hehe değerlendirmeye calısıcam ama saolsun eşim cıldırdı korunuyo ben spermlerimle anlaşma yaptım sımdı hamıle kalamazsın ben şimdi ben isteyince olacaksın dıyo hey allahım bırde cocuk istiyo sözde deli edicek beni :)
o nadirlere bir denk gelseydim bende. Ya ben ona cok anlayis gostermeye calisiyorum amaÜzülme canım erkekler hep böyle zaten,kendilerine ve isteklerine gelince kıyameti koparırlar ama bizlere gelince anlayışsız kesiliyorlar geneli böyle zaten arada çıkıyor düşünceliler ama onlarda nadir zaten.
geldi simdi gonlumu almaya calisiyor ama tabi ben uzattim yani birde diyorki deseydin yikardim gelirdim ben uyuyorsunuz sandim dedim 5 saat mi uyunur? yok ben tartisma cikarmaya calisiyormusum. sen bana git dedin diyorcook gecmis olsun..sıkma canını güzelim yaa.. eminim eve geldiğinde gönlünü almayı bilecektir.. cünkü su an yanında deil ya ne yasadıgını ne hissttıgını bilemıor.. erkeklerin hepsi böle ne yazıkki.. kfasına vura vura anlatmadıgın sürece anlamaz insanın halinden.. cünkü ince düsünemiorlar.. ben de ailemle ayrı şehırlerde yasıorum.. burada ne akrabam var ne de annem babam kardesim.. tek tanıdıgım eşim.. o yuzden hissettıklerını anlayabiliorum.. sadece ilgi bekleyebilceimiz bi eşimiz var yanımızda onu da göremeyınce bozuluyoruz.. ama bence su an düsünme bebegını düsün.. dogdugunda ne kadar mutlu olcaını.. Allah yardımcın olur merak etme.. sen de eve gelince ona deki bi iyi olayım bi de dourayım.. sadece cocuklarımla ilgilcem seni hiiic takmıcamkıskanır belkim... walla ben öle diom:)) bi bebişim olsun da hayırlısıyla..
canim ya sagol valla Turkiyede olsam daha farkli olur zaten. hakikaten insansin yardima ihtiyacin duyuyorsun
canım cok uzuldum gecmıs olsun bu arada dogru esının dusunmesı lasım yatıs bıraz bak o bebegı nasıl ıstıodun olsun dıye neler yasadık burda lutfen kendıne stres yapma esınde hatasını anlamıstır kendını uzme bak kzın varmıs hastasın anlıorum halın bıle yok ama napıcan işte koca bunlar yardım etmezler daha fasla uzulme lutfen ınan yanında komsu olsam gelır ben yapardım neolck 2 bulasıgın lafımı oluryesım
Annesi zaten off ya oda ayri konu. evet biraz pohpohlamis. cok kiymetli oglu.canım yaa fazla üzlme diycem ama yaşayan bilir ancak. belkide esinin böyle olması büyüme şeklindendir hani annesi zamanında erkek diye hiçbirşey yaptırmamıstır ondan dusunemiyordur ? sen bir esinle konusmayı dene bence.
canim usuttum ben oksurukte baslayinca dedim bu gecmicek bir ilac alayim bariKızlar selam nasılsınız?
Canım geçmiş olsun neyin var neden serum verdiler?
Sakin ol bak bebiişini düşün, erkek milletinden hayır gelmiyor zaten bırak kendisi anlayacaktır hatasını,
Paşa paşa gelip özür diler senden biliyorum çok kırgınsındır...
Şuanda bende eşime deli olmuş durumdayım çok iyi anlıyorum seni..
Hiçbişeye değmiyolar kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz, onlar gayet rahat..
Ve bu duruma deli olyuroum...
canim usuttum ben oksurukte baslayinca dedim bu gecmicek bir ilac alayim bari
oda normal ilac veremedi serum verdi bebege zarari olmayan.
oksurugum hala gecmedi tabi.
valla haklisin hic degmezler ya bosuna yipratiyoruz kendimizi. dogumuda onun yaninda
yapmamaya karar verdim.Istanbulda kendi evimde annemi cagiricam oyle geciricem .
en iyisi bu ya. ben burda mahvolurum yoksa.
o nadirlere bir denk gelseydim bende. Ya ben ona cok anlayis gostermeye calisiyorum ama
o maalesef. hep hasta hep basi agriyor ben hastaykende hasta.
geldi simdi gonlumu almaya calisiyor ama tabi ben uzattim yani birde diyorki deseydin yikardim gelirdim ben uyuyorsunuz sandim dedim 5 saat mi uyunur? yok ben tartisma cikarmaya calisiyormusum. sen bana git dedin diyor
dedim de 5 saat kal mi dedim. insan azicik ozen istiyor. Defneyi yikayamadim dedim sen yika. e o benle yikanmazki diyor yani bahanesi cebinde ya. defneye sordum yikanicam dedi. o zaman da diyor benim basim agriyor yarin yikiyim. kiz 3 yasina girecek bir kere yikamisligi yok ya. 2,5 yasindada ilk kez altini almisti ben o anda evde yoktum diye.
Zaten pendikte olsam annemi arardim atlar gelirdi ona kalmazdim cok zor oluyor boyle hastalik durumlarimda
off Allah sagliktan ayirmasin
canim ya sagol valla Turkiyede olsam daha farkli olur zaten. hakikaten insansin yardima ihtiyacin duyuyorsun
demekki bu gibi durumlarda aptal gibi bosbos beklememk soylemek lazim. Onu yap bunu yap diye .
dusuncesiz kalas.
Annesi zaten off ya oda ayri konu. evet biraz pohpohlamis. cok kiymetli oglu.
gecen dogumumdada yaydi oturdu zaten ay icim daraliyor ya kadina bir kinim yokta dusunce yapisi bana cok ters
birde lohusayken yaptigi davranislar . onl ayasadim da 9 ay cok zordu daha nasip etmesin o kadar uzun sureyi Allah
canim usuttum ben oksurukte baslayinca dedim bu gecmicek bir ilac alayim bari
oda normal ilac veremedi serum verdi bebege zarari olmayan.
oksurugum hala gecmedi tabi.
valla haklisin hic degmezler ya bosuna yipratiyoruz kendimizi. dogumuda onun yaninda
yapmamaya karar verdim.Istanbulda kendi evimde annemi cagiricam oyle geciricem .
en iyisi bu ya. ben burda mahvolurum yoksa.
ins canim. umutlandirmak istemem ama benimde karnim agrimisti ozelliklede adet gunu cok agridi.Kızlar Psikolojim bozuldu kendimi kaptırmıycam
diyorum ama durduramıyorum kendimi dinliyorum
sizin yazdıklarınızla desteklediğim zaman bennnn
kesinnnnnn hamileyim günüm yaklaştı karnım ağrıyo
allahım umutlarımı boşa çıkarma.............
selam kizlar persembe aksami bi mide bulantisi bi bas agrisi beni oldurdu gece 1 de lavaboya cikardim mantar yapmistim mantar zehirledimi beni dusundum dun kizimla carsiya ciktik falan halsizdim ayaklarima basamiyodum eve geldik usuyodum klimayin karsisinda bile atesim 38.3 cikmisti esim isten geldi beni hemen sirkeledi ilac icmicem ya bebek varsa diye ilac icmedim suandaz basim midem ayni adetime 5 gun kaldi bakalim hayirlisi hastaneye gidip kan testi yapsam mi lac icemiyorum bas agrisindan oluyorum ben
evet canim zaten zor durumlar . benim esim burda sozlesmeli calisiyor bu sozlesmesi nisan gibi bitecek 1 aylik izni var Allah nasip ederse 2 yillik bir iste olucak ayni sirketle devam edicek yani suanda bu goruluyor.Canım en iyisi öyle güzüküyor yoksa sen oralarda helak olursun bi başına olmaz bu işler,
Eşin yardımcı bile olsa bi anne olması gibisi yok yanında,
Siz orda temelli mi kalıyosunuz yani geçici bi görev falan mı yoksa dönmiycekmisiniz artık,
Öyleyse zor cnm o kadar uzaklarda kalmak, allah yardımcın olsun..
En azından doğumu burda yapman senin için rahat olur elbette sonra mecbursan eğer yine dönersin bebeğin biraz büyüdükten sonra..
anladım seni canım ya buarada sana tavsiyem işe yarıyor doktorum onetmişti kuru şncşr varsa kaynat az suda sonra bıraz kasıkla ez özü cıksın içine bal koy ve birazını iç birazıyla gargara yap iyi geliyor .
hehe değerlendirmeye calısıcam ama saolsun eşim cıldırdı korunuyo ben spermlerimle anlaşma yaptım sımdı hamıle kalamazsın ben şimdi ben isteyince olacaksın dıyo hey allahım bırde cocuk istiyo sözde deli edicek beni :)
Kizlar moralim cok bozuk. Bebek olmasa yakicam bir sigara zor duruyorum.
Ben bugun hastanye gittim. doktor bebek ufak ilac veremem dedi sadece zarari olmayan bir hap verdi
birde serum bagladi. neyse ben serumu yedim markette yakindi hastaneye, biraz eve birseyler aldik saat 2ydi
Esim gitti arkadasi tasiniyormus. Neyse bizde kizla birseyler yedik uyuttum kizi sonrada ben uzandim biraz.
kalktik filan saat suan burda 7 oldu ve esim hala yok ortada. yani bu kadar dusuncesiz sorumsuz bir adam ben gormedim. o hastayken ben onunla ilgileniyorum o benim yanimda bile durmuyor. evi afedersiniz b.k goturuyor baktim olmayacak bulasiklar dag gibi. burnumu ceke ceke yavas yavas yaptim ama cok zoruma gitti
benim burda annem yok kardesim yok kimi cagiricam kizada makarna yaptim yediriyorum simdi
aslinda daha iyi beslenmesi lazim hasta ama halim kalmadi artik.
yapamadim birsey. insan bir erken gelir dimi 2 saat kal gel bir supur senden dip kose temizlikmi isteyen var
bir topla ortaligi . ne biliyim bulasiklari yikayabilir. gel bir makarna pisir kizi doyur o arkadas pesinde
ben hata yaptim bu adamla evlenmekle bana deger filan verdigi yok.
deger veren adam boylemi olur
burda bir turk tanidik daha var. oda hamile yakinda dogumu olucak burda yapicak dogumu ama onun esi maasallah cok deger veriyor inanin imreniyorum. ev temizler yardim eder. demekki deger veriyor. ben burda dogum yapsam
benim dikisler kurtlanir kizimada ne olur bilmiyorum. ay cok sinirlerim bozuk actim telefonu birsuru sey soyledim.
yani ben haksizmiyim? ne kadar dusuncesiz bir adam birde hamileyim yani.
hamileligide gec hasta insana bu yapilirmi? cok kalbim kirik kolayda duzelmicek
,
sagol canim gecen yilla daha zorduda simdi az cok dil ogrendim kendim isimi hallediyorumallah yardımcın olsun gurbette olmak zor
Selam cnm hışgeldin, iyiyiz diyelim iyi olalım
Sen nasılsın?
ay ay yoruldum pazardan geldım ellerım koptu anam herşey pahalı ucmus yaa kıs gelıyor ya artık sanırım ondan naparsınız ne edersınız ey topıc delılerııı huuu ben geldım zır delınız
aynen geçmioobu cuma yapçam test:)):sende haber wer bana
yeşim tbklerrrrr cnm ohhh sonunda öğrendik cok sevindimAllah kucağınada almayı nasip etsiin bizde dua et
sinhus teşekkür ederim.. daha doktora gidip netleştimedim ama olsun cok ümitlendim
yeşim tatlım burda olsan bulasıgınıda yıkarız evinide temizleriz yemeginide yaparız
bu arada kızlar dedim ya sürekli midem yanıyo diye.. Annemin tepkisi yoksa hamilemisin oldu :26: geçiştirdim bende ölece
sinhus teşekkür ederim.. daha doktora gidip netleştimedim ama olsun cok ümitlendim
yeşim tatlım burda olsan bulasıgınıda yıkarız evinide temizleriz yemeginide yaparız
bu arada kızlar dedim ya sürekli midem yanıyo diye.. Annemin tepkisi yoksa hamilemisin oldu :26: geçiştirdim bende ölece
yok yaa yine sabredemiyorum pazartesi gidicem doktora
eger gercekten bebiş varsa şuan 3+6 haftalıgım yeşiiimm
kendi anneme gittim ama gecende ilk ona sölemeiştim kimseye deme dedim konu komşu herkes tebrik etti ertesi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?