Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım bizim bir oynumuz vardı hamile arkadaslar listeye bakıp içinden gecen hamile olmayan arkadaslardan birini sobeliyor sende birini sobelermisin ?

içimden mavusbebek arkadaşımızı sobelemek geldi...inşallah müjdeli haberleri verir bize

Günaydın kızlar.
Umarım keyifler yerindedir ve güzel haberler vardır. Bugün benim BAT'ım. Sabahın köründe hiç sektirmez olurdum. ama daha gelen giden yok. Normalde 27 de bir olurken iki aydır 25 olmuştu o yüzden beklemedeyim. Sabah yine kaçamak test yaptım ama negatif. Sizlerden ne haber

Günaydın canım,
İnşallah gelmez kırmızıların..
Bende bekliyorum işte gelsinler diye inş fazla bekletmezler çok ztn gerginim :)

Carmella Günaydın cnm,

Bence biraz daha bekle. İdrarda hemen sonuç vermez. Umarım kuzucuğun seninledir...

kızlar günaydıın nasılsınız bakalım bugun ?

günaydın canım iyiyim demek isterdim ama kötüyüm ( benim bulantılar başladı çok kötü dünden beri çorbadan bide turşu başka hiç bişi yemedim bugünde sadece çubuk kraker ve bol limonlu çay
sen nasılsın tatlım..

canım bende yanıyorum ama ben hamileliktendir diyorum umarım seninkide ondandır

vizon şimdi senden mutlusu yoktur:):)hadi bakalımmm darısı başımıza

hahaha canım çok iyi bilirsin ki bizim bir günümüz bir ömre bedel sancılarla kıvranarak geçiyor hamile kalmaya çalışırken..yani filmlerdeki gibi
midemiz bulanıp kusmaya gidip "allah allah bişey mi dokundu acaba deyip sonra aaaa günüm geçti acaba hamileyim" deyip hamile kalmıyoruz.
o yüzden acabalarımız hiç bitmez..doğurup kucağımıza verilmeyene kadar diğer annelere oranla mlyon kat daha fazla kaygılı oluruz..mutlu muyum evet çok ama ifade edemeyecek,belli edemeyecek kadar da yorgun durgun düşünceliyim

Günaydın canım,
İnşallah gelmez kırmızıların..
Bende bekliyorum işte gelsinler diye inş fazla bekletmezler çok ztn gerginim :)

Canım inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur. ama ben artık olmasa da germiyorum kendimi. bugün kesin oldum diye kalktım ama hiç üzgün değildim. Belki yarın olur, belki olmaz. Sadece mevlananın sözündeki gibi birşeyi istiyorsanız ve olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmamasının yarınıza olduğu içindir prensibindeyim. Sağlığımız yerinde olsun. Allah dermansız dert vermesin.

Carmella Günaydın cnm,

Bence biraz daha bekle. İdrarda hemen sonuç vermez. Umarım kuzucuğun seninledir...

Canım inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur

canım ya biliyorum nasıl birşey allah yardımcın bır kac gune duzelır. sana tavsıyem yataktan kalkmadan yuzlu bırseyler ye ona gore yataktan kalk yanında tuzlu kıraker eksık etme sureklı ye. bende iyiym canım işteyim yoğun herzamanki gibi.

Hayırlı olsun canım. Heeeppp olumlu ve neşeli bakmalısın artık olaylara. Yeni bir hayat var önünde

yukselmis tablon gunune baktim var daha ins hep yukselir dusmez canim.
Eki Görüntüle 279602 işte vizonun güzel bir güne uyanış tablosu
ooo super haber tebrikler Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…