kızlar kaısklarım ağrıyor cok fecii hayra alamet değil sanki hasta olcakmısım gıbı gercı bata var daha
kızlar bu arada tavsiyeleriniz var mı??
benim kocacık arısütü polen falan kullanıyo.. şiddetle tavsiye ediyorum eşlerinize kullandırın
bende ayaklarımı dikip yatıyorum.. yumurtlama günlerinizide hesaplayın.. benim 9 ekim çok yogun tempoda calışmamız gerekicek ve sonunda insallahhh
canım kocıs deilde ben polen kullanıyorum B vitamım dusuk bende b vıtamını dısında doktorumun onerısı oldu için tadını hıc sevmıyorum ama :) ben ateş ölcme yontemını deniyorum bırde fertilityfriend .com a uyeyim uye olmanızı tavsıye edıyorum sizlerede ne zaman yumurtladıgınız bellı oluyo rahat bır sekılde yumurtlamamın uzerunden 8 gun gecti ayeşim 36,7 umarım dusmezde 10 gun sonra hamılelık haberı verırım sızlere
kızlar kaısklarım ağrıyor cok fecii hayra alamet değil sanki hasta olcakmısım gıbı gercı bata var daha
eşimde diyo kullan diye ama tadı cok kötü yaa :S
bide bizimki cok abarttı evden dısarı cıkmama izin vermiyo temizlik yapmama izin vermiyo 'kıcının üztüne otur accık' diyo.. bugün pazar var ona da gitmeme izin vermedi..cocuk tutuarda yine düşer diye korkuyo oysaki daha yumurtlama günüm bile gelmedi
bebiş ağrısı olmasın sakın kız buu
eşimde diyo kullan diye ama tadı cok kötü yaa :S
bide bizimki cok abarttı evden dısarı cıkmama izin vermiyo temizlik yapmama izin vermiyo 'kıcının üztüne otur accık' diyo.. bugün pazar var ona da gitmeme izin vermedi..cocuk tutuarda yine düşer diye korkuyo oysaki daha yumurtlama günüm bile gelmedi
kullanmak lazımmıs canım ama bana kullan demedı doktor zaten b vıtamını eksıklıgı yuzunden b vıtamını alıyorum.bide aranızda folik asit kullanan var mı??
doktorlar gebelik öncesi kullanmaya baslayın diyo..
ay umarım öyledır canım ama ben tam tersını hissediyorum
herkese merhabalar
biz de bebek çalışmalarına baaşlayalı 3. ayımız ama hala tık yokbenm de birdahaki günüm 22 ekim, bu günler önemli çalışma günlerimiz başlıyor. beni de listeye eklerseniz sevinirim artık ben de bebek istiyoruuummm
aslında bazen cok işime geliyoama söz konusu gezmeden geri kalmak olunca
nyse idare edicez artık..
ben 2009 aralık ayında evlendim 2010 nisan ayında mol gebelik gecirdim tam 1 sene sonra yine nisan ayında hamile kaldım bu seferde 7 haftalıkken kalbi durdu..
umarım bu sefer aynı seyler olmaz o benden daha cok korkuyo
aslında bazen cok işime geliyoama söz konusu gezmeden geri kalmak olunca
nyse idare edicez artık..
ben 2009 aralık ayında evlendim 2010 nisan ayında mol gebelik gecirdim tam 1 sene sonra yine nisan ayında hamile kaldım bu seferde 7 haftalıkken kalbi durdu..
umarım bu sefer aynı seyler olmaz o benden daha cok korkuyo
bide aranızda folik asit kullanan var mı??
doktorlar gebelik öncesi kullanmaya baslayın diyo..
ben kullanıyorum canım 1hafta oldu başlayalı, doktorum günde 3 tane demişti ama ben sabah kahvaltıyla bir tane, bir de akşam yemeğiyle bir tane alıyorum. inşallah bir faydasını görürüm. yani tabi bebek çalışmalarına başlamadan 3 ay önce başlamak gerekliymiş ama ben çalışmalarla birlikte başladım, bu da sayılır her halde
Medmus.......................................4 EKİM
Oznur_u.................................... 6 Ekim
Yeşim83.................................... 10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
Hapuu .......................................13 EKİM
Ferayy.......................................17-18 EKİM
Flamekiss...................................22 Ekim
everythingwillbegreat ...................23 EKİM
Nurgulce....................................23 EKİM
Sub..........................................23 EKİM
Msg38.......................................24 EKİM
tweety7883.................................28 EKİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?