Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

merhaba, bu ateş olayı nedir ?

vücut ısından anlaşılabiliyor mu hamilelik?

Kıslar walla forumun basından başladım okumaya gece gece bir sardı kitap gibi maşallah.. 120. Sayfaya yeni gelebildim daha.. Ahahahha...:)) ne kadar guZel seyler paylasmissiniz basından beri.. Daha oznur un hamile olduğu yeni çıktı ortaya onun tebrik sayfasindayim... Ne kadar mutlu.. Ne kadar guZel seyler bunlar... Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah...kalanını yarın is yerinde devam erdem artık okudukça ben de mutlaniyor... Umutlaniyorum...

kızlar merhaba 4 ekimde adet oldum ovulasyon testi kullandım 17 ve 18 ekimde çift koyu çizgiyi gördüm ve çift çizgiyi görene kadarda gün aşırı birlikteliğimiz oldu şimdi kasıklarımda ara ara belimdede cok şiddetli olmak üzere agrım var dün ateşim oldugunu hissettim elim ayagım yanıyodu ancak bugün oda yok döllenmişmidir bilemeyiz tabi( inşallah döllenme olmustur)bu kadar erken belirtide olmaz ne olacak benim halim ne olur yardım edin bna

stres yapma dicem ama yapıcaksn çünkü elinde değil dimi:):)bnmde 30 ekimde olmam gerekioo oma olmamk için dua ediorum:)):

stres yapma dicem ama yapıcaksn çünkü elinde değil dimi:):)bnmde 30 ekimde olmam gerekioo oma olmamk için dua ediorum:)):

çok zor bi durum yaa olmaması için i neden olması lazım doktora kontrole gittim adetimden 1 gün önce herşey normal beslenmeme dikkat ettim yumurtlama gününmüde hesapladım inşallah olmayız umudumu yitirmek üzereyim neredeyse bazen aman bırak olmuyosa allah vermiyosa bi bildiği vardır diyorum

nekadardır istiosun bebiş:):)nasipse olcak hayırsız olcaksa olmasın zaten hayırlısını dileyelim

1 senedir evliyim ve 1 yıldır istiyorum allah hayırlısını versin ve inşallah bana bnm gbi bir evlat verir inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

aminnnn:):)bak biyerde okudum 41 gün meryem suresini okuyun dio bide namaz kıl dua et:):)zamanı war demkki meleğinin bnde 5o günlük ewliyim:):)istiom bebek bu ay kandırdım kocamı bu ay olmazsa planı ocak ayıydı

1 senedir evliyim ve 1 yıldır istiyorum allah hayırlısını versin ve inşallah bana bnm gbi bir evlat verir inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

aminnnn:):)bak biyerde okudum 41 gün meryem suresini okuyun dio bide namaz kıl dua et:):)zamanı war demkki meleğinin bnde 5o günlük ewliyim:):)istiom bebek bu ay kandırdım kocamı bu ay olmazsa planı ocak ayıydı

hayırlı olsun canım evliliğin allah agzınızın tadını bozmasın bn eşimle üniversiteye ilk gittiğim gün tanıştım 5 senedir tanışarak evlendik 17 ekimdede evleneli 1 yıl oldu korunmuyorumda ama olmuo sanırım olunca bütün huyları bnm gbi olacak bnde cok inatcıyım :) canımcım dua için saol okumaya başlıcam inşallah sende bebeğine kavuşursun bebeği hiç ertelemeye gerek yok zaten ha deyince olmuyo ilk basta korunanlar bu kadar zor oldugunu bilseydik bastan denemelere baslardık diolar

bnde öle düşünüorumda kocişim işte ocak die tutturdu:)hangi şehirdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…