Ay dimi canım bi anda bende de öyle biiir intibaaa bıraktı :))
Olleyyyyyyyy yaşasın pozitif düşünce,
Evrene yolluyoruz ya böyle bol bol, olacak inşşşşşş hissediyorummmmm
e o zaman hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyimhamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim
:)))
benimde DPO 10 da bi düşüş oldu bakalım Allah hayır etsin sonumuzu canım.. kısmette ne varsa onu yaşıcaz işte böyle ateş mateş oyalanıyoz :44:
Doğru söylüyorsun canım. Gerekeni yapıp fazlasını zorlamamak gerekiyor galiba. Allah biliyor sonuçta doğru zamanı
amin canım yaaa hemencecık gelsin bebişlerimiz. hamile kalırsam kesin cığlık ata ata yazarım sizlere . :)
Ben aranıza yeni katıldım. Benzer sorunlarla savaşıyorum. PKO luyum ve 1 yıllık evliyim. Evliliğimin 4.ayında ilk klomen tedavisine başladım ve hamile kaldım. Fakat 2 aylıkken bebeğim düştü. Düşük yapalı 6 ay oldu ve ben yine hamile kalmak istiyorum. Ayın 17 sinde ovitrelli iğnemi oldum. Ve artık bekliyorum. Benim bat da 3 Kasım.
Bana da dualarınız da yer verirsenin çok sevinirim. Rabbim bağışlanmışından sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun...
Ben aranıza yeni katıldım. Benzer sorunlarla savaşıyorum. PKO luyum ve 1 yıllık evliyim. Evliliğimin 4.ayında ilk klomen tedavisine başladım ve hamile kaldım. Fakat 2 aylıkken bebeğim düştü. Düşük yapalı 6 ay oldu ve ben yine hamile kalmak istiyorum. Ayın 17 sinde ovitrelli iğnemi oldum. Ve artık bekliyorum. Benim bat da 3 Kasım.
Bana da dualarınız da yer verirsenin çok sevinirim. Rabbim bağışlanmışından sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun...
bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende
bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende bende
Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER
Pinknymph..................................7 EKİM
Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLE
Yeşim83....................................10-12 EKİM................ TEBRİKLER
zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER
ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER
Sihirliada........................................ ..........................TEBRİKLER
Funda30....................................12 EKİM
Oreiro.......................................14 EKİM
Memnune83...............................14 EKİM
Öcuk........................................16 EKİM
Diyasa .....................................16 EKİM
minic........................................16 EKİM
Ferayy......................................17-18 EKİM
cardelenss.................................18 EKİM.................. TEBRİKLER
Kity..........................................19 EKİM...................TEBRİKLER
Flamekiss...................................22 Ekim
Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM
Neşemcim....................................22 EKİM
everythingwillbegreat ..................23 EKİM
Nurgulce....................................23 EKİM
Sub..........................................23 EKİM
ofluu.........................................23 EKİM
Dhc83 ......................................24 EKİM
Vizon........................................25 Ekim
karacikolata...............................25 Ekim
Jeannecdarc..............................26 EKİM
Stggg5.....................................26 EKİM
NewArch....................................26 EKİM
Gulay_7980............................... 27 EKİM
Cewo........................................27 EKİM
Kikirdek.....................................27 EKİM
Carmellia.....................................27 Ekim
Meleksen....................................27 EKİM
tweety7883................................28 EKİM
Ciciminik....................................28 EKİM
Zoryasamak...............................29 EKİM
NAZLI.......................................29 EKİM
Fundurtan……………………………….. ...29 EKim
centaur ....................................29 EKİM
Sarslansoy................................29 EKİM
sibelkerem.................................30 EKİM
Merciii.......................................30 EKİM
fromrose76................................30 EKİM
Tekpapatya................................30 EKİM
Mevusbebek..............................31 EKİM
yokh........................................31 EKİM
Elsezg .....................................31 EKİM
selbirum....................................31 EKİM
Aysunayy..................................1 KASIM
Yazciceği..................................3 KASIM
Göçmenkuşlar............................3 KASIM
leyl_e...................................... 3 KASIM
Elisizmit.....................................4 KASIM
su4184.....................................5 KASIM
medmus....................................7 KASIM
Pnrali........................................8 KASIM
Hapuu ......................................11 KASIM
Sama..........................................11 KASIM
sinhus.........................................11 KASIM
Oreiro....................................... 13 KASIM
Orjinalmorjinal............................14 KASIM
cipskolam......................................15 KASIM
Parpalm........................................15 KASIM
Gamzelal.................................... 15 KASIM
Edirne………………………………..……......12 KASIM
aysialem.....................................12 KASIM
Ucrubucrub................................17 KASIM
rihana.......................................19 KASIM
Bana da dualarınız da yer verirsenin çok sevinirim. Rabbim bağışlanmışından sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun...[/QUOT
canım umarım en kısa zamanda bebısıne kavusursun. senide listeye ekledim umarım guzel haberini alırız senden
Bana da dualarınız da yer verirsenin çok sevinirim. Rabbim bağışlanmışından sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun...[/QUOT]
canım umarım en kısa zamanda bebısıne kavusursun. senide listeye ekledim umarım guzel haberini alırız senden
İnş canım,bayrama mutlu mesut girmek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim...
hoş geldin canım öncelikle topiğin sözcüsü olarak uyarılarımı yapayımtopiği sürekli takip etmen gerekiyor bir bakmışsın ben nerde kalmıştım ya dersin alıp başlarını gider bunlar
amin canım yaaa hemencecık gelsin bebişlerimiz. hamile kalırsam kesin cığlık ata ata yazarım sizlere . :)
Akşamları takip edemeyebilirim çünkü evimde internet tok ama gün içersinde iş yerinde sürekli pc başındayım,takipteyim inş
yaptrdım testi 0.2 çıktı acaba daha 6 gün warya onunda etkisi olabilirimi kızlarr
ayyyy boşu boşuna deldirdim kolumuuu
yaptrdım testi 0.2 çıktı acaba daha 6 gün warya onunda etkisi olabilirimi kızlarr
ayyyy boşu boşuna deldirdim kolumuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?