Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

hahahaha
valla adımız koca karıya çıkacak ben ona yanıyorum,
ay ben kocama anlatsam burda duyduklarımı deli eder beni nası dalga geçer, dün keçi boynuzu pekmeziyle incir aldım
görünce nasıl açıklayacağımı şaşırdım şey kem küm yaparken
anladım çocuk için aldın sen bunları olcağı varsa olur bunlar ne şimdi deyip güldü
erkekler anlamıyolar yaaaaaaaaaaa:26:

benim de yumurtlama günlerim...bu defa hiç stres yapmıyorum ve hiç bir atraksiyon gerçekleştirmiyorum.
gün aşırı ilişkiye girip uyuyorum..gündüzlerimi de evin dışında geçiriyorum..hatta satranç kursuna yazıldım.Zaten ben kendimi paralasamda
rızkı yoksa gelmez..üzerime düşeni yapayım da gerisi Allahtan...inşallah bu defa hayal kırıklığı yaşamam..olsa da olmasa da..her iki durumu da
sukunetle karşılamamı nasip etsin Allahım... :26:

Evet canim ben de
Biz yuzde 5lik sansli kisimdayiz bu konuda
Esime telefon aciyorum yumurtam catliyor cabuk eve gel diye
Tabi o isi birakip gelemiyor ancak bir 10 saat sonra gorebiliyorum

buda güzelmiş benimki nazlanıyor görev gibi geliyormuş ona bi dahaya söylemicem çatlama gününü

bende sana polen bal felal alalım dedimde direkt "hayır" dedi sperm testinede yanaşmıyo zaten

kızlar bnmde ümidim ekim ayıydı ve ümitlerim yemyeşil oldu dün aldığım haberle 3 haftalık hamileymişim. rabbim sizlere ve isteyen bütün herkese nasib eder inşş :))

kızlar bnmde ümidim ekim ayıydı ve ümitlerim yemyeşil oldu dün aldığım haberle 3 haftalık hamileymişim. rabbim sizlere ve isteyen bütün herkese nasib eder inşş :))

Hayırlı olsun canımi çok sevindim senin adına
Darısı başımıza,
Nasıl öğrendin daha erkenmiş :)

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Senemciq....................................6 EKİM

Pinknymph.....................................7 EKİM

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Oreiro........................................14 EKİM

Memnune83....................................14 EKİM

Orjinalmarjinal..................................1 4 EKİM

Öcuk...........................................16 EKİM

Diyasa ........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……............................ ..........17 EKİM

Ucrubucrub..................................17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

cardelenss......................................18 EKİM

Pnrali............................................ 18 EKİM

Kity.............................................1 9 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Gamzelal......................................22 EKİM

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Vizon..........................................25 Ekim

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

Cewo...........................................27 EKİM

Kikirdek.........................................2 7 EKİM

Camellia...................................27 Ekim

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………............................. ....29 EKİM

sibelkerem..................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .......................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

kızlarrr ya inanılmaz ates yayıyorum etrafıma akşam esımle otururkken sen yanıyosun ya dedı hasta mı oluyosun acaba falan dedı ölctuk 37 derece cıktı yanı normal. bugun ıs arkadasımla carpıstık amantanrım atesın mı var senın dıye sordu hayırdedım sabah olctugumde 36,8 di. kemerımın ustunde demır sus var a bıle kaynıyor. hayırlar olsun inşallah.

tebrikler canım .. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ne anlama geliyoki ateş acaba:44::44:

ne anlama geliyoki ateş acaba:44::44:

canım yumurtlama sonrasında atesımız yukselıyor adet e yakında dusmeye başlıyor benım suan yuksek yumurtlama donemımın ustunden 10 gun gectı haftaya da busekılde olursa hamıle olma sansım yuksek demek cunku adet gununde dusuyor

ins hic dusmez canim ya. guzel haberler aliriz senden haftaya :)

ins hic dusmez canim ya. guzel haberler aliriz senden haftaya :)

canım nasıl oldun daha iyisindir umarım. ya valla oyle bir taktımkı hamilelik olayına hep bunlar psikolojıkmıs gıbıme gelior ama umarım guzel haberler verebilirim ve sizlerden de guzel haberler alabılırım ınsallah. buarada sana ıdrar yapmıslar ıdrarda cıkmaıs ıcın kanda hormonun bellı bır sevıyeye yukselmesı lazım o nedenle hamıle olma sansın var daha moralını bozma sakın.

haftalardır bu forumu takip ediyorum. kafama her takılanı burdan araştırıyorum:)) ama ilk kez yazıyorum.
32 yaşındayım adet tarihim 11-12 ekim olması gerekiyordu. Dün akşamdan beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. pembe kahve arası akıntı oluyor. Adetim için daha erkendi( göğüslerim çok acımaya başlamıştı kasık ağrısıda bihaftadır vardı çok ümitlenmiştim ama sanırım adet oluyorum. off offf

hapsuu bu ara bende cok ateşliymişim kocam öyle diyo

canım darısı basımıza insallah Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin

benim kociş dün gece dedi ki 'ben inanıyorum ay sonuna dogru güzel bi bebiş haberi alıcaz sonrada ev meselemiz hlolacak evide alacagız' ayy inşallah bitanemin temiz kalpliligi tutmusturda gercek olur

sagol canim , biraz yorgunum ama uzaniyorum. doktorda kesin degil dedi ama eger dun yumurtladiysam daha cok beklemem lazim. birde hastanede yapilan test ayni hassasiyettemidir bizim yaptiklarimizla bilgin varmi?
evet bazi seyler psikolojik olabilir ama insan dusunce gucuyle ates yukseltemez dimi? ins hep boyle gider atesin. daha onceki atlara bu yontemi denedin mi? tam adet gunumu dusuyor adet olursan? yoksa birkac gun oncemi?
yerlesme kanamasi olmasin??? hadi ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…