Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

bendeee herhalde naralar atarım burada...dayanamam ki hemen herkesi ararım:):)

bendeee herhalde naralar atarım burada...dayanamam ki hemen herkesi ararım:):)

Valla saklayanlara bravo bende hayatta duramam,
Görüyonuzmu Çağla Şikeli 3 aylık yapmış bile oğlanı içerde, anca duyduk

ay sinir oluyorum ya ne kırmızıyı gördüm ne test çubuğunda iki çizgi ne beta hcg de yüksek değer yok yok yok yani Allahım bugün 4. günüm adetim geçeli sen her şeye kadirsin Rabbim al üstümdeki sıkıntıyı

kaç aydır denemedesın sen canım..bu şekilde bol bol dua et..allah büyüktür

Canım hamilelik olmadığı kesin mi?

kaç aydır denemedesın sen canım..bu şekilde bol bol dua et..allah büyüktür
canım ben mayıs ayından beri uğraşıyorum ama bir türlü kısmet olmadı demek ki vakti zamanı var diyorum diyorum ama yine de üzülüyorum işte

tebriklerrr bu bugünün ikinci hamile haberi inşallah ay sonuna doğru katlanarak artar bu sayı zaten gördüğüm kadarıyla 23 ve 27 ekim batlar en çok

ya ben diğer hamile arkadaştan haberim yok diğer sayfaları okuyamadım ya ne güzel maşallah maşallah daha da çok artsın inşallah herkes hamile kalsın bu topiğe gelenler, uğrayanlar, yazanlar ,sadece okuyucu olanlar ve isteyen herkes ama herkesin Rabbim kucağına hayırlı evlat nasip etsin bende sıkıldım artık ya adet olup bitsede çalışmaya başlasam

sıkıntı yapma bende temmuzdan berı denıyorum tık yok..demekkı bebegımız gelıcegı vaktı bılıyor:)

Canım hamilelik olmadığı kesin mi?

Evet canım dün doktora gittim muayene etmedi ama kan testi yaptırdı onda da değerim 2,0 dı yani yokmuş 10 güne kadar oldun oldun olmadın gel söktürelim ilaçla dedi yok olursanda gel tedaviye başlayalım dedi öyle yani :44:
sıkıntı yapma bende temmuzdan berı denıyorum tık yok..demekkı bebegımız gelıcegı vaktı bılıyor:)

sıkıntı yapmamayı becerebilsem ah yani biliyorum benim istememle olmuyor Allahın istemesiyle her şey ama işte nefsim her ay beni zorluyo aman ya çoğu arkadaşın dediği gibi tevekkül etmek lazım elimden geleni yapayım olur ya da olmaz Rabbimin bileceği iş

kızlar bende aranıza katıldım kırmızıları dün gece karşıladım. sat 6 ekim bat 3 kasım. yani daha yolun başındayım yani ..Allah hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin.

Hakkımızda hayırlısı. Bana da bir doktor çikolata kisti var dedi. Tutuşturdu tüp bebek merkezinin kartını. Diğer bir doktor yok dedi. O adam kist dediğinden beri çok düşünmediğim çocuk fikri takıntı oldu. Ya olmazsa diye korku yaşıyorum. Gerçi bu daha 2 inci ay. Ama gerçekten olay psikolojide bitiyor. O adama gitmeden korunmayı bıraksam belki de hamile kalıverirdim stressiz. Iyyyyyyy bu bilmiş halimden nefret ediyorum. bu kadar da araştırmacı olunmaz ki.

Artık doğru zamanı beklemek istiyorum. Allah hepimiz için hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…