Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

merhaba kızlar nasılsınız allah hepinize iyilik sağlık ve bebiş versin inşallah hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum ve tüm yarışmacılara başarılar diliyorum
kızlar benim bi kaç gündür kafama takılan bazı sorular var cevap verirseniz sevinirim
her ay düzenli adet olan kişide yumurtlama sorunu yoktur herhalde diye biliyorum ama yanılıyor muyum
her ay düzenli olup 1 kere adeti geçiken kişi o ay yumurtlamamış mı oluyor
geç adet olunca yumurtlama günümüzü nasıl hesaplıycaz kafam çok karışmaya başladı kızlar
bu ay misafirim vardı en verili günlerde bişey yapamadık aertime 1 hafta var bu saatten sonra bebek olmaz galiba bu ayda es geçti çok üzgünüm

Canım ben geçen hafta doktora gittim,
Doktorun dediğine göre her ay adet oluyoruz diye her ay yumurtluyoruz demek değilmiş,
Ama bazı kadınlar ayda 2 kez yada adete yakın da yumurtlayabilirmiş, o nedenle tebdiri elden bırakmayın dedi,
Normalde yumurtan çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorsun..

Son düzenleme:

canım adetlerin düzenli olsada her ay yumurtlama olmayabilir yani yumurtlama olmadanda adet olabilirsin bazıları geç yumurtlar 1 haftada olsa sen genede boşa harcama

bayanlar şimdi konuştuk nurgülle.
hastaneye gidememiş ama hala hastada olmamış. kendi evine geçince gidecekmiş hastaneye.
sizlere de selam söyledi :)

bayanlar şimdi konuştuk nurgülle.
hastaneye gidememiş ama hala hastada olmamış. kendi evine geçince gidecekmiş hastaneye.
sizlere de selam söyledi :)

A.s
hamile o ya boşuna kan testi fln beklemesin :)
Gelsin hadi bizi ebelesin bekliyoruz o kadarrrrrr

sağol canım o zaman ben çalışmalara başlıyım belki yanlışlıkla falan hamile kalabilir artık umudum kalmadı ama neyse

benımde fasla bılgım yok bılfıgım kadadıyla sunu soyleyebılırım adetıme 1 hafta var bu saatten sonra bebek olmaz sakın sakın dusunme ben duymustum adetıne 2 gun kala hamıle kalmıs nasılsa bısey olmaz dıye korunmamıs ve hamıle kalan bır suru ınsan var ve yumurtlama sorunu her ay duzenlı adet olan kısıde bıle gorunuyor mesela ben adetım duzenlı ama yumurtlama problemım var bakalım hayırlısı yumurtlama gununde ates ölçme sayesınde bıle işe yaradıgını soylıyen arkdşlarımız var ben adetımın 2.gunu basladım atesımı ölçmeye ve saolsun arkadaslar yardım edıyor burda bana adet duzensızlıgı olan bır kısıde yumurtlama gec oluyor yanı ayın 16 sında ıse yumurtalama gunu 20 sınde fln oluyor dıye bılıyorum

Hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim

Bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş, hadi hayırlısı

A.s
hamile o ya boşuna kan testi fln beklemesin :)
Gelsin hadi bizi ebelesin bekliyoruz o kadarrrrrr

bende hamiledir diye düşünüyorum.. ama herkesten saklıyor sonucu bana bile söylemezse şaşırmayacagım :)
neyse buradan takip ederim nasılsa :)

peki ebeleyince ne oluyor. anlayamadım :)

canım adetle yumurta var diye bişey yok maalesef ben kimi zaman yumurtlamıyorum.. pko var bende.. işte yumurta takibi yaptırmak gerekiyor doktora yada ateş ölçmeylede belki yumurtanı takip edebilirsin :26:

Bişeyi 40 kere söyleyince olurmuş, hadi hayırlısı

ayy gerçek sandım görünce gözlerim açıldı birden sonunu görüncede inşallah dedim

çok sağol canım desteğin için inş tez zamanda kavuşuruz bencede çocuk olmasın deme gerçi gelsinde olmamasınada razıyım diyosun anlıyorum seni ama çocukta sana destek oluyo ben 1.5 aylık karnımdaki bebekle duymadığını bildiğim halde neler konuşuyorum:)onunla teselli oluyorum eşimin yokluğuna onunla dayanıyorum..

e o zaman hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyimhamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim

:)))

ayy gerçek sandım görünce gözlerim açıldı birden sonunu görüncede inşallah dedim

Ay dimi canım bi anda bende de öyle biiir intibaaa bıraktı :))

Olleyyyyyyyy yaşasın pozitif düşünce,

Evrene yolluyoruz ya böyle bol bol, olacak inşşşşşş hissediyorummmmm

Allah yardımcınız olsun arkadaşım.. hepimiz dua ediyoruz ve minnet duyuyoruz Allah askerimizi polisimizi başımızdan eksik etmesin onlar sayesinde yataklarımızda rahat uyuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…