Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bu nasıl bi tablo yaa iniş çıkışlarla dolu ama bence bu gece çalışın

kısmte sırf cocuk için çalısmıycam artık kararlıyım kendiliğinden gelsin artık bebek zaten bugun bir yazı okudum ateş ölcme daha cok korunmak isteyenler içinmiş :) ben sadece bakıyorum hangi günler arası daha yuksek sansım bu tablodan sonrada aşğı ukarı anlıycam ovulasyon gunlerimi :) sonra ölçmeycem ateşimi kendiliğinden olsun bebişim.

Kızlarrrrrrr günaydın herkeseee, naber hamişler var sanırım koku aldım da geldim kim onlarrrrrrrrr çıksınlar ortaya???

Off fena çatlamışsın canım, bugünü kocanı artık zorla morla alıkoyuver :)
2 gün daha ateşini girince çizgiyi çeker heralde bana öyle yaptı,

Olsun iki miki bizimde öyle aslında ama olsun bekliyoruz umut işte fakirin ekmeğidir ne yapalım :)

Son düzenleme:

aynen oyle bir gu çalıssak o bile kar :) evet tahmınım ff 14. gune cekcek çizgiyi. dun şöyle bir olay yaşadım gerci cocuk bakmakda zormus hanı ablamın işi vardı diye oğlunu bana bıraktı 3yaşında oynadık beraber sarmaş dolaş çizgifilm izledik çamasır yıkamıstım mandalları alsın dıye bana yardım etti :) sonra yumuyta diye tuturdu kaynatım 2 tane yedi esım geldiosfrayı kurdum oda bizimle yemek yiyordu annesi babası ve 1.bucuk yasındaki kız kardeşi geldi o akıllı olan cocuk çıldırdı yemegnı yemedı eveı tam2 dk içinde altüst etti kıskardesı de cok inatcı yeni yurudu onun peşinden kosturuyo abisii ısırıyo tabii ablamlar fazla durmadı kacarken mandallar beniim diye ağlamaya basladı geldiğinde oynarsın dedım hayıyy benim bunlayy diye diye ağlayarak gitti yaa içim acıdı

gunaydn kızlar bu sabğ bısey oldu dun aksam test yaptm negatftı sabah kalktm baktm teste ıkıncı cizgı var umutlanmalym sizce

inş bebeğn seninledir ama takılan bişey oldu.ne olur yanlış anlama beni.akşam yaptığın testin aynısınamı sabah baktın 2.çizgi vardı yoksa farklı başka test daha mı yaptın.çünkü 10 dk geçtikten sonra testi ciddiye almayın diyorlar.benimde başıma gelmişti.teste yarım saat sonra da bakmıştım 2. çizgi silik gibiydi tabi bişiey çıkmadı.
ama inşallah senin öyle birşey olmaz..

erken dollenme olabilir ama u kadar erken yapmak ve ogrenmek hic iyi olmuyor
sonradan kimyasala donusebiliyor ins. bebisin geliyordur canim.

İnşallah canım ya haklısın ama sabredemedim işte bi türlü... Sanırım ben beklediğimden daha erken adet olacaktım bu ay çünkü bu kadar erken çıkmaz testte diye düşünüyorum. Umarım kimyasal değildir, adetimin geçmesini bekleyip bi test daha mı yapiyim sizce yoksa kan testi yaptıriyim mi ne dersiniz???

Vallahi zor olay ya benimde gözüm korkmuyor değil zaman zaman

Ya sabah çanta değiştirecektim açtım eşyaları ötekine geçireyim diye
çantanın içnden çıkanları görseniz !
Geçen aydan kalan onlarca tek çizgili gebelik testi, 5-10 adet ovulasyon testi
Ecza dolabı gibi mübarek

canım fazla varsa ovulasyon tetsi banada yolla kıbrısta yok malesef :)

canım fazla varsa ovulasyon tetsi banada yolla kıbrısta yok malesef :)

Vallaah olsa yollardım hayatım ama baktım hepsini canice kullanıp atmışım :))
Tek bi tane kaldı onada artık sinirlenip yapmadım çizgiler hepten silikleşince,
Günümü bekliyorum gebelik testi gibi kullancam :)
Allah allah kıprısta niye yokmuş çok ilginç ordakki kadınların yımırtlamaaaa hakkı yokmuuuuuuuuu

fazla talep olmadığından getirtmiyorlar canım valla bu ay bebiş olmazsa intenetten alıcam bende bir de oyle bakıcam sonrası kısmet.

günaydın kızlar napıyosunuz...??
bende gelen giden yok halaa.. ( gelmesin zaten )
inşallah hayırlısı olurr....

fazla talep olmadığından getirtmiyorlar canım valla bu ay bebiş olmazsa intenetten alıcam bende bir de oyle bakıcam sonrası kısmet.

Millete bak hiç ihtiyaçları yok heralde,
Evet en iyisi netten al bari hem orda ucuzda oluyomuş,
Bu ay kırmızılar gelirse önümüzdeki ay bende öyle yapıcam

Millete bak hiç ihtiyaçları yok heralde,
Evet en iyisi netten al bari hem orda ucuzda oluyomuş,
Bu ay kırmızılar gelirse önümüzdeki ay bende öyle yapıcam

canımya yerli halk en fazla 2 cocuk yapıyo ki ender oluyor 2. cocuk genelde tek cocuk tercıh edılıyor burda birtel türkiyeden göç eden ailelerin 2 ve üstü çocugu oluyor birde tabii eskiler yapıyomus. valla biri yapıyımda ikinci kısmet diyorum bende annem diyor sen biri yaptıktan sonra ikinciyi hayata yapmazsın inşallah ikizin olurda cocugun yalnız kalmaz gerci bunu ender soyluyor şimdi takti durmadan senin çocugun olmaycak diyor kavga ediyoruz.

günaydın kızlar napıyosunuz...??
bende gelen giden yok halaa.. ( gelmesin zaten )
inşallah hayırlısı olurr....

Günaydın canım,

Oh gelmemiş hala süper :) hadi bi test yapıver bugün de sevindir bizi, 2 gün geçti artık dimi?

Anladım canım,
Niye olmasın ya düşünmeyin öyle şeyler,
Sonuçta hamile kalabiliyorsun bunu gördün, keşke böyle sonuçlanmasaydı ama kısmet canım,
Daha önce olduysa tekrar niye olmasın... elbette olacak..
Ama keşke ikiz olsa bizde eşimle çok istiyoruz ikiz bebek

inşallah ikizleriniz olur canım ama bakımları cok zor ikizlerin. doktorumun bana soylemesi ikiz doğurma şansım var rahmimin şeklinden dolayı eşimin aileisnde ikiz var benim ailemdede var. artık bakalım hersey kısmet hamile kalaıyımda ikizmiş deilmiş hiç farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…