bu nasıl bi tablo yaa iniş çıkışlarla doluama bence bu gece çalışın
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com işte bu ay ki ateş tablom bakalım ne sonuc ne olacak. daga ff cizgiyi cekmedi sağ kasıımda inceden batma var çatlamadım galiba henüz. gerci bende umut yok bu ay çalısmalar fazla olamadı eşim rahatsızdı sonra inadı tutu korundu sadece iki gun calışabildik düzgün.
Kızlarrrrrrr günaydın herkeseee, naber hamişler var sanırım koku aldım da geldim kim onlarrrrrrrrr çıksınlar ortaya???
Off fena çatlamışsın canım, bugünü kocanı artık zorla morla alıkoyuver :)
2 gün daha ateşini girince çizgiyi çeker heralde bana öyle yaptı,
Olsun iki miki bizimde öyle aslında ama olsun bekliyoruz umut işte fakirin ekmeğidir ne yapalım :)
gunaydn kızlar bu sabğ bısey oldu dun aksam test yaptm negatftı sabah kalktm baktm teste ıkıncı cizgı var umutlanmalym sizce
erken dollenme olabilir ama u kadar erken yapmak ve ogrenmek hic iyi olmuyor
sonradan kimyasala donusebiliyor ins. bebisin geliyordur canim.
aynen oyle bir gu çalıssak o bile kar :) evet tahmınım ff 14. gune cekcek çizgiyi. dun şöyle bir olay yaşadım gerci cocuk bakmakda zormus hanı ablamın işi vardı diye oğlunu bana bıraktı 3yaşında oynadık beraber sarmaş dolaş çizgifilm izledik çamasır yıkamıstım mandalları alsın dıye bana yardım etti :) sonra yumuyta diye tuturdu kaynatım 2 tane yedi esım geldiosfrayı kurdum oda bizimle yemek yiyordu annesi babası ve 1.bucuk yasındaki kız kardeşi geldi o akıllı olan cocuk çıldırdı yemegnı yemedı eveı tam2 dk içinde altüst etti kıskardesı de cok inatcı yeni yurudu onun peşinden kosturuyo abisii ısırıyo tabii ablamlar fazla durmadı kacarken mandallar beniim diye ağlamaya basladı geldiğinde oynarsın dedım hayıyy benim bunlayy diye diye ağlayarak gitti yaa içim acıdı
kızlar tekrar test yaptm sımdıde negatf napıym bı akıl verın
Ya sabah çanta değiştirecektim açtım eşyaları ötekine geçireyim diye
çantanın içnden çıkanları görseniz !
Geçen aydan kalan onlarca tek çizgili gebelik testi, 5-10 adet ovulasyon testi
Ecza dolabı gibi mübarek
canım fazla varsa ovulasyon tetsi banada yolla kıbrısta yok malesef :)
Vallaah olsa yollardım hayatım ama baktım hepsini canice kullanıp atmışım :))
Tek bi tane kaldı onada artık sinirlenip yapmadım çizgiler hepten silikleşince,
Günümü bekliyorum gebelik testi gibi kullancam :)
Allah allah kıprısta niye yokmuş çok ilginç ordakki kadınların yımırtlamaaaa hakkı yokmuuuuuuuuu
fazla talep olmadığından getirtmiyorlar canım valla bu ay bebiş olmazsa intenetten alıcam bende bir de oyle bakıcam sonrası kısmet.
Millete bak hiç ihtiyaçları yok heralde,
Evet en iyisi netten al bari hem orda ucuzda oluyomuş,
Bu ay kırmızılar gelirse önümüzdeki ay bende öyle yapıcam
günaydın kızlar napıyosunuz...??
bende gelen giden yok halaa.. ( gelmesin zaten )
inşallah hayırlısı olurr....
canımya yerli halk en fazla 2 cocuk yapıyo ki ender oluyor 2. cocuk genelde tek cocuk tercıh edılıyor burda birtel türkiyeden göç eden ailelerin 2 ve üstü çocugu oluyor birde tabii eskiler yapıyomus. valla biri yapıyımda ikinci kısmet diyorum bende annem diyor sen biri yaptıktan sonra ikinciyi hayata yapmazsın inşallah ikizin olurda cocugun yalnız kalmaz gerci bunu ender soyluyor şimdi takti durmadan senin çocugun olmaycak diyor kavga ediyoruz.
Anladım canım,
Niye olmasın ya düşünmeyin öyle şeyler,
Sonuçta hamile kalabiliyorsun bunu gördün, keşke böyle sonuçlanmasaydı ama kısmet canım,
Daha önce olduysa tekrar niye olmasın... elbette olacak..
Ama keşke ikiz olsa bizde eşimle çok istiyoruz ikiz bebek
günaydın kızlar napıyosunuz...??
bende gelen giden yok halaa.. ( gelmesin zaten )
inşallah hayırlısı olurr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?