senn bebeğin warmıydı
ben yarın sabah test yapayım diyorum. şansımı denerim en azından..
umarım size burdan müjdeli haber veririm. zaten emin olun eşimden önce siz öğreneceksiniz emin olabilirsiniz.
çünkü en büyük umudu ben bu forumdan alıyorum..
İnşallah ateşte yanlışlık vardır da yarın adet olmazsın ve bebeğin gelmiştir.. :)
kızlar merhaba 4 ekimde adet oldum ovulasyon testi kullandım 17 ve 18 ekimde çift koyu çizgiyi gördüm ve çift çizgiyi görene kadarda gün aşırı birlikteliğimiz oldu şimdi kasıklarımda ara ara belimdede cok şiddetli olmak üzere agrım var dün ateşim oldugunu hissettim elim ayagım yanıyodu ancak bugün oda yok döllenmişmidir bilemeyiz tabi( inşallah döllenme olmustur)bu kadar erken belirtide olmaz ne olacak benim halim ne olur yardım edin bna
stres yapma dicem ama yapıcaksn çünkü elinde değil dimi:):)bnmde 30 ekimde olmam gerekioo oma olmamk için dua ediorum:)):
stres yapma dicem ama yapıcaksn çünkü elinde değil dimi:):)bnmde 30 ekimde olmam gerekioo oma olmamk için dua ediorum:)):
çok zor bi durum yaa olmaması için i neden olması lazım doktora kontrole gittim adetimden 1 gün önce herşey normal beslenmeme dikkat ettim yumurtlama gününmüde hesapladıminşallah olmayız umudumu yitirmek üzereyim neredeyse bazen aman bırak olmuyosa allah vermiyosa bi bildiği vardır diyorum
nekadardır istiosun bebiş:):)nasipse olcak hayırsız olcaksa olmasın zaten hayırlısını dileyelim
benimde 30 ekimde olmam lazım ve olmam inşallah. günlerde bir türlü geçmiyor
1 senedir evliyim ve 1 yıldır istiyorum allah hayırlısını versin ve inşallah bana bnm gbi bir evlat verir inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
1 senedir evliyim ve 1 yıldır istiyorum allah hayırlısını versin ve inşallah bana bnm gbi bir evlat verir inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
aminnnn:):)bak biyerde okudum 41 gün meryem suresini okuyun dio bide namaz kıl dua et:):)zamanı war demkki meleğinin bnde 5o günlük ewliyim:):)istiom bebek bu ay kandırdım kocamı bu ay olmazsa planı ocak ayıydı
hayırlı olsun canım evliliğin allah agzınızın tadını bozmasın bn eşimle üniversiteye ilk gittiğim gün tanıştım 5 senedir tanışarak evlendik 17 ekimdede evleneli 1 yıl oldu korunmuyorumda ama olmuo sanırım olunca bütün huyları bnm gbi olacak bnde cok inatcıyım :) canımcım dua için saol okumaya başlıcam inşallah sende bebeğine kavuşursun bebeği hiç ertelemeye gerek yok zaten ha deyince olmuyoilk basta korunanlar bu kadar zor oldugunu bilseydik bastan denemelere baslardık diolar
bnde öle düşünüorumda kocişim işte ocak die tutturdu:)hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?