Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

iş yerindeki çekmece çubuk kraker dolu sanırım yatak odasındaki çekmeceyide aynı yapmam gerekicek bi kaç gündür devam ediyor umarım çok sürmez..bide işteyim oda kötü ( neyseki çok yoğun değiliz..

Vizon senin adına çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucagına almayı da nasip etsin inşallah

amin canım inşallah en kısa zamanda sizlerde güzel haberleri verin

hamdolsun canım..sen kaçıncı hafta doktora gittin.kalp atışlarını ne zaman duyabilirim

canım ben kalp atışları için 7. haftada gittim doppler değildi ultrason duymadım ama kalbini gördüm atıyordu :)) çok güzel bir duygu kalp atışlarını görmek Allahım inş. sana ve burdaki arkadaşlarımın hepsine nasip eder..

canımya gelene kadar cektirdiyolar gelince cekiyoruz ama tatlı bir duygu herseye ragmen:) kendine dikkat et tamamı.

Yeşimcim doktor kontrolünün iyi olmasına çok sevindimmm,
İnş kalp atışlarını da duyacaksın hayırlısıyla

seni cok yi anliyorum bende bekliorum o gunleri benimki acayip kotu geciyor ac yasiyorum resmen
hazir buskivilerden uzak dur bence ben ne zaman yesem aynen disariydi.
sakiz cignemek iyi gelir diyorda is yerinde nasil cignicen ?
Allah yardimcin olsun sikicaz disimizi biraz
hersey bebis icin

tesekkurler kizlar ya ins. duyunca su minik kalbide bayram edicez :)

canımya gelene kadar cektirdiyolar gelince cekiyoruz ama tatlı bir duygu herseye ragmen:) kendine dikkat et tamamı.

çok tşk ederim elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bakalım haftaya gidicem dr söylerim bulantılarımı..

Her şeyini yaşamak zor olsa da güzel olsa gerek :) Rabbim hayırlısıyla kucağına versin bebeğini ve kalbinin sesini de duyursun inş...

canım ben normaldede bisküvi falan sevmem şuanda sadece kraker yiyorum oda iyi geldiği için , aynen bebek için diyorum bende eşim sen 9 ay boyunca böylemi olacaksın diyor bende diyorum bebek iyi olsunda ben katlanırım bi şekilde :)

kızlar herkese merbalar 2 gundur gırmıodum nasılsınız

öznur allahım sag salım kucagını almak nasıp eder bebısını tekme attıgındada ıns bızımle paylasırsın senden haber aldıkca cok sevınıyorum:13:

gerıdekı sayfaları okuyamadım baya kaynatmıssınız hanımlar

eger hamıs haberlerımız varsa tebrık edıyorum hepsını darısı basımıza ins

canım nasılsın ? aklımdan gecıyodun bugun meydanlarda yoksun diye umarım hersey yolundadır.

Selam canım hoşgeldin,
Bizde durumlar aynı hummalı bekleyişe devam , sen nasılsın?

Selam canım hoşgeldin,
Bizde durumlar aynı hummalı bekleyişe devam , sen nasılsın?

canım nasılsın ? aklımdan gecıyodun bugun meydanlarda yoksun diye umarım hersey yolundadır.

tesekurler kızlar bende ıyım nasıl olayım bu ay hıcbırsey dusunmeden bayramımı gecırıcem obur ay tedavıye gene devam :)
bızlerın hayatları boyle işte 3 gundur kafamda agrı var ve gıtmıyor devamlı agrıyor ogleye kadr yatıyorum bulasıklar duruor yıkanack benı beklıyor kalkıp onları yıkıyacm sonra bır yemek yıyeyım aclıktan gurulduyor karnısım ayol bebıs olsa aclıkdan ıcerıde ölur cocuk o derece acım
her neyseeee sızlerın konusmalarını özledım 2 gunde hayatımın parcası olmussunuz kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…