sahi dün akşam ne oldueşimle oturuyoruz şu süt buharı olayı varya onu gördüm forumlardan birinde eşime dedim ki bak böyle böyle yapmak gerekiymuş diye :44: eşimde dediki "yaa senle evlendiğimden beri duymadığım şey kalmadı "
cevapladığın için teşekkür ederim :)
Evet canim ben de
Biz yuzde 5lik sansli kisimdayiz bu konuda
Esime telefon aciyorum yumurtam catliyor cabuk eve gel diye
Tabi o isi birakip gelemiyor ancak bir 10 saat sonra gorebiliyorum
hahahaha
valla adımız koca karıya çıkacak ben ona yanıyorum,
ay ben kocama anlatsam burda duyduklarımı deli eder beni nası dalga geçer, dün keçi boynuzu pekmeziyle incir aldım
görünce nasıl açıklayacağımı şaşırdım şey kem küm yaparken
anladım çocuk için aldın sen bunları olcağı varsa olur bunlar ne şimdi deyip güldü
erkekler anlamıyolar yaaaaaaaaaaa:26:
kızlar bnmde ümidim ekim ayıydı ve ümitlerim yemyeşil oldu dün aldığım haberle 3 haftalık hamileymişim. rabbim sizlere ve isteyen bütün herkese nasib eder inşş :))
kızlar bnmde ümidim ekim ayıydı ve ümitlerim yemyeşil oldu dün aldığım haberle 3 haftalık hamileymişim. rabbim sizlere ve isteyen bütün herkese nasib eder inşş :))
kızlarrr ya inanılmaz ates yayıyorum etrafıma akşam esımle otururkken sen yanıyosun ya dedı hasta mı oluyosun acaba falan dedı ölctuk 37 derece cıktı yanı normal. bugun ıs arkadasımla carpıstık amantanrım atesın mı var senın dıye sordu hayırdedım sabah olctugumde 36,8 di. kemerımın ustunde demır sus var a bıle kaynıyor. hayırlar olsun inşallah.
ne anlama geliyoki ateş acaba:44::44:
kızlarrr ya inanılmaz ates yayıyorum etrafıma akşam esımle otururkken sen yanıyosun ya dedı hasta mı oluyosun acaba falan dedı ölctuk 37 derece cıktı yanı normal. bugun ıs arkadasımla carpıstık amantanrım atesın mı var senın dıye sordu hayırdedım sabah olctugumde 36,8 di. kemerımın ustunde demır sus var a bıle kaynıyor. hayırlar olsun inşallah.
ins hic dusmez canim ya. guzel haberler aliriz senden haftaya :)
hapsuu bu ara bende cok ateşliymişim kocam öyle diyoQUOTE]
valla canım yumrtlama donemınse vede gecmısse doğal canım ınsallah oyle kalır da guzel haberler verırız hepimiz
sagol canim , biraz yorgunum ama uzaniyorum. doktorda kesin degil dedi ama eger dun yumurtladiysam daha cok beklemem lazim. birde hastanede yapilan test ayni hassasiyettemidir bizim yaptiklarimizla bilgin varmi?
canım nasıl oldun daha iyisindir umarım. ya valla oyle bir taktımkı hamilelik olayına hep bunlar psikolojıkmıs gıbıme gelior ama umarım guzel haberler verebilirim ve sizlerden de guzel haberler alabılırım ınsallah. buarada sana ıdrar yapmıslar ıdrarda cıkmaıs ıcın kanda hormonun bellı bır sevıyeye yukselmesı lazım o nedenle hamıle olma sansın var daha moralını bozma sakın.
yerlesme kanamasi olmasin??? hadi ins.haftalardır bu forumu takip ediyorum. kafama her takılanı burdan araştırıyorum:)) ama ilk kez yazıyorum.
32 yaşındayım adet tarihim 11-12 ekim olması gerekiyordu. Dün akşamdan beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. pembe kahve arası akıntı oluyor. Adetim için daha erkendi( göğüslerim çok acımaya başlamıştı kasık ağrısıda bihaftadır vardı çok ümitlenmiştim ama sanırım adet oluyorum. off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?