Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar kaısklarım ağrıyor cok fecii hayra alamet değil sanki hasta olcakmısım gıbı gercı bata var daha

merabalar benide eklermisiniz benim bat 23 ekim 2 yıldır istiyorum ama en çokta şubattan beri tam çalışmalar var ama olmuyor işte belki bu topik uğurlu gelir bizlere herkese hayırlı hamişler inşallah

canım kocıs deilde ben polen kullanıyorum B vitamım dusuk bende b vıtamını dısında doktorumun onerısı oldu için tadını hıc sevmıyorum ama :) ben ateş ölcme yontemını deniyorum bırde fertilityfriend .com a uyeyim uye olmanızı tavsıye edıyorum sizlerede ne zaman yumurtladıgınız bellı oluyo rahat bır sekılde yumurtlamamın uzerunden 8 gun gecti ayeşim 36,7 umarım dusmezde 10 gun sonra hamılelık haberı verırım sızlere

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

eşimde diyo kullan diye ama tadı cok kötü yaa :S
bide bizimki cok abarttı evden dısarı cıkmama izin vermiyo temizlik yapmama izin vermiyo 'kıcının üztüne otur accık' diyo.. bugün pazar var ona da gitmeme izin vermedi.. cocuk tutuarda yine düşer diye korkuyo oysaki daha yumurtlama günüm bile gelmedi

bide aranızda folik asit kullanan var mı??

doktorlar gebelik öncesi kullanmaya baslayın diyo..

allah yardımcın olsun sekerım sımdıden boyleyse hamıle kaldıgında oadaya kapatır seni ama bırazda haklı endıselenmekte kötü bir olay yaşamıssınız endıselenıyo senın ıcın kızılmazkı ona :)

gerçekten hamile olursan yandın desene sen

herkese merhabalar
biz de bebek çalışmalarına baaşlayalı 3. ayımız ama hala tık yok benm de birdahaki günüm 22 ekim, bu günler önemli çalışma günlerimiz başlıyor. beni de listeye eklerseniz sevinirim artık ben de bebek istiyoruuummm

kullanmak lazımmıs canım ama bana kullan demedı doktor zaten b vıtamını eksıklıgı yuzunden b vıtamını alıyorum.

size hayırlı çalışmalar o zaman canım

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

aslında bazen cok işime geliyoama söz konusu gezmeden geri kalmak olunca

nyse idare edicez artık..
ben 2009 aralık ayında evlendim 2010 nisan ayında mol gebelik gecirdim tam 1 sene sonra yine nisan ayında hamile kaldım bu seferde 7 haftalıkken kalbi durdu..
umarım bu sefer aynı seyler olmaz o benden daha cok korkuyo

çoook geçmiş olsun canım Allah sabır versin

baya bir üzüntü yaşamıssınız canım siz umarım hepsi geride kalır ve bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavusursuzun bende 7 haftallıkken bebegımı aldırmak zorunda kalmıstım olustugu yer yanlısmıs dıye acını anlayabılıyorum..

ben kullanıyorum canım 1hafta oldu başlayalı, doktorum günde 3 tane demişti ama ben sabah kahvaltıyla bir tane, bir de akşam yemeğiyle bir tane alıyorum. inşallah bir faydasını görürüm. yani tabi bebek çalışmalarına başlamadan 3 ay önce başlamak gerekliymiş ama ben çalışmalarla birlikte başladım, bu da sayılır her halde

folik asit hamile kalmayı kolaştırmıyo sadece bebekte cıkabıecek anormallı olusmesını azaltıgı için o doktor ıcılmesını onerıyor ama tabiki hamıle kalındıgında mutlaka başlanmalı eger onceden baslanmadıysa

hapsu benı neden cıkardınız 12 ekım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…