Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Her şeyini yaşamak zor olsa da güzel olsa gerek :) Rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebeğini ve kalbinin sesini de duyursun inş...
Amin canim insallah . O kadar kalpten dua ediyorumki bebek sahibi olmak isteyenler icin. Allahim duysun dualarida
biran once versin sizlerede. kimse bebissiz kalmasin.

cok surmuyor 3 hafta bilemedin 4 sonra cook rahat bir donem baslicak sadece karnin sisicek ama rahatsiz olmayacaksin. son 2 ay kala biraz batmalar ve surekli idrar cikma baslicak. benim son haftalrda kanala girmedigi icin cok zorlanmistim. kafasi cigerime bastiyordu resmen :)) simdi de karsima gemis anne ali babanin ciftligini soyleyelim diye bagriyor :))

kuzum nehir ben idrar testiyle adet gununden 10 gun sonra cift cizgiyi gordum
rengi digerine cok yakindi ama 1 ton acikti 2 gun onceki de silikti ve 15 dk surmustu cikmasi.

hoşgeldin rihana

kızlar bişi sorucam size ama gülmeyin lütfen şimdi benim adetim kasımın 7 si ama benim göğüslerim iki gündür ağrıyor ve kasığımda da hafif bi ağrı oluyo zaman zaman sizce beklenti için erken mi yoksa psikolojimin bana bir oyunu mu göğüslerim taş kesildi resmen yer çekimine engel olmak istiyorum yürürken falan göğüslerimi tutup yürümek istiyorum bunlar pskilolojik midir benim adetten önce bu derece ağrımazdım bunlar aklımın oyunumu :44:

canım ya inşallah psikolojik deildir. bence fazla kendi vucudunu dinleme. hamıleysen zaten gecıcek gunun ve ogrenıceksın o sekılde dusun olur mu.

yumurtlama zamanı da göğüsler şişiyor.

hosbulduk medmus

ins piskolojın sana oyun oynamıyordur adetıne sanırım 10 11 gun kalmıs tahmınım yumurtlama asamasında olman gerekıyor sanırım yada erken döllenme :) ins öledır benımde aklım karıstı :)

canım bende çok sürmez diye ümit ediyorum..inşş

canım ya inşallah psikolojik deildir. bence fazla kendi vucudunu dinleme. hamıleysen zaten gecıcek gunun ve ogrenıceksın o sekılde dusun olur mu.

ya aslında düşünmüyordum gerçekten yani oluruna bıraktım işi dalgaya vurdum ama demek ki beynimin bir köşesinde sinsice hep bedenimi dinliyormuşum farkında olmadan olabilir yani haklısın daha önümde bir sürü zaman var düşünüp yersiz beklentiye girmemek lazım
yumurtlama zamanı da göğüsler şişiyor.

canım normal göğüs ağrım gibi değil sızlıyo resmen ya yürürken falan tutarak yürümek geliyor işitme birde adetimin 9. ve 11. günü o şefaf akıntıdan gelmişti ben o zaman yumurtladım diye düşünüyorum ama bilmeycem dediğin gibiyse çalışmaları hızlandırmam lazım ama inanın hiç eşimle birlikte olmak istemiyorum soğudum o yanaşında bahane uydurup bir şekilde sıyrılıyorum

sanırım aklımın beni kandırmasına izin vermeye başladım yoktur bişi ya hem bu kadar erken belirti mi olur öznurun bile yeni yeni bulantıları falan başladı üstelik 7 haftalık hamile yani

herkese selamlar arkadaşlar..
eylül ayının 15 inde regl oldum normaldi,
sonra ekim ayının 14 ünde regl oldum normalde 5 - 6 gün sürerken bu ay 3 gün sürdü,
sonra dün böyle kahverengi bi kanamam oldu ama öyle çok değil, iç çamaşırıma geçmişti, ayrıca silerken de baktım ne pembe ne kahve, ama kesinlikle kırmızı değil, kızlar yaşayanlar bilir, ne dersiniz hamilemiyim acaba ? bu ne anlama geliyor ki ?

içimden mavusbebek arkadaşımızı sobelemek geldi...inşallah müjdeli haberleri verir bize

canım yazdıklarınızı yeni okuyodum içimden dedimki benide söbeleseler diye aşagıya doğru baktım adım yazıyo inşallah canım doğru çıkar seni çok tebrik ediyorum allahım analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım ya bu hamiş haberleri beni çok mutlu ediyo valla moralim düzeliyo kendime geliyorum inşallah buradaki herkez tez zamanda hamile kalır içindede ben

Herkese merhaba arkadaşlar, iş yoğunluğundan geçmişi çok okuyamadım bi göz attım vizon arkadaşımız hamileymiş galiba tebrik ediyorum onu inşalalh kucağına alır bebişini..

Kızlar ben bu sabah yine test yaptım yine silik çizgi ama biraz daha koyulaşmış, napıcağımı bilemiyorum :44: kan testi yaptırsam kimyasal olup olmadığı belli olmaz di mi adet gecikmesini mi beklemem gerekiyor illaki, yardım edin nolur?? Beklenmeyen adetim de yarın ya da cumartesi...

neden beklıyorsunku gıt kan testı ettır kanda neyın varsa hersey cıkıyor ve adetın yarın yada cumartesıymıs adetıne 2 gun kala bıle hamıle oldugunu ogrenen oldu kan testıyle ve 7 gun kala bıle forumlarda okuyordum tabıkıde cıkar kanda bır an önce gıt kan testı yaptır :)
ins hamılesındır
egerr cıkmazsada adetın gecerse gene yaptır cunku kan degerın her gun yukselıyor dıye bılıorum hamıle oldugun zaman

merhaba arkadas lar

hamile arkadaslara allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

yesim canim ne kuzel gormusun keseyi prensese kardes geliyo insallah benim prensesimede kardes gelir yakinda

oznurcum insallah hemen bunaltilar gider rahat edersin

bugun cok kotuyum arkadaslar basim catliyo resmen 2 gundur agzimda sanki eksi yemisim bisi tadi var adete 4 gun kala kan testi 0.18 cikmasa hamile sanirdim kendimi bugun veye yarin benimde kirmizilar gelir herhalde

Teşekkür ederim canım ama şimdi gidersem kanda çıkmazsa çok üzülürüm, o şeklide olan birini okumuştum burdan, o yüzden kesin olsun istiyorum... Adet gecikmesi olunca kanda kesin çıkar ama dimi hamileysem???

bazilari ustune goruyor ama bilemicem
istersen bir kan testi yaptir.

ozmn sen adetın 2 gun fln gecerse gıt garantıye al işini o uzulmek nedır ben bılırım adetım tam 6 gun gectı ve adet oldum ama benım ne lekelenme nede bır baska belırtım yokdu lekelenme bebgın yerlesme kanamasıymıs burda ögrendım sen bırazdaha bekle ozmn ama kafamıda karıstırdın ıdar testınde 2.cızgı sılık cıkanlar sonra kanda hamıle oldugunuda ogrenıyor amanınnnnnnnn sen bekle bekleyebılrsen ben olsam zırtt hastanedeydım anında
ama adet oluncada ınsan uzuluo enazından kendını hazırlarsın bebk yoksada sen bılırsın cankus

nolur bi rahatlatın beni mahvolddum
arkadaşlar moralim çok bozuk ,20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım,adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım gebelik çıktı.ertesi güm doktora gittim.kan tahlili yapıldı..kese gözükmedi(çok erken gözükmeyebilirmiş)son adet tarihime göre (22 eylül)değeri düşük buldu.değerim 249.54. Veı dış gebelik olabilir endişesiyle 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.bugün gittim yapıldı sonuç 357.20 dış gebelik ihtimalinin yükseldiğini 2 kat artmadığ için ama yinede normale dönüşebileceğini söyledi.iki sonra tekrar gidicem ...inşallah herşey normale döner ama bende moral sıfır,dua edin hayırlısı olsun..böyle birşeyler yaşayan varsa nolur bana birşeyler yazsın

Saol cnm verdiğin bilgi için...

canım bence kötü düşünme. Benim bir arkadasım yasadı böyle bir durumu. Simdi 2 Yaşında bir oğlu var. Rahat ol. Kendini strese sokma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…