- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Amin canim insallah . O kadar kalpten dua ediyorumki bebek sahibi olmak isteyenler icin. Allahim duysun dualaridaHer şeyini yaşamak zor olsa da güzel olsa gerek :) Rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebeğini ve kalbinin sesini de duyursun inş...
cok surmuyor 3 hafta bilemedin 4 sonra cook rahat bir donem baslicak sadece karnin sisicek ama rahatsiz olmayacaksin. son 2 ay kala biraz batmalar ve surekli idrar cikma baslicak. benim son haftalrda kanala girmedigi icin cok zorlanmistim. kafasi cigerime bastiyordu resmen :)) simdi de karsima gemis anne ali babanin ciftligini soyleyelim diye bagriyor :))canım ben normaldede bisküvi falan sevmem şuanda sadece kraker yiyorum oda iyi geldiği için , aynen bebek için diyorum bende eşim sen 9 ay boyunca böylemi olacaksın diyor bende diyorum bebek iyi olsunda ben katlanırım bi şekilde :)
hoşgeldin rihana
kızlar bişi sorucam size ama gülmeyin lütfen şimdi benim adetim kasımın 7 si ama benim göğüslerim iki gündür ağrıyor ve kasığımda da hafif bi ağrı oluyo zaman zaman sizce beklenti için erken mi yoksa psikolojimin bana bir oyunu mu göğüslerim taş kesildi resmen yer çekimine engel olmak istiyorum yürürken falan göğüslerimi tutup yürümek istiyorum bunlar pskilolojik midir benim adetten önce bu derece ağrımazdım bunlar aklımın oyunumu :44:
hoşgeldin rihana
kızlar bişi sorucam size ama gülmeyin lütfen şimdi benim adetim kasımın 7 si ama benim göğüslerim iki gündür ağrıyor ve kasığımda da hafif bi ağrı oluyo zaman zaman sizce beklenti için erken mi yoksa psikolojimin bana bir oyunu mu göğüslerim taş kesildi resmen yer çekimine engel olmak istiyorum yürürken falan göğüslerimi tutup yürümek istiyorum bunlar pskilolojik midir benim adetten önce bu derece ağrımazdım bunlar aklımın oyunumu :44:
hoşgeldin rihana
Amin canim insallah . O kadar kalpten dua ediyorumki bebek sahibi olmak isteyenler icin. Allahim duysun dualarida
biran once versin sizlerede. kimse bebissiz kalmasin.
cok surmuyor 3 hafta bilemedin 4 sonra cook rahat bir donem baslicak sadece karnin sisicek ama rahatsiz olmayacaksin. son 2 ay kala biraz batmalar ve surekli idrar cikma baslicak. benim son haftalrda kanala girmedigi icin cok zorlanmistim. kafasi cigerime bastiyordu resmen :)) simdi de karsima gemis anne ali babanin ciftligini soyleyelim diye bagriyor :))
kuzum nehir ben idrar testiyle adet gununden 10 gun sonra cift cizgiyi gordum
rengi digerine cok yakindi ama 1 ton acikti 2 gun onceki de silikti ve 15 dk surmustu cikmasi.
canım ya inşallah psikolojik deildir. bence fazla kendi vucudunu dinleme. hamıleysen zaten gecıcek gunun ve ogrenıceksın o sekılde dusun olur mu.
yumurtlama zamanı da göğüsler şişiyor.
hosbulduk medmus
ins piskolojın sana oyun oynamıyordur adetıne sanırım 10 11 gun kalmıs tahmınım yumurtlama asamasında olman gerekıyor sanırım yada erken döllenme :) ins öledır benımde aklım karıstı :)
içimden mavusbebek arkadaşımızı sobelemek geldi...inşallah müjdeli haberleri verir bize
Herkese merhaba arkadaşlar, iş yoğunluğundan geçmişi çok okuyamadım bi göz attım vizon arkadaşımız hamileymiş galiba tebrik ediyorum onu inşalalh kucağına alır bebişini..
Kızlar ben bu sabah yine test yaptım yine silik çizgi ama biraz daha koyulaşmış, napıcağımı bilemiyorum :44: kan testi yaptırsam kimyasal olup olmadığı belli olmaz di mi adet gecikmesini mi beklemem gerekiyor illaki, yardım edin nolur?? Beklenmeyen adetim de yarın ya da cumartesi...
neden beklıyorsunku gıt kan testı ettır kanda neyın varsa hersey cıkıyor ve adetın yarın yada cumartesıymıs adetıne 2 gun kala bıle hamıle oldugunu ogrenen oldu kan testıyle ve 7 gun kala bıle forumlarda okuyordum tabıkıde cıkar kanda bır an önce gıt kan testı yaptır :)
ins hamılesındır
egerr cıkmazsada adetın gecerse gene yaptır cunku kan degerın her gun yukselıyor dıye bılıorum hamıle oldugun zaman
herkese selamlar arkadaşlar..
eylül ayının 15 inde regl oldum normaldi,
sonra ekim ayının 14 ünde regl oldum normalde 5 - 6 gün sürerken bu ay 3 gün sürdü,
sonra dün böyle kahverengi bi kanamam oldu ama öyle çok değil, iç çamaşırıma geçmişti, ayrıca silerken de baktım ne pembe ne kahve, ama kesinlikle kırmızı değil, kızlar yaşayanlar bilir, ne dersiniz hamilemiyim acaba ? bu ne anlama geliyor ki ?
Teşekkür ederim canım ama şimdi gidersem kanda çıkmazsa çok üzülürüm, o şeklide olan birini okumuştum burdan, o yüzden kesin olsun istiyorum... Adet gecikmesi olunca kanda kesin çıkar ama dimi hamileysem???
Amin canim insallah . O kadar kalpten dua ediyorumki bebek sahibi olmak isteyenler icin. Allahim duysun dualarida
biran once versin sizlerede. kimse bebissiz kalmasin.
cok surmuyor 3 hafta bilemedin 4 sonra cook rahat bir donem baslicak sadece karnin sisicek ama rahatsiz olmayacaksin. son 2 ay kala biraz batmalar ve surekli idrar cikma baslicak. benim son haftalrda kanala girmedigi icin cok zorlanmistim. kafasi cigerime bastiyordu resmen :)) simdi de karsima gemis anne ali babanin ciftligini soyleyelim diye bagriyor :))
kuzum nehir ben idrar testiyle adet gununden 10 gun sonra cift cizgiyi gordum
rengi digerine cok yakindi ama 1 ton acikti 2 gun onceki de silikti ve 15 dk surmustu cikmasi.
nolur bi rahatlatın beni mahvolddum
arkadaşlar moralim çok bozuk ,20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım,adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım gebelik çıktı.ertesi güm doktora gittim.kan tahlili yapıldı..kese gözükmedi(çok erken gözükmeyebilirmiş)son adet tarihime göre (22 eylül)değeri düşük buldu.değerim 249.54. Veı dış gebelik olabilir endişesiyle 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.bugün gittim yapıldı sonuç 357.20 dış gebelik ihtimalinin yükseldiğini 2 kat artmadığ için ama yinede normale dönüşebileceğini söyledi.iki sonra tekrar gidicem ...inşallah herşey normale döner ama bende moral sıfır,dua edin hayırlısı olsun..böyle birşeyler yaşayan varsa nolur bana birşeyler yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?