azcık ağırlığımız olmalı. Şöyle derinden derinden sapıtalım diye. Tehdit etme kızlarııııııı. sonra sters yapıp oynamıycaklarrrr

Canım bidenem nasıl görsün adam daha haftası olmadı. Mikroskop mu adamın gözü. ama süper işte ben yumurtlamadım stersinden kurtul. Ben dedim zaten o testlere hiiiçççç güvenmiyorum.. Umarım ateş tablonu götürmedin doktora. Kesin kapartırdı seni. Ardından da beniiiiiiiiiiii

canım görülmuyo ya ben ılk hamılelıgımde doktoa gıtmıstım baktı adetın yaklasmıs dedi kalınlasma var dedi bende beklemıyordum tabi hamıle olmayı bir hafat gectı yok ben hava degısımden sanmıstım ama arkadasım kafamda test yap diye dırdır edınce test yapmıstım o nee cift cizgi deli gibi cığlık atıyordum off yine aynisini yaşamak istiyorum ben

kizlar merhaba Allah tez zamanda hepinize bebisler nasip eder insallah oznurcum bende7 hafta 3 gunluk hamisim hamilelik nasil gidiyo mide bulantisi falan ne durumda?

canım 6+3 hiç bir belirtim yok diyordum 2 güne kadar ama dün öğürmeler başladı bu sabahta bi kaç kere oldu miğdem kaynıyor böyle garip bişi ama yemek yiyorum :))
ya dün iş yerinde küçük bi marke var indim gözüme bamya çarptı sanki beynimden vurdular nasil canım istedi sonra yerime geldim tabi burda bir hışım kavanozu açmaya çalışıyorum iş arkadaşlarıyla sonunda açtıkk :)) eve gitmeden kavanozu yarıladım
sen nasılsın bakalım sende durumlar nasıl..

O zaman herkes kendine sıfat bulsun.

Carmellia.......baş deli
Yokh............kıdemli deli
Medmus........kıdemli deli
Hapsuuu........bürokratik deli
Tek papatya....Tam deli
Rihana.............zır deli

Benim adım Hunili olsun

hadi bakalım gözün aydın hala umut var sıkı çalışın ayrıca döllenmeyi göremez kese oluşunca ancak fark edebiliyor doktorlar buna takılıp kalma bol halvetler şekerim

Dimi hayatım ya bende öyle anladım,
Yani adet olursan tabi* deyince şimşekler çaktı demekki o kdrda umutsuz değil,
Yada en azından yumurtladığımı gördüm endişelenmiştim çok.
Bu yumurta için artık çalışsanda geçmiş şayet yeni yumurtan olursa adet öncesi o bi ihtimal dedi.
Heralde o da olmaz artık, herkeste olan bişey değil çünkü ayda 2 kere yumurtlamak,
Bakalım bu çatlayandan bişey çıkçak mı hoş ben tek çizgilere güvenip çok yoğun çalışmadım bu ay ama hata ettim eşşek kafam (

Ay ne biliym deliyim ya o bakımdan belki görülürdü diye şey ettim,
Yaaaa bırak ateş tablosunu ovuls. testini bile utana sıkıla söyledim kızdı zaten,
Sakin olmazsan stres yüzünden olmaz bak dedi
Kadın zaten bıraktı işi gücü bana terapi yaptı yrm saat

Allaaah bir daha yaşatmasın canım, inşallah bebişin gelsin sonuna kadar seninle olsun
Allah yüzünü görmeyi nasip etsin hepiizeeee amin
Ben şimdi en azından biliyorum ki yumurtam çatlamış, adetim yaklaşmış
Ona göre bekliycem,
Yumurtlamadım stresinden kurtuldum neyseki...
Bu durumda erken çatladığıma göre beklenen daha doğrusu beklenmeyen günümde öne gelmiştir heralde,
Ben ayın 28 gibi bi test yaparım kızlar durmam duramam

heheheh canım başla gerı sayıma canım 14. gun den sonra 3 gun daha bekle ve yap idrar testini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…