eğer test çok gecikmicekse olur,
Testin prospektüsünde yazıyo ne kada rbeklemiş idrar olacağı,
sen koy beklet içini okuyunca ona göre yaparsın o süre dolmadıysa
bozuyor vallaaa:) ben birara psikolojik hamilelik bile yaşadım okadar abarttım hahahaee hamilelik psıkolojimizi bozdu napalım
ya kızlar bişey sormam lazım. test gelene kadar altıma yapmak istemiyorum.. sabah idrarı olsun istiyorum. sizce bi kaba koysam test gelince yapsam olur mu ?
selam kızlar regli günüm yarın ateşim 35.8 bekliyorum geçen kan vermiştim sekreter gebelik yazmayı unutmuş o yüzden boşa vermiş oldum bakalım yarın olmazsam test yapayım ama galiba kırmızılar gelicek gibi
:)) ben hiç ömrü hayatımdaa mucizeye denk gelmedim herşey zordur benim için yırtınmadan çabalamadanbirşey elde ettiğimi bilmemDD adı üzerinde mucizeee hehe olursa hiç yok demem başımın üstünde gezdiririm D ama bekleiym yaaa 1 hafta öncesinden kan testi yaptığım günleride biliyorum 10 tae idrar testini arka arkaya yaptığımıda biliyorum D bu defa yapmıcaam yaptığım gereksiz fazla testlere saysın bıdık
canım hijyenik bir şey bulursan olur yapabilirsin yani ama saatlercede bekletme.
Merhaba, benim SAT 1 Ekim yumurtlamam da 12-14 arası oldu... Dün fortel bulamadığım için başka bi testle yaptım ve silik olsa da ikinci çizgi vardı, ben de kan testi yaptıriyim mi diye düşünüyorum ama bence yine de adet tarihini bekle çünkü bu şekilde de emin olamıyor insan
bak yaaa :) dalga geçmeyin kız benle :)
Öyle canım umutlar boşa çıkınca insan nasıl çakılıyor nasıl canı acıyor az çok biliyorum,
Sen kendini nasıl daha iyi hissediceksen öyle yap bekle bakalım ne olcak,
Bizide haberdar et ama
Öyle canım umutlar boşa çıkınca insan nasıl çakılıyor nasıl canı acıyor az çok biliyorum,
Sen kendini nasıl daha iyi hissediceksen öyle yap bekle bakalım ne olcak,
Bizide haberdar et ama
selam canım yani ates ortalaman ne bılmıyorum ama atesın dusuk gelıcek kırmızılar gıbı duruyor bence bir iki gun bekle ona gore test yap
meraba kızlar benimde kırmızılar geldi ama ilk gün siyah renkteydi nedir bu diye korktum biraz ertesi gün normal kırmızı geldi iki gün sürdü bitti ve adetimde bat 23 ekimdi 21 de geldi korunmayı bıraktık regl dönemlerde sapıttı acaba bu siyah renk hakkında bir bilgisi olan varmı bu ay çok umutluydum ama olmadı hamile olan arkadaşları tebrik ederim benim battaşım nurgül inşallah hamilesindir hepinizi öpüyorum
sağlık olsun napalım..hayırlısı sabredicez bakalım ..çalışmalara devam ..ama herşey bitmiş değil kırmızılar daha gelmedi :)
canımcım hep 2 günmü sürüyorduuuu az geldide
kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamışpıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..
kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamışpıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..
canım çok sevindim tanrı nazarlardan korusun :) darısı bizlerin başına inşallah :)
Maşallah, Allah nazardan saklasın. Darısı bizlerinde başına olsun inş...
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?