Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ya kızlar bişey sormam lazım. test gelene kadar altıma yapmak istemiyorum.. sabah idrarı olsun istiyorum. sizce bi kaba koysam test gelince yapsam olur mu ?

bence 1 saat felan dayanır gibi :44: ama net bişey diyemicem

selam canım yani ates ortalaman ne bılmıyorum ama atesın dusuk gelıcek kırmızılar gıbı duruyor bence bir iki gun bekle ona gore test yap

Öyle canım umutlar boşa çıkınca insan nasıl çakılıyor nasıl canı acıyor az çok biliyorum,
Sen kendini nasıl daha iyi hissediceksen öyle yap bekle bakalım ne olcak,
Bizide haberdar et ama

canım güzel söylüyorsun da nerde bende o sabır

olmayacaksam da bilmek istiyorum.. fortel her eczanede olmuyormuş malesef...

kan testi yapıyım diyorum zaten, kesin sonuç en azından.. olmayacaksam da adetimi bekliyim.. yoksa adete kadar kafayı yicem

bak yaaa :) dalga geçmeyin kız benle :)

Yok yaa ciddiyim, öyle bişey hatırlıyorum yazıyordu sanki
Belli bi süresi var bu süreyi aşmış idrarda yapmayınız fln diyodu,
Bide oda sıcaklığında bekletin yazıyodu vallaaaa bak

Öyle canım umutlar boşa çıkınca insan nasıl çakılıyor nasıl canı acıyor az çok biliyorum,
Bizide haberdar et ama

:)) benyaparsam söylerim dayanamam merak etmeyin:))

bekleyelim bakalım

meraba kızlar benimde kırmızılar geldi ama ilk gün siyah renkteydi nedir bu diye korktum biraz ertesi gün normal kırmızı geldi iki gün sürdü bitti ve adetimde bat 23 ekimdi 21 de geldi korunmayı bıraktık regl dönemlerde sapıttı acaba bu siyah renk hakkında bir bilgisi olan varmı bu ay çok umutluydum ama olmadı hamile olan arkadaşları tebrik ederim benim battaşım nurgül inşallah hamilesindir hepinizi öpüyorum

Bizide haberdar et ama

:)) benyaparsam söylerim dayanamam merak etmeyin:))

bekleyelim bakalım

selam canım yani ates ortalaman ne bılmıyorum ama atesın dusuk gelıcek kırmızılar gıbı duruyor bence bir iki gun bekle ona gore test yap

sağlık olsun napalım..hayırlısı sabredicez bakalım ..çalışmalara devam ..ama herşey bitmiş değil kırmızılar daha gelmedi :)

canımcım hep 2 günmü sürüyorduuuu az geldide

sağlık olsun napalım..hayırlısı sabredicez bakalım ..çalışmalara devam ..ama herşey bitmiş değil kırmızılar daha gelmedi :)

kesinlikle evet kırmızılar gelmeden umut da bitmez ki geldikten sonra yeni umut doğar :)

canımcım hep 2 günmü sürüyorduuuu az geldide

yok canım normalde 5 gün sürüyor ama 2 gün baya yoğundu heralde o yüzden 2 sürdü ama kokulara karşı çok hassaslaştım acaba diyorum üstüne görme olabilirmi sonrada yok yok değildir benim mi başıma gelecek diyorum zaten perşembe günü doktara gidecem tedavimi ne yapacaksa yapsın şubattan beri hamile kalamadım inşallah hayırlısı olur

kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamış pıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..

kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamış pıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..

canım çok sevindim tanrı nazarlardan korusun :) darısı bizlerin başına inşallah :)

Maşallah, Allah nazardan saklasın. Darısı bizlerinde başına olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…