canım bizim bir oynumuz vardı hamile arkadaslar listeye bakıp içinden gecen hamile olmayan arkadaslardan birini sobeliyor sende birini sobelermisin ?
canım bizim bir oynumuz vardı hamile arkadaslar listeye bakıp içinden gecen hamile olmayan arkadaslardan birini sobeliyor sende birini sobelermisin ?
Günaydın kızlar.
Umarım keyifler yerindedir ve güzel haberler vardır. Bugün benim BAT'ım. Sabahın köründe hiç sektirmez olurdum. ama daha gelen giden yok. Normalde 27 de bir olurken iki aydır 25 olmuştu o yüzden beklemedeyim. Sabah yine kaçamak test yaptım ama negatif. Sizlerden ne haber
Günaydın kızlar.
Umarım keyifler yerindedir ve güzel haberler vardır. Bugün benim BAT'ım. Sabahın köründe hiç sektirmez olurdum. ama daha gelen giden yok. Normalde 27 de bir olurken iki aydır 25 olmuştu o yüzden beklemedeyim. Sabah yine kaçamak test yaptım ama negatif. Sizlerden ne haber
vızon tebrık ederım canım bıze de dua et...
kızlar günaydıın nasılsınız bakalım bugun ?
Günaydın canım, ben iyiyim, sen nasılsın. Bir de bir şey sorcam ben sabahları çok sıcak böyle bunalmış olarak kalkıyorum,havalar da soğuk halbu ki,işe gelirken direksiyon buz gibi oluyor biraz o rahatlatıyor avuçlarımı :S Var mı böyle bir şey yaşayan?
vizon şimdi senden mutlusu yoktur:):)hadi bakalımmm darısı başımıza
Günaydın canım,
İnşallah gelmez kırmızıların..
Bende bekliyorum işte gelsinler diye inş fazla bekletmezler çok ztn gerginim :)
Carmella Günaydın cnm,
Bence biraz daha bekle. İdrarda hemen sonuç vermez. Umarım kuzucuğun seninledir...
Eki Görüntüle 279602 işte vizonun güzel bir güne uyanış tablosu
günaydın canım iyiyim demek isterdim ama kötüyüm( benim bulantılar başladı çok kötü dünden beri çorbadan bide turşu başka hiç bişi yemedim bugünde sadece çubuk kraker ve bol limonlu çay
sen nasılsın tatlım..
Eki Görüntüle 279602 işte vizonun güzel bir güne uyanış tablosu
gözün aydın canımçok sevindim gerçekten maşallah ya darısı bize
tebrik ederim canım sabrın sonu selamettir dememişler boşuna
hahaha canım çok iyi bilirsin ki bizim bir günümüz bir ömre bedel sancılarla kıvranarak geçiyor hamile kalmaya çalışırken..yani filmlerdeki gibi
midemiz bulanıp kusmaya gidip "allah allah bişey mi dokundu acaba deyip sonra aaaa günüm geçti acaba hamileyim" deyip hamile kalmıyoruz.
o yüzden acabalarımız hiç bitmez..doğurup kucağımıza verilmeyene kadar diğer annelere oranla mlyon kat daha fazla kaygılı oluruz..mutlu muyum evet çok ama ifade edemeyecek,belli edemeyecek kadar da yorgun durgun düşünceliyim
yukselmis tablon gunune baktim var daha ins hep yukselir dusmez canim.37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateş tablom işte ff cizgiyi cekip geri sayıma başladı.
dün içimden hamileymişim gibi bir his vardı ama bugun daha realistim hamile falan deilim kuzu kuzu kırmızıları bekliyorum.
ooo super haber tebriklerEki Görüntüle 279602 işte vizonun güzel bir güne uyanış tablosu
benimde yumurtam gec oldu normalde 6 haftayi bitirmis olmam lazimdi sata goreBenim geç yumurlama gibi bir sornum var cnm. O yüzden beklemedeyim. Ptesi gününe kadar beklicem. Tabi dayanabilirsem :)
ama suan 5. nin icindeyim. ve benim adetten 10 gun sonra basladi belirmeye. ins seninde oyle olur
Kizlar dr gittim sabah ve keseyi gorduk
ilk basta dr goremedi ay dedim olusmadimi yoksa yoksa test mi yanlisti
o birkac sn her olumsuz sey gecti aklimdan ve monitoru kendine dogru cevirdi dr.
cok kotu oldum Allahtan uzun surmedi veee bebgin evi diye gosterdi henuz bebis gorunmuyor
2 hafta sonraya gun verdi kalp atislarini duyucaz ins. icim rahatladi cok mutluyum :)
bu arada benim folic asiti gosterdim bana gunde 1 tane dedi icinde baska vitaminlerde vardi.
oyle dediyse oyledir sanirim.
Arkadaslar,
91 saat sonra enkazdan 17 yaşında bir genç çıkarılmış... Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?