istanbul canım hayırlısı allah ne zamn nasip ederse cnm
selam kızlar adetime 1 gün kaldı sayılır. bat 23 ekim.
benim beyaz akıntım devam ediyor.
göğüslerim adetten on gün önce hem ağrır hem de şişerdi.
şimdi hiç bir değişiklik yok.
arada bir kasıklarıma sancı giriyor geçiyor.
başka belirtim yok..
Bana umut olabilecek var mı
kızlar benim midem cok yanıyo sizce bu belirti olabilirmi :26:
kızlar benim midem cok yanıyo sizce bu belirti olabilirmi :26:
2. çizgiyi net göremedim ya ondan acaba diyorum
pazartesiye kadar kırmızıları atlatırsam inşallah o zmn emin olabilicem.. doktorada gidicem
hem erkenden gidiyim ki belkim daha önce düşük yaptıgım için tedbir alınız bişiler yazar
belkıde sen doktora gıt ıns kırmızılar gelmes bende pazartesı gıdıcem kist vardır dıye korkuom uzuluomya ben hamıle kalmak ıstıom cok cok
bende çok ama çook istiyorumm
bi abla bana fal bakmıştıı.. hamile kalıcaksın eger isteksiz olursan kaybedersin dedi.. hakatende öle oldu
bu sefer cok istiyorum.. son baktıgındada.. ya mevsim başlangıcında yaha yıl baslangıcında hamile kalıcan dedi
sonbahara girdik hadi hayırlısı dedim...
fala inanma falsızda kalma dicem ama insanın inanası geliyo
selam.adetlerim düzensiz olduğu için adet olmam gereken tarihi bilmiyorum.2-3 gündür beyaz sümüksü yapışkan kıvamda akıntım geliyor.göğsüm biraz acıyor dokununca.başka belirti yok.pazartesiye kadar bekleyip test yapıcam.bu akıntı hamilelerde oluyor mu acaba?
he walla fala ınan falsızda kalma derler ama naparsın işte ben baktırcak kımse bulamıomama cok olsun ıstıom bebegım dun arkadasımla konusuoz ınternetten oda benle yasıt ve bebegı var 3 aylık yenı daha dıo senın cocuk işi noldu dedım daha zamanı var allah verıcegı zamanı bılır korunuoruz dedım
oysa yalan 1 senedır korunmuoz cok ıstıom ama olmuor işte naparsın allah buyuk
etrafımdakı ınsanlarda genelde akıntı ve goguslerı acıor hamılelık belırtısıde olabılır adet olma belırtısıde benım mesela öle akıntım ve goguslerım acır ve 2 3 gun sonra adet olurum ıns adet olmassan hamıle kalırsın :):26:
insan çalışıyoruz ama tutturamıyoruz diyemiyoki
sesa24 bendede o tarz akıntı vardı son 3-5 gündür.. gögüslerim doldu pek sızı yok ama
sen hamilemisin tebrik ederim.inşallah ben de gebeyimdir.kürtajın üstünden 3.5 ay geçti.inşallah gebeyimdir ve bebeğim sağlıklıdır
anlamıorum kı ya mıllet korunurken hamıle kalıyor yumurtlama gunu hesablamadan doguruorlar bızler ogunlerı bıle takıp edıoz halen kalamıoruz ama benım umudum yeserdı saolsun öznurhamıle kalınca ımkansız dıye bırseyın olmıcanıda ogrendım allah ona ıyı bır evlat ve ıyı bır hamılelık dönemı gecırmesını nasıp etsın :26:
benimde kürtaj sonrası 6. ayım
son 3 aydır çalışıyoruz.. ama özellikle bu ay sıkı çalıştık
kesin karar verdim pazartesi olmadan sevinmicem
amiiin hepimiz inşallahh
benim yakın cevremde benden sonra evlenen herkesin cocugu oldu yada hamile
eşimin kuzeniyle aramızda 1 gün var.. onun bebişi büyüdü koccaman oldu bile
ilk gecede hamile kalan bii sürü tanıdıgım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?