Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Aaaaa anlaşmaya fln güven olur mu bu spermlerin naapcağı belli olmaz,
Korunmasına izin verme sen :)

o nadirlere bir denk gelseydim bende. Ya ben ona cok anlayis gostermeye calisiyorum ama
o maalesef. hep hasta hep basi agriyor ben hastaykende hasta.
geldi simdi gonlumu almaya calisiyor ama tabi ben uzattim yani birde diyorki deseydin yikardim gelirdim ben uyuyorsunuz sandim dedim 5 saat mi uyunur? yok ben tartisma cikarmaya calisiyormusum. sen bana git dedin diyor
dedim de 5 saat kal mi dedim. insan azicik ozen istiyor. Defneyi yikayamadim dedim sen yika. e o benle yikanmazki diyor yani bahanesi cebinde ya. defneye sordum yikanicam dedi. o zaman da diyor benim basim agriyor yarin yikiyim. kiz 3 yasina girecek bir kere yikamisligi yok ya. 2,5 yasindada ilk kez altini almisti ben o anda evde yoktum diye.
Zaten pendikte olsam annemi arardim atlar gelirdi ona kalmazdim cok zor oluyor boyle hastalik durumlarimda
off Allah sagliktan ayirmasin
canim ya sagol valla Turkiyede olsam daha farkli olur zaten. hakikaten insansin yardima ihtiyacin duyuyorsun
demekki bu gibi durumlarda aptal gibi bosbos beklememk soylemek lazim. Onu yap bunu yap diye .
dusuncesiz kalas.
Annesi zaten off ya oda ayri konu. evet biraz pohpohlamis. cok kiymetli oglu.
gecen dogumumdada yaydi oturdu zaten ay icim daraliyor ya kadina bir kinim yokta dusunce yapisi bana cok ters
birde lohusayken yaptigi davranislar . onl ayasadim da 9 ay cok zordu daha nasip etmesin o kadar uzun sureyi Allah
canim usuttum ben oksurukte baslayinca dedim bu gecmicek bir ilac alayim bari
oda normal ilac veremedi serum verdi bebege zarari olmayan.
oksurugum hala gecmedi tabi.
valla haklisin hic degmezler ya bosuna yipratiyoruz kendimizi. dogumuda onun yaninda
yapmamaya karar verdim.Istanbulda kendi evimde annemi cagiricam oyle geciricem .
en iyisi bu ya. ben burda mahvolurum yoksa.

Son düzenleme:

Canım en iyisi öyle güzüküyor yoksa sen oralarda helak olursun bi başına olmaz bu işler,
Eşin yardımcı bile olsa bi anne olması gibisi yok yanında,
Siz orda temelli mi kalıyosunuz yani geçici bi görev falan mı yoksa dönmiycekmisiniz artık,
Öyleyse zor cnm o kadar uzaklarda kalmak, allah yardımcın olsun..
En azından doğumu burda yapman senin için rahat olur elbette sonra mecbursan eğer yine dönersin bebeğin biraz büyüdükten sonra..

anladım seni canım ya buarada sana tavsiyem işe yarıyor doktorum onetmişti kuru şncşr varsa kaynat az suda sonra bıraz kasıkla ez özü cıksın içine bal koy ve birazını iç birazıyla gargara yap iyi geliyor .

ins canim. umutlandirmak istemem ama benimde karnim agrimisti ozelliklede adet gunu cok agridi.
seninde belitidir ins.

zehirlendiyse kussaydin keske. bende baliktan zehirlendim ay basi
Hastaneye gittim serum ilac aldim geldim benis yoktu gerci o gunlerde.

evet canim zaten zor durumlar . benim esim burda sozlesmeli calisiyor bu sozlesmesi nisan gibi bitecek 1 aylik izni var Allah nasip ederse 2 yillik bir iste olucak ayni sirketle devam edicek yani suanda bu goruluyor.
ins oyle olur. cunku suan ev taksidi oduyoruz ve burda calismak zorunda. Zaten askerligide tecil ettirdi
Turkiyeye donse askere alirlar bizim en az 4 yilimiz burda gececek yani evi odeyene kadar sonrada bakicaz
Ama ben geri donme taraftariyim burda cok zor oluryor hersey nisanda da ben 7 aylik filan olucam
daha geri donmem 2 ay sonra dogumu yapar 1 ayda oyle kalip donerim diye dusunuyorum.
iste burda da sorun annesini babasini tepeme dikmek isticek cok dusunur ya beni.gecn dogumda geldiler
burnumdan geldi dogumum lohusaligim bu sefer sade annem kalsin istiyorum. ugrasamam birde onlarla.

canim inciri kim kaybetmiste biz bulalim herseye o kadar hasretim ki burda,
inciri gecen yillarda goruyordum ama farkli bir seirdeydim simdi burda henuz yok bulamam
bir ara tatlisi yapayim dedim aradim yoktu.
beyaz peynir yok zeytin yok benzerleri var ama tadi ayni degil , sucuk pastirma gibi seyler yok
kuru bakliyatmalrimiz yok pirinc haric. pekmez yok yokta yok dereotu bile yok

cok guldum ya spermelerini mi sakliyor senden :))
Bu adamlarda birgari oldu ya akil sir ermiyor

allah yardımcın olsun gurbette olmak zor

allah yardımcın olsun gurbette olmak zor
sagol canim gecen yilla daha zorduda simdi az cok dil ogrendim kendim isimi hallediyorum
eve hapis degilim en azindan. gerci bu aralar hastaliklar yakimizi birakmadi hicc calisamadim ama
ins duzelticem kendimi biraz iyileseyimde.

yeşim tbklerrrrr cnm ohhh sonunda öğrendik cok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsiin bizde dua et

ay ay yoruldum pazardan geldım ellerım koptu anam herşey pahalı ucmus yaa kıs gelıyor ya artık sanırım ondan naparsınız ne edersınız ey topıc delılerııı huuu ben geldım zır delınız

Son düzenleme:
ay ay yoruldum pazardan geldım ellerım koptu anam herşey pahalı ucmus yaa kıs gelıyor ya artık sanırım ondan naparsınız ne edersınız ey topıc delılerııı huuu ben geldım zır delınız

topik delisi değil ama bizim evin delisiyim hoşgeldın cnmm
nurgulce tbk ederım gecmişi yeni okudum bence hamilesin tbk ederim kityide ve aklıma gelmeyen gözden kaçan herkesleriiiiii tebrik ederim
darısı başıma kızlar bollll dua edin bizim için kendinizede iyi bakın

yeşim tbklerrrrr cnm ohhh sonunda öğrendik cok sevindim Allah kucağınada almayı nasip etsiin bizde dua et

sagol canim cok bekletti ufaklik kendini gostermedi hemen.
Allah isteyen herkese nasip etsin
Aslinda daha tamda inanmis degilim bir ultrasonda goreyimde :)

sinhus teşekkür ederim.. daha doktora gidip netleştimedim ama olsun cok ümitlendim
yeşim tatlım burda olsan bulasıgınıda yıkarız evinide temizleriz yemeginide yaparız

bu arada kızlar dedim ya sürekli midem yanıyo diye.. Annemin tepkisi yoksa hamilemisin oldu :26: geçiştirdim bende ölece

canım nasılsın bugün? annene sölemedin mi daha bence annenede bi sor tabii kendi annen se eğer :)anneler daha iii bilir ee deneyimliler nasıl olsa ... kayınwalidene söleme ama bence netleşmeden ki inşallah en kısa zamanda netleşicek ...
hem neden kan tesiti yaptırmıyorsun cnmm ben senin durumunda olsam anında kan testi yapmıştım walla psikopat deliyim ya ben sabredemem
sabrından dolayı tebrik ediyorum seni tatlım hem nedemişler sabrınnn sonuuu selamettirrr

sagol canim inanki hic suphem yok, sizlerle tanistigim icin cok sansli hissediyorum kendimi.
ins nasip olurda gunluk hayatta da gorusuruz.

bu arada sen hesapla bakalim sattan bebek kac haftalik ??? merak ettim

Son düzenleme:
yok yaa yine sabredemiyorum pazartesi gidicem doktora
eger gercekten bebiş varsa şuan 3+6 haftalıgım yeşiiimm

kendi anneme gittim ama gecende ilk ona sölemeiştim kimseye deme dedim konu komşu herkes tebrik etti ertesi gün

canim ptesi kan testi yaptir cikar hemde icin rahat eder.
ins bebis tutunur sana. acikcasi o cizgiyle bebeginin oldugunu dusunuyorum
cunku benimkide ilk oyle cikti hatta ondan daha silik sonrakiler koyulasti.

bu arada kizlar bende beliti hic yok bebis ufak diye sanirim.
tursu yiyordum ama simdi oyle cok istek yok. gerci burda turp tursusu budum aldim
belki aseririm dursun diye ama tadina bile bakmadim.
bunyem inkar mi ediyor gebeligi nedir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…