Günaydın canım,
Oh gelmemiş hala süper :) hadi bi test yapıver bugün de sevindir bizi, 2 gün geçti artık dimi?
arkadaşlar günaydın...
benim adetime 6-7 gün var.. kan testi yapıp öğrenmek istiyorum.. daha doğrusu bu stresten kurtulmak istiyorum...
1 hafta varken kan testinde çıkar mı gebelik?
bi de laboratuarlar da kan testi yapıyor mu ?
bilgisi olan lütfen acil cevap versin ona göre yaptırcam :26:
canım ya durma test yap inşallah hamilesindir :)
arkadaşlar günaydın...
benim adetime 6-7 gün var.. kan testi yapıp öğrenmek istiyorum.. daha doğrusu bu stresten kurtulmak istiyorum...
ağzınızdan bal damlıyo valla :) bi test bulsam haber vericem size de.. inşallah pozitif olur yaa
İnşallah canım,
Normalde gecikmen olurmuydu,düzenli midir adetlerin,
Öyleyse bu gecikme hayra alamettttt
sabah gunaydın yazdım 9 da kımse cvp vermıo işleri var dıe vurdum kafayı yattım daha yenı kalkmısım
son hapsucum gunaydın yazmıs ıyım sen nasılsın
bugun bakalım doktor hormon sonucumu yollıycak esımle nakalım neler neler olmus bu ay son hafadısler akşam elımde :2:
bol hamıs haberlerı alırz ıns bugun canlarrr
ama benım ates gene dustu demekkı 36.7 iken belkıde yumurtladım fln
ogunude bos gecırmedım satın spermler 3 gun yasıyormus sanırım ama ınanın hıcbırseyı takmıom etmıom bır gorsenız olursa olur dıyorum artık belkıde takmamak daha ıyı
yok canım son 3 adetimi yazayım size..
31 temmuz
30 ağustos
25 eylül... geçen ayları hatırlamıyorum ama hep 28-29
günde 1 olurdum.. dönemin 31. günü bugün..
kızllaaarrr saçlarımı kestirip geldimm ama kuaförede sinir oldum.. girdim dükkana biişeyler yiyordu.. biraz bekle kesicem dedi.. bende kahvaltınızı bitirene kadar mı bekliyim dedim.. buseferde sinirlendi bıraktı kahvaltısını.. Hey Allahım adamlardaki rahatlığa bak.. sonra başka bi kadın geldi oda fön istedi... onada çalışan kadın simitimi yiyip geliyom dedi..biz müşterilerimizde böyle bişey desek heralde rezil oluruz... bidahada kimseyle iş yapamayız
arkadaşlar günaydın...
kızllaaarrr saçlarımı kestirip geldimm ama kuaförede sinir oldum.. girdim dükkana biişeyler yiyordu.. biraz bekle kesicem dedi.. bende kahvaltınızı bitirene kadar mı bekliyim dedim.. buseferde sinirlendi bıraktı kahvaltısını.. Hey Allahım adamlardaki rahatlığa bak.. sonra başka bi kadın geldi oda fön istedi... onada çalışan kadın simitimi yiyip geliyom dedi..biz müşterilerimizde böyle bişey desek heralde rezil oluruz... bidahada kimseyle iş yapamayız
30 olmuşsun en fazla, sonra 26,
Hadi diyelim bugünde geçsin, bikaç gün daha bekleyip test yaparsın tatlım,
Daha emin olursun
bekleyemicem ki test gelse yapıcam hemen... bir de gördüğüm rüyaya taktığım kafayı..
topiklerde gezerken işte rüyalardan bahsediyolardı. herkes ruyasında görüp hamile olduğunu söylemişler. ordan birisi de görümce görülürse rüya da hamile kalınacağına işarettir demiş. bende geçen gün görmüştüm. görümcemle yemek yiyoruz o geldi aklıma netten falan da baktım.. doğum münasebetiyle ailenize yeni fertlerin katılacağına işarettir diyo heycanlandım birden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?