allahın izniyle olur canım kafana takma dicem elde değil nezaman gidiceksin doktora
kırmızılar gelmezse pazartesi.. yada kendimi biraz daha sıkıp bi sonraki pazartesi :26:
bak şimdi heycan yaptım işte
heycan yapma canım bence sen pazartesi bekle zaten bekliyemezsinde:)
yok yok beklicem
zaten simdi evimizde kalmıyoruz.. eşimede çaktırmıyorum.. sabredip beklicem o işteyken gidip yaptırcam tahlilleri
mrb kızlar inşallah ekim ayı bize uğurlu gelirde göbişlerimiz dolar bebişlerle şöyle göbişli göbişli dolaşırız .inşallah allah kucacaklarımızı boş bırakmasın.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
hadi bakalım canım bekliyebilirsen sabırlısın yani:) ya bişey sorucam yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyoruz biliyomusn ve biliyomusunuz:)
valla ben gün saydım..
bide internette siteler var sat yazıyosun sana ortalana tarih veriyo.. ben o nlara uydum bol bol çalıştım
sat tan sonra 12 ve 16. günler önemliymiş :26:
tebrık ederım hamıleymıssın senın adına cok sevındım
kandada kesınlesır ınsallah
valla ben gün saydım..
bide internette siteler var sat yazıyosun sana ortalana tarih veriyo.. ben o nlara uydum bol bol çalıştım
sat tan sonra 12 ve 16. günler önemliymiş :26:
spermlerin kalitesinin düşmemesi için gn aşırı tavsiye ediyolar..bende yumurtlama hesabı diye baktım bu hafta yumurtluyomuşum durmak yok yani:)) 2 günde birmi olucak o dönemde
spermlerin kalitesinin düşmemesi için gn aşırı tavsiye ediyolar..
bak ek takviye söyliim sana bol bol arısütü-bal-polen karısımı tüketin
tamam canım uygulıcaz:)) inşş bu ay olur ya çok istiyoruz ikimzde daha yeni evliyiz ama istiyoruz rabbim inş verir tüm istiyenlere
selam kızlar adetime 1 gün kaldı sayılır. bat 23 ekim.
benim beyaz akıntım devam ediyor.
göğüslerim adetten on gün önce hem ağrır hem de şişerdi.
şimdi hiç bir değişiklik yok.
arada bir kasıklarıma sancı giriyor geçiyor.
başka belirtim yok..
Bana umut olabilecek var mı
umarim yarin adet olmazsin ve ertesi gun yapacagin testle bize mujde verirsin canim
benim de bat yarin ama bugun vucut isim dustu o yuzden ben adetimi bekliyorum malesef
kontrol paneli-profili düzenle-kişisel rütbeYA KIZLAR alakasız olucak ama şu nickinizin altındaki yazıları nasıl yazıosunuz
YA KIZLAR alakasız olucak ama şu nickinizin altındaki yazıları nasıl yazıosunuz
aminnnn inşş benim kasıma kaldı artık senin bat nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?