- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
umarım öyledir. sürekli kontrol halindeyim. biraz sabırlı olsak belki bizim için daha iyi olur ama nerdeee:))
günaydın arkadaşlar
Öncelikle dün sizi durumdan haberdar edemediğim için özür dilerim. Telefondan girmeye çalıştım ama bir türlü olmadı zaten canım sıkkındı ve açıkcası çok uğraşamadım. Doktora gittim . adetimin geçtiğini söyleyince kanda bakalım dedi ve sonuç olarak negatif çıktı. on güne kadar olmazsan gel ilaçla başlatalım dedi. Beta HCG sonucum 2.0 ve şuan itibariyle hala bende durum aynı bugün 4. gün dünkü durumumu anlatmaya hacet yok sanırım tam bir yıkım oldum sabah bürodan arkadaşlar bilen kim sorduysa elimde olmadan akıyor gözyaşlarım yani en sevmediğim şey başkalarının yanında asla ağlamam ama engel olamıyorum çok ama çok üzgünümböyle işte durumum ne yazacağımı bile bilmiyorum halimi tarif edemiyorum yine dua istiyorum sizden
canım çok yıpratma kendini ne olur..üzülme inşallah bizimde bebeğimiz olacak zamanını be3kliyor...
kızlar artık kendimi çok dinlemek istemiyorum..ne okuyorsam bende psikolojik olarak gerçekleşiyo ve kendimi hamileymişim gibi hissediyorum sonraaaa hooooppp kırmızıların gerçek yüzüyle karşıyorum....ilk aydan beri bende psikolojik olarak olanları yazayım kendime gerçekten de inanamıyorum...
akıntı
kasıkta batma
ayaklarımı ısıtamama
bel ağrısı
göğüs uçlarının acıması :)
bunların hepsi gerçekleşti bende nasıl yaptım bilemiyorum şaşırıyorum kendime :):)
inşallah bir gün psikolojik değil gerçeğini yaşarım...
bu arada batı 6 ekim olan arkadaşlarımdan haber var mı..sayfaların hepsini okuyamadım..inşallah güzel haberleriniz gelir kızlar
yeşimcim geçmiş olsun tatlım...
Slmmmmm .......
Nazlı böcüklerin anneleri
Hoşbulduk cnmmm....Geriye sayım başladı bende...
eylül topiğinde adım vardı bat 6 ekim yazmıştım bugün test yaptım
Eki Görüntüle 268737
Eki Görüntüle 268737
Eki Görüntüle 268737
Eki Görüntüle 268737
Eki Görüntüle 268737
aaaaaaaay canım tebrikler aylardır görmek isteyipte göremediğim şey silik milik değil yani kalınca bir anne ben burdayım demiş bebişin maşallah
Eki Görüntüle 268737
Eki Görüntüle 268737
aaaaaaaay canım tebrikler aylardır görmek isteyipte göremediğim şey silik milik değil yani kalınca bir anne ben burdayım demiş bebişin maşallah
aynen öyle kocaman bır tek cızgı gebelık testını parcalayasım gelıyor
tebrıklerrr.. ay ne gusel galıba ıkı kısı oldu sımdıden ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?