Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

mrb kızlar inşallah ekim ayı bize uğurlu gelirde göbişlerimiz dolar bebişlerle şöyle göbişli göbişli dolaşırız .inşallah allah kucacaklarımızı boş bırakmasın.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

yok yok beklicem

zaten simdi evimizde kalmıyoruz.. eşimede çaktırmıyorum.. sabredip beklicem o işteyken gidip yaptırcam tahlilleri

hadi bakalım canım bekliyebilirsen sabırlısın yani:) ya bişey sorucam yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyoruz biliyomusn ve biliyomusunuz:)

aminnnn inşş benim kasıma kaldı artık senin bat nezaman

hadi bakalım canım bekliyebilirsen sabırlısın yani:) ya bişey sorucam yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyoruz biliyomusn ve biliyomusunuz:)

valla ben gün saydım..

bide internette siteler var sat yazıyosun sana ortalana tarih veriyo.. ben o nlara uydum bol bol çalıştım
sat tan sonra 12 ve 16. günler önemliymiş :26:

valla ben gün saydım..

bide internette siteler var sat yazıyosun sana ortalana tarih veriyo.. ben o nlara uydum bol bol çalıştım

tebrık ederım hamıleymıssın senın adına cok sevındım
kandada kesınlesır ınsallah

valla ben gün saydım..

bende yumurtlama hesabı diye baktım bu hafta yumurtluyomuşum durmak yok yani:)) 2 günde birmi olucak o dönemde

bende yumurtlama hesabı diye baktım bu hafta yumurtluyomuşum durmak yok yani:)) 2 günde birmi olucak o dönemde
spermlerin kalitesinin düşmemesi için gn aşırı tavsiye ediyolar..
bak ek takviye söyliim sana bol bol arısütü-bal-polen karısımı tüketin

spermlerin kalitesinin düşmemesi için gn aşırı tavsiye ediyolar..
bak ek takviye söyliim sana bol bol arısütü-bal-polen karısımı tüketin

tamam canım uygulıcaz:)) inşş bu ay olur ya çok istiyoruz ikimzde daha yeni evliyiz ama istiyoruz rabbim inş verir tüm istiyenlere

selam kızlar adetime 1 gün kaldı sayılır. bat 23 ekim.
benim beyaz akıntım devam ediyor.
göğüslerim adetten on gün önce hem ağrır hem de şişerdi.
şimdi hiç bir değişiklik yok.
arada bir kasıklarıma sancı giriyor geçiyor.
başka belirtim yok..

Bana umut olabilecek var mı

umarim yarin adet olmazsin ve ertesi gun yapacagin testle bize mujde verirsin canim
benim de bat yarin ama bugun vucut isim dustu o yuzden ben adetimi bekliyorum malesef

umarim yarin adet olmazsin ve ertesi gun yapacagin testle bize mujde verirsin canim
benim de bat yarin ama bugun vucut isim dustu o yuzden ben adetimi bekliyorum malesef

ben yarın sabah test yapayım diyorum. şansımı denerim en azından..
umarım size burdan müjdeli haber veririm. zaten emin olun eşimden önce siz öğreneceksiniz emin olabilirsiniz.
çünkü en büyük umudu ben bu forumdan alıyorum..
İnşallah ateşte yanlışlık vardır da yarın adet olmazsın ve bebeğin gelmiştir.. :)

YA KIZLAR alakasız olucak ama şu nickinizin altındaki yazıları nasıl yazıosunuz

canım kontrol paneline gir. profili düzenle de alt kısımda kişisel rütye yazıyor. sıfırla kısmı falan var.. ordaki boşluğa yazıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…