- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
benide eklermisin hapsuuu 29 ekim allahım bu listedeki herkesin yüzünün gülmesini nasib etsin inşallahhhhhh
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
bu linkten hamile kalmak için en uygun döneme bakabilsiniz arkadaşlar, ben de az önce buldum, bu günden itibareb 5 gün daha en uygun zamandaymışımdemekki bu hafta sık sık banyo yapcaz
bende bu sıteden takıp ettım 3 ay..ama onumuzdekı ay doktora gıdıcem...yumurtlama takıbı ıcın
yumurtlama takibi için ovulasyon testleri varmış eczanelerde ama fiyatı ne kadardır bilemiyorum. ne kadar işe yarar hiç bilemiyorum. bu şekilde yumurtlamasını takip eden var mı
yumurtlama takibi için ovulasyon testleri varmış eczanelerde ama fiyatı ne kadardır bilemiyorum. ne kadar işe yarar hiç bilemiyorum. bu şekilde yumurtlamasını takip eden var mı
listedeki bütün arkadaşlar umarım bu ay hepinizin yüzü güler rabbim önce göbüşünüzü sonra kucagınızı doldurur inşallah hepinizolursunuz...
inşallah canım ya ağzından bal damlıyor
internetteki hesaplayıcılar yanıltıcı oluyor..ben hem ovulasyon testinden hemde netten hesapladım yumurtlama günümü ama ikisi arasında neredeyse bir hafta vardı...ovulasyon kitleri daha kesin sonuç veriyor..haa test kesin sonuç veriyorda biz bi türlü tutturamadık
bende 1 haziranda 3.5 aylık bebeğimi kaybettim korunmam bitti doktora gittim usg şle baktı bundan önce adet düzensizliğim oldu düşükten sonra yani 15 günde bir adet oldum 2 ay doğum kontrol hapı kullandım hormonların düzelmesi için umarım bu ay düzelmiştir adtimin 7.günündeyim 5.gün klomene başladım hamileliği kolaylaştırsın diye verdi doktorum klomen bitince iki günde bir ilişki dedi zor günler geçirdim yeni mucizemi diliyorum
geçmiş olsun canım .. mucızelerımız elbet bizi bulacak hiç merak etme ve umudunu kesme !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?