Canım asprin içip hoplasan zıplasan olur mu acaba? Bilemedim ki:18: Ama şöyle birşey duymuştum, rahim hamileliğe hazırlanırken regli günlerinde oynama oluyormuş. Benim de 27- 28 olan reglim korunmayı bıraktığımdan beri 25 oldu. Seninki de böyle birşey mi acaba?
medmus sana yazdim ama gormedin sanirim su yumurta akintisi adete kac gun kala geldi
bendede oyle birsey olduda akalim neye cikicak???
valla canım 2.ayımız olduğu için beklemiyodum daha o yüzden hani uzun süre olsaydı sonunda derdim ve naralar atardım bende ama anlayamadım daha bişeybendeee herhalde naralar atarım burada...dayanamam ki hemen herkesi ararım:):)
inşallah canım allah gönlünüze göre versincanımm hayırlı olsun çok sevindim allah korusun bebişinle seni darısı başımıza:))))
sağolcanım inşallah sanadaTebrikler canım. Darısı tüm isteyenlere (içinde de bana:)). Bu topik hızlı gidiyor.sonuna kadar tüm liste temizlenir inşallah:)
tebriklerrrbu bugünün ikinci hamile haberi inşallah ay sonuna doğru katlanarak artar bu sayı zaten gördüğüm kadarıyla 23 ve 27 ekim batlar en çok
teşekkürler darısı başınızaatebrıkler anne adayımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
darısı basımızaaaa
şuan agrım yok ama dune kadar ara ara batma seklınde keskın kısa surelı agruılarım oldu ama benı umutlandırıan uyku halı basladı bende butungundur uyumak ıstıyorum. goguslerımı patlaycakmıs gıbı hıssedıyorum arada kasıntı oluyo. bırde dunden bu yana mıde bulantısı gıbı bır hıs gelip gidiyor atesımde ıyı ama sonunda hepsi psikolojık cıkacak bılıyorum :)
tebrıkler canımmmmm
darısı basımıza
ya bıse sorucm hıc hamılelık belırtısı varmı sızdee
ona gore bende test edeyım bakam???
öyle deme hayırlısını iste akıntın nasıl varmı bende süt kesigi akıntı olmştu o beni şüphelendrmşti ve şüphem çıkmıştı 1 hafta kala akıntım böyleydi
yaa mükemmel bi görüntü, tbr ederim canım benimde bat bugün ama ben dün test yaptım olsaydı çıkardı , Allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun..
şuan agrım yok ama dune kadar ara ara batma seklınde keskın kısa surelı agruılarım oldu ama benı umutlandırıan uyku halı basladı bende butungundur uyumak ıstıyorum. goguslerımı patlaycakmıs gıbı hıssedıyorum arada kasıntı oluyo. bırde dunden bu yana mıde bulantısı gıbı bır hıs gelip gidiyor atesımde ıyı ama sonunda hepsi psikolojık cıkacak bılıyorum :)
ben hamiş oldgm ay 2 gün filan 3 te olablr yogun bi süt kesigi akıntım olmştu canım bide sanki regli olck gibi sancm vardı kesn olcm dedm ve 3 gün kala test yaptım çıktı ama kısmet deglmş bebegm bunlar belki yardmcı olr dedmakıntım yok denecek kadar az bıraz oluyo senın dedıgın gıbı sut kesıgı gıbı
canım nolur şimdiden belirti arama bak benim umudum yoktu 3 gün geçince heveslendim bugün 4. günüm ama yok bişi öyle bir yıkım oluyor ki anlatamam vücudunu dinleme nolur bırak her şeyi olacağına üzülmeni istemem çünkü öyle bir alt üst oluyorsun ki anlatamam ben bir bak gülüyorum bir bak ağlıyorum saçma sapan oldum yani lütfen yapma dinleme kendini
Onemli degil canim. masallah topigimiz cok kalabalik kacirman normal :)canım kusura bakma ya inan görmedim gün olarak tam bilemiyoruml güzelim ya ben ayın 17 sinde doktora gittim o zaman yumurtlama yoktu adetimin 13. gününe denk geliyordu yani ondan sonraki haftalarda geldi hafta içi bir gündü olsa olsa 21 ya da 22 tam bilemiyorum şimdi tarihi keşke baksaymışım :44:
ins cikmaz bir resim koyarsin sende :) bendede biraz bulanti var ama ben onu zehirlenmeye bagliyorum.şuan agrım yok ama dune kadar ara ara batma seklınde keskın kısa surelı agruılarım oldu ama benı umutlandırıan uyku halı basladı bende butungundur uyumak ıstıyorum. goguslerımı patlaycakmıs gıbı hıssedıyorum arada kasıntı oluyo. bırde dunden bu yana mıde bulantısı gıbı bır hıs gelip gidiyor atesımde ıyı ama sonunda hepsi psikolojık cıkacak bılıyorum :)
hoşgördm tatlım sennle çok karşılaşmştk hatırldnmı şeker eeeeee hamiş var sanırım topik hayırlı demedmmi kızlar herkes birerbirer oluck inş allahın iznyle
ben hamiş oldgm ay 2 gün filan 3 te olablr yogun bi süt kesigi akıntım olmştu canım bide sanki regli olck gibi sancm vardı kesn olcm dedm ve 3 gün kala test yaptım çıktı ama kısmet deglmş bebegm bunlar belki yardmcı olr dedm
ben hamiş oldgm ay 2 gün filan 3 te olablr yogun bi süt kesigi akıntım olmştu canım bide sanki regli olck gibi sancm vardı kesn olcm dedm ve 3 gün kala test yaptım çıktı ama kısmet deglmş bebegm bunlar belki yardmcı olr dedm
umarim bundan sonra bebegini bekleyen anneler topiginde karsilasiriz
Eğer bu ayı tutturursak hepimiz yine hemen hemen aynı topikte bulusuruz
teşekkürler nurgülcenehirefe tebrik ederim
Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin insallahtabisi darısı tüm topicimize
yaa ben hiç evi işi yapmak istemiyorum tutarsa mutarsa sarsılmasın falan
eşim alıştırdı böyle şimdi bende psikopata bagladım
kızlar düşündükleri isimleri yazmışlar.. bizim kız olursa İnşAllah AYŞE SEMA veya AYŞE CEYDA erkek olursa da YİĞİT KEREM koycaz :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?