Kızlar listede adı gecen ve batları gecmiş olan arkadaslardan bilgisi olan varsa lütfen yazsın yarına kadar bilgi gelmeyenleri listeden cıkartıcam bilginize
not: hic sesi sedası çıkmayanları.
oflu cnm yarın sabah ilk idrarınla tekrar test yapsan mı acaba...
dediğin adet belirtiside olabilir hamilelik belirtisi de..gerçekten bende seni merak ediyorum çok..İNŞALLAH hamilesindir canım...ateş ölçümü yapıyomusun??
ateş ölçümü yapmıyorum canım derecem yok evde olsa ölçecektim ama bilemiyorum ümit varmı...
canım onemli olan adet gübü benim adet gunu uynadıgımda birden dusmustu ve arkasına hasta oldum. umarım senin düşmez ve guzel haber alırız senden
hapsuuu canım benide 30 kasıma yazarmısın. beklemedeyim. umarım uğurlu gelir bu liste
sevincten ne yapacagımı bilemedim size anca sıra geldi :)
gecen adetim sadece 2 gün sürmüştü.. stresten falan dedim geçtim.
son bi haftadır midemde bir tuhaflık vardı yediklerimi hazmedemiyorum dedim gectim..
topigi karıstırırken yerlesme kanaması diye yazılar okudum belirtiler falan. eşimle konustuk böyle böyle bişelerden bahsediyorlar dedim.
işten izin almış geldi hemen hastaneye gittik vee ben bildiginiz 6 haftalık hamileyim :)
nurgülle şakalaşıyorduk gerçek oldu fark attım ona :))
kızlar sanki benim göğüslerim şişmeye başladı yahuu acıyolar da... damarlarda çıkmışşş fikri olan ??
İi geceler kızlar..
Bugün pek giremedim ama söyle bı göz attım da maşallah guZel haberler gelmiş bol bol..
Kendimi hiç iyi hissetmiyordum bir haftadır guZel ülkemizde yaşadığımız olaylardan dolayı cocuk üzgunduum ama sizlerin bu guZel haberlerini almak moralimi biraz da olsa yerine getirdi...
Tatlım hayırlı uğurlu olsun.. Artık nurgulle beraber buyutursunuz çünkü bence o da hamile:))
Elmira seni de kutlarım.. Küçük elmiraya bı kardes geliyo.. Ben sana demiştim pazar gunü yap diye dımı:))
Oflu tatlım bence sen de hamissin çünkü o silik çizgiyi bile görmek için saatlerce basında oturup göremeyenler var..:))
Benim kaldı 1 gunüm.. Ama iki gündür olcttugum ateşime bakarsak bugün düne göre düşüşe gecti ateşim.. Sanırım bebisimin yuvası parçalanmaya başladı içerde:)) ve iki güne kalmaz dışarı atılacak.. Kendimi öyle alıştırdım ki tersi olursa MUCİZEEE :)))
gunaydn kızlar bu sabğ bısey oldu dun aksam test yaptm negatftı sabah kalktm baktm teste ıkıncı cizgı var umutlanmalym sizce
canım elbette umutlan akşam yaptığın önemli değil...sabah ilk idrarınla yaptığın önemli...testi tekrarla yada kandan öğrren.eğer kana gidemezse de idrarını 3 saat tutup testi tekrarla.ki bence hamilesin...çok sevindim
canım sabh testı gorunce ınanamadm kan testı nekadarda cıkıyo
erken dollenme olabilir ama u kadar erken yapmak ve ogrenmek hic iyi olmuyorHerkese iyi akşamlar, kızlar benim adetime 5 gün var bugün her yerde fortel test aradım bulamadım sonra nova diye bi test almış eşim, sabahı bekleyemedim o testi yaptım biraz önce 3 saatlik idrarla veeeee silik bir ikinci çizgi çıktıdoğru mudur, bu kadar erken çıkar mı çok heyecanlıyım nolur yardım edin...
umutta var o zaman canim adetine ne kadar var adet gunu bir kan testi yaptirgunaydn kızlar bu sabğ bısey oldu dun aksam test yaptm negatftı sabah kalktm baktm teste ıkıncı cizgı var umutlanmalym sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?