Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

selam kızlar ne yapıyosunuzz...
ben hala beklemedeyim.
inşallah gelmezler... dün olmam gerekiyodu..
eşimde heycanlandı hasta oldun mu diye sorup duruyor..

kızlar ne olur dua edin

ben hala beklemedeyim.

kızlar ne olur dua edin

ıns gelmez cnm kırmızılar bı gun gecmıs yapsana test benım 4 var cook heycanlıyım

ben hala beklemedeyim.

kızlar ne olur dua edin

İnş Rabbim gönlünün muradını verir,bizimle de paylaşırsın ve bize de umut olursun..

ben hala beklemedeyim.

kızlar ne olur dua edin

canım yanlış hatırlamıyorsam sen test yapmıştın negatif çıkmıştı dimi??

ıns gelmez cnm kırmızılar bı gun gecmıs yapsana test benım 4 var cook heycanlıyım

canım dün yaptım çok silik bişey çıktı ama güvenemedim dandik bi markaydı sanırım.
yarın sabah yeniden yapıcam inşallah pozıtıf cıkar...
ısteyen herkes hamiş olur inşallahh...

canım dün yaptım çok silik bişey çıktı ama güvenemedim dandik bi markaydı sanırım.

kan testı yaptr ıstersen cnm kan da cıkıyomus bende dayanamıyorumm 4 bı gecse kırmızılar gelmese hemen yapacam test ıns hamıs kalırız karnımız dolar :) ne zmandan berı ıstysn

kan testı yaptr ıstersen cnm kan da cıkıyomus bende dayanamıyorumm 4 bı gecse kırmızılar gelmese hemen yapacam test ıns hamıs kalırız karnımız dolar :) ne zmandan berı ıstysn

inşallah sonuçlar pozitif çıkar canım çabucak geçsin şu 4 gün inşallah..
1.5 yıllık evlıyım. 8 9 ay önce bi düşük yaşadım. sonra ara verdik.
bu denemede 3. ayımdı inşallah tutmuştur.
ama bu ay çok rüya gördüm..
ya pozitif çıkıyo testler ya da kucağımda bebek..
hayırlısı olur inşallaahh...

aynısı benimde başıma geldi testte çok silik çıktı bende test yanlış dedim 2 gün gecikince kanda baktırdım pozitif çıktı.

canım yanlış hatırlamıyorsam sen test yapmıştın negatif çıkmıştı dimi??

evet canıım öyle.. negatif çıkmıştı.. sizce ihtimal varmı ? akıntım devam ediyo.. ara ara kasıklarıma özellikle sağ.. ağrıyo sonra geçiyo... adet mi olcam acaba..

benımde ılk denemm 1,5 aydr falan ıstyrz ıns olurr dayanamayıp kan testı yapmak ıstyrmm negetf cıkar dıye korkuyrm bıde hıc belırtı yokkk

aynısı benimde başıma geldi testte çok silik çıktı bende test yanlış dedim 2 gün gecikince kanda baktırdım pozitif çıktı.

canım testin çizgisidir dedim bıraktım sonradan baktım.. şuan bakıldığında çizgi gözüküyo ama hala inanmıyorum tam ikinci çizgiyi görmeden rahat edebileceğimi sanmıyorum off keşke o test dogru olsa hamile olsam

Ayy kızlar hadi inşallah, şu konuşmalar bile beni nasıl heyecanlandırıyorrrrrr,
Yarın test yapın hepinizz Oflu Belinaysu,
Bize de umut olun zaten vakit geçmiyor bari size sevinirizde umut gelir içimize ..

Bize de umut olun zaten vakit geçmiyor bari size sevinirizde umut gelir içimize ..

kızlar heycanlandırmayın beni yaa...
negatif çıkarsa çok üzülürüm..
şimdi az da olsa ümitliyim aslında ama bilmiyorum off offf

cnm ya yapacamda deger dusuk olursa cook korkuyrm uzulmekten ama zaman hıc gecmıyoo tek tek saatı sayıyorum ayın 28 gelsn dıye dua edyrmm

kızlar heycanlandırmayın beni yaa...
negatif çıkarsa çok üzülürüm..
şimdi az da olsa ümitliyim aslında ama bilmiyorum off offf

cnm ya yapacamda deger dusuk olursa cook korkuyrm uzulmekten ama zaman hıc gecmıyoo tek tek saatı sayıyorum ayın 28 gelsn dıye dua edyrmm

Sizi çok iyi anlıyorum geçen ay bende tam bir yıkım yaşadım,
Ama ne yapalım bu ay olmasa sonraki ay, vakti zamanı var demekki,
Bu heyecana yürek dayanmıyor o ayrı konu,
Ben şahsen testte çıkmadan kan testine gitmeye karşıyım,
Geçen ay yaptım öyle bi salaklık beynimden vurulmuşa döndüm 3 gün geçmişti hiç gecikmeyen adetim!
O sonuç insanın canını daha çok yakıyor...
Kırmızılar gelse daha iyi daha az üzülüyorum vallahi...
O yüzden sabır sabır sabır bikaç gün daha bekleyip testleri yenileyin kızlar inşallah hayırlı haberler bekliyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…