Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Aspirin iyi fikirmiş ha deneyim ben onu bii ay bilmiyorum ki güzelim hazırlanıyomu napıyo bildiğim bişey var beni sinir ediyo o bi gerçek
medmus sana yazdim ama gormedin sanirim su yumurta akintisi adete kac gun kala geldi
bendede oyle birsey olduda akalim neye cikicak???

canım kusura bakma ya inan görmedim gün olarak tam bilemiyoruml güzelim ya ben ayın 17 sinde doktora gittim o zaman yumurtlama yoktu adetimin 13. gününe denk geliyordu yani ondan sonraki haftalarda geldi hafta içi bir gündü olsa olsa 21 ya da 22 tam bilemiyorum şimdi tarihi keşke baksaymışım :44:

bendeee herhalde naralar atarım burada...dayanamam ki hemen herkesi ararım:):)
valla canım 2.ayımız olduğu için beklemiyodum daha o yüzden hani uzun süre olsaydı sonunda derdim ve naralar atardım bende ama anlayamadım daha bişey

canımm hayırlı olsun çok sevindim allah korusun bebişinle seni darısı başımıza:))))
inşallah canım allah gönlünüze göre versin

Tebrikler canım. Darısı tüm isteyenlere (içinde de bana:)). Bu topik hızlı gidiyor. sonuna kadar tüm liste temizlenir inşallah:)
sağolcanım inşallah sanada

tebriklerrr bu bugünün ikinci hamile haberi inşallah ay sonuna doğru katlanarak artar bu sayı zaten gördüğüm kadarıyla 23 ve 27 ekim batlar en çok

tebrıkler anne adayımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
darısı basımızaaaa
teşekkürler darısı başınızaa

öyle deme hayırlısını iste akıntın nasıl varmı bende süt kesigi akıntı olmştu o beni şüphelendrmşti ve şüphem çıkmıştı 1 hafta kala akıntım böyleydi

tebrıkler canımmmmm
darısı basımıza
ya bıse sorucm hıc hamılelık belırtısı varmı sızdee
ona gore bende test edeyım bakam???

bende aslında bir kaç gündür mide bulantısı vardı ama kusma yok.ben psikolojiktir dye fazla üstünde durmadım bide mide bulantıları için erken daha diye. karnımda ağrı oldu bacak ağrım bel ağrım oldu birazaynen adet olacak gibi sivilceler falan adetin belirtilerinin hepsi vardı yani.

öyle deme hayırlısını iste akıntın nasıl varmı bende süt kesigi akıntı olmştu o beni şüphelendrmşti ve şüphem çıkmıştı 1 hafta kala akıntım böyleydi

akıntım yok denecek kadar az bıraz oluyo senın dedıgın gıbı sut kesıgı gıbı

yaa mükemmel bi görüntü, tbr ederim canım benimde bat bugün ama ben dün test yaptım olsaydı çıkardı , Allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun..

teşekkür ederim canım diğer topiktende biliyorum seni o zaman benim ilk ayımdı bende olamamıştım zamanı gelince oluyor herşey
ben bugün doktora sordum idrar testinde pozitiflerde fazla hata olmaz ama negatiflerde olabilir dedi yinede umudunu kaybetme allah kerim kan verdim kesin sonucu yarın alacağım

canım nolur şimdiden belirti arama bak benim umudum yoktu 3 gün geçince heveslendim bugün 4. günüm ama yok bişi öyle bir yıkım oluyor ki anlatamam vücudunu dinleme nolur bırak her şeyi olacağına üzülmeni istemem çünkü öyle bir alt üst oluyorsun ki anlatamam ben bir bak gülüyorum bir bak ağlıyorum saçma sapan oldum yani lütfen yapma dinleme kendini

akıntım yok denecek kadar az bıraz oluyo senın dedıgın gıbı sut kesıgı gıbı
ben hamiş oldgm ay 2 gün filan 3 te olablr yogun bi süt kesigi akıntım olmştu canım bide sanki regli olck gibi sancm vardı kesn olcm dedm ve 3 gün kala test yaptım çıktı ama kısmet deglmş bebegm bunlar belki yardmcı olr dedm

biliyorum canım yaa ama ıste engel olamıyorum hepsının psikolojık oldugunuda bılıyorum :)

herşeyn hayırlısını isteyn kızlar illa olsn demeyn çünkü bazen oluyo ama sonunu göremiyosn belirti arayıp strese koymayın kendinizi gününüz geçince yapın

Onemli degil canim. masallah topigimiz cok kalabalik kacirman normal :)
simdi ben hesapliyorumda benimde 20. 21. gun basladi bugun 22.gun var hala.
belkimde gec yumurtladik diye dusundum .
ins cikmaz bir resim koyarsin sende :) bendede biraz bulanti var ama ben onu zehirlenmeye bagliyorum.
belitiler karisti valla bende su balik yuzunden :))
ama ates basmasi baliktan oncede vardi.ondan biraz umutluyum keske su doktor kan testi yapsaydi degerimi bilirdim bari ya. burnumu sokmiyim dedi ama sonradanda pisman oldum.
hoşgördm tatlım sennle çok karşılaşmştk hatırldnmı şeker eeeeee hamiş var sanırım topik hayırlı demedmmi kızlar herkes birerbirer oluck inş allahın iznyle

umarim bundan sonra bebegini bekleyen anneler topiginde karsilasiriz

teşekkürler canım acını anlıyorum cunku ben bebegımı 7 haftalıkken aldırmak zorunda kaldımyanı daha once belırtılerı yasadım bılıyorum ama ozaman farkında olmadan yasadım cunkuhamıle kalmayı beklemıyodum hıc. guzel bır suprız olmustu ama sonu guzel gelmedı malesef

nehirefe tebrik ederim
Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin insallah tabisi darısı tüm topicimize

yaa ben hiç evi işi yapmak istemiyorum tutarsa mutarsa sarsılmasın falan
eşim alıştırdı böyle şimdi bende psikopata bagladım

kızlar düşündükleri isimleri yazmışlar.. bizim kız olursa İnşAllah AYŞE SEMA veya AYŞE CEYDA erkek olursa da YİĞİT KEREM koycaz :86:

kismetten ote koy yok derler. cok aci olupta kaybetmek.
benimde uzayan beyaz akintim var, ins gebeliktendir.

maşallah ne kadar ilerlemiş bu sayfa yaa bende bugün hayırlısıyla çatlatma iğnesi oldum dua edin bana kızlar

teşekkürler nurgülce inşallah isteyen herkese

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Senemciq....................................6 EKİM

Pinknymph.....................................7 EKİM

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Oreiro........................................14 EKİM

Memnune83....................................14 EKİM

Orjinalmarjinal..................................1 4 EKİM

Sinhus............................................14 EKİM

Öcuk...........................................16 EKİM

Diyasa ........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……........17 EKİM

Ucrubucrub..................................17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

cardelenss......................................18 EKİM

Pnrali............................................ 18 EKİM

Kity.............................................1 9 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Gamzelal......................................22 EKİM

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Vizon..........................................25 Ekim

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Sedefler.........................................2 6 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

Cewo...........................................27 EKİM

Kikirdek.........................................2 7 EKİM

Camellia...................................27 Ekim

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………........29 EKİM

sibelkerem..................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .......................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…