canım ya biliyorum nasıl birşey allah yardımcın bır kac gune duzelır. sana tavsıyem yataktan kalkmadan yuzlu bırseyler ye ona gore yataktan kalk yanında tuzlu kıraker eksık etme sureklı ye. bende iyiym canım işteyim yoğun herzamanki gibi.
amin canım inşallah en kısa zamanda sizlerde güzel haberleri verin
hamdolsun canım..sen kaçıncı hafta doktora gittin.kalp atışlarını ne zaman duyabilirim
yukselmis tablon gunune baktim var daha ins hep yukselir dusmez canim.
ooo super haber tebriklerAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
benimde yumurtam gec oldu normalde 6 haftayi bitirmis olmam lazimdi sata gore
ama suan 5. nin icindeyim. ve benim adetten 10 gun sonra basladi belirmeye. ins seninde oyle olur
Kizlar dr gittim sabah ve keseyi gorduk
ilk basta dr goremedi ay dedim olusmadimi yoksa yoksa test mi yanlisti
o birkac sn her olumsuz sey gecti aklimdan ve monitoru kendine dogru cevirdi dr.
cok kotu oldum Allahtan uzun surmedi veee bebgin evi diye gosterdi henuz bebis gorunmuyor
2 hafta sonraya gun verdi kalp atislarini duyucaz ins. icim rahatladi cok mutluyum :)
bu arada benim folic asiti gosterdim bana gunde 1 tane dedi icinde baska vitaminlerde vardi.
oyle dediyse oyledir sanirim.
canııımmm cok sevindim keseyi görmene 2 hafta sonrada kalbini duyacaksın eminim :) darısı bizleirn başına kendine dikkat et olurmu.
canım çok sevindim inş.. kalp atışlarınıda duyacaksın..
iş yerindeki çekmece çubuk kraker dolu sanırım yatak odasındaki çekmeceyide aynı yapmam gerekicekbi kaç gündür devam ediyor umarım çok sürmez..bide işteyim oda kötü ( neyseki çok yoğun değiliz..
Eki Görüntüle 279602 işte vizonun güzel bir güne uyanış tablosu
canım bende yanıyorum ama ben hamileliktendir diyorum umarım seninkide ondandır
canım çok sevindim inş.. kalp atışlarınıda duyacaksın..
iş yerindeki çekmece çubuk kraker dolu sanırım yatak odasındaki çekmeceyide aynı yapmam gerekicekbi kaç gündür devam ediyor umarım çok sürmez..bide işteyim oda kötü ( neyseki çok yoğun değiliz..
canımya gelene kadar cektirdiyolar gelince cekiyoruz ama tatlı bir duygu herseye ragmen:) kendine dikkat et tamamı.
seni cok yi anliyorum bende bekliorum o gunleri benimki acayip kotu geciyor ac yasiyorum resmen
hazir buskivilerden uzak dur bence ben ne zaman yesem aynen disariydi.
sakiz cignemek iyi gelir diyorda is yerinde nasil cignicen ?
Allah yardimcin olsun sikicaz disimizi biraz
hersey bebis icin
tesekkurler kizlar ya ins. duyunca su minik kalbide bayram edicez :)
canım ben normaldede bisküvi falan sevmem şuanda sadece kraker yiyorum oda iyi geldiği için , aynen bebek için diyorum bende eşim sen 9 ay boyunca böylemi olacaksın diyor bende diyorum bebek iyi olsunda ben katlanırım bi şekilde :)seni cok yi anliyorum bende bekliorum o gunleri benimki acayip kotu geciyor ac yasiyorum resmen
hazir buskivilerden uzak dur bence ben ne zaman yesem aynen disariydi.
sakiz cignemek iyi gelir diyorda is yerinde nasil cignicen ?
Allah yardimcin olsun sikicaz disimizi biraz
hersey bebis icin
tesekkurler kizlar ya ins. duyunca su minik kalbide bayram edicez :)
öznur senin çizelgen neden pembe aklından kız bebekmi geçiyor
yukselmis tablon gunune baktim var daha ins hep yukselir dusmez canim.
ooo super haber tebriklerAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
benimde yumurtam gec oldu normalde 6 haftayi bitirmis olmam lazimdi sata gore
ama suan 5. nin icindeyim. ve benim adetten 10 gun sonra basladi belirmeye. ins seninde oyle olur
Kizlar dr gittim sabah ve keseyi gorduk
ilk basta dr goremedi ay dedim olusmadimi yoksa yoksa test mi yanlisti
o birkac sn her olumsuz sey gecti aklimdan ve monitoru kendine dogru cevirdi dr.
cok kotu oldum Allahtan uzun surmedi veee bebgin evi diye gosterdi henuz bebis gorunmuyor
2 hafta sonraya gun verdi kalp atislarini duyucaz ins. icim rahatladi cok mutluyum :)
bu arada benim folic asiti gosterdim bana gunde 1 tane dedi icinde baska vitaminlerde vardi.
oyle dediyse oyledir sanirim.
Canım bişey daha sorucam sana. 10 gün sonra idrar testinde mi çıkmıştı pozitif?
kızlar herkese merbalar 2 gundur gırmıodum nasılsınız
öznur allahım sag salım kucagını almak nasıp eder bebısını tekme attıgındada ıns bızımle paylasırsın senden haber aldıkca cok sevınıyorum:13:
gerıdekı sayfaları okuyamadım baya kaynatmıssınız hanımlar
eger hamıs haberlerımız varsa tebrık edıyorum hepsını darısı basımıza ins
kızlar herkese merbalar 2 gundur gırmıodum nasılsınız
öznur allahım sag salım kucagını almak nasıp eder bebısını tekme attıgındada ıns bızımle paylasırsın senden haber aldıkca cok sevınıyorum:13:
gerıdekı sayfaları okuyamadım baya kaynatmıssınız hanımlar
eger hamıs haberlerımız varsa tebrık edıyorum hepsını darısı basımıza ins
Selam canım hoşgeldin,
Bizde durumlar aynı hummalı bekleyişe devam , sen nasılsın?
canım nasılsın ? aklımdan gecıyodun bugun meydanlarda yoksun diye umarım hersey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?