Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

merhaba kızlar eylül topiğinden bende geldim aranıza benim batım dün idi..gelmedi umutlanmıştım sabaha kadar da gelmedi test yaptım umutlaaaaa ve tek çizgi çıktıı...arkasındanda bu saatte kırmızılar teşrif ettiler çok üzgünüm çok umutluydum bu ay ovulasyonu takip edip gün aşırı ilişkiyi de kaçırmadım.. bilmiyorum daha ne yapmalı çok üzülüyorum artık..

beni de eklermisiniz..bat 1 kasım...

kızceler topiğiniz hayırlı uğurlu olsun canlarım benide listeye yazarsanız sevinirim beklemediğim adet tarihim 31 ekim

bende bu sıteden takıp ettım 3 ay..ama onumuzdekı ay doktora gıdıcem...yumurtlama takıbı ıcın

yumurtlama takibi için ovulasyon testleri varmış eczanelerde ama fiyatı ne kadardır bilemiyorum. ne kadar işe yarar hiç bilemiyorum. bu şekilde yumurtlamasını takip eden var mı

yumurtlama takibi için ovulasyon testleri varmış eczanelerde ama fiyatı ne kadardır bilemiyorum. ne kadar işe yarar hiç bilemiyorum. bu şekilde yumurtlamasını takip eden var mı

evet canım ben 2 aydır kullanıyorum işe yarıyor gerçektende ovulasyon gününü kaçırmıyor...

evet canım ben 2 aydır kullanıyorum işe yarıyor gerçektende ovulasyon gününü kaçırmıyor...

listedeki bütün arkadaşlar umarım bu ay hepinizin yüzü güler rabbim önce göbüşünüzü sonra kucagınızı doldurur inşallah hepiniz olursunuz...

bugun eczaneye sordum 55,00 tl dedı.ınternette daha uyguna bulabılırsın ustelık yanına gebelık testı hedıyelı olanları var..

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Jeannecdarc...............................26 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Mevusbebek..............................31 Ekim

Aysunayy..................................1 Kasım

Son düzenleme:
internetteki hesaplayıcılar yanıltıcı oluyor..ben hem ovulasyon testinden hemde netten hesapladım yumurtlama günümü ama ikisi arasında neredeyse bir hafta vardı...ovulasyon kitleri daha kesin sonuç veriyor..haa test kesin sonuç veriyorda biz bi türlü tutturamadık

inşallah canım ya ağzından bal damlıyor

bende 1 haziranda 3.5 aylık bebeğimi kaybettim korunmam bitti doktora gittim usg şle baktı bundan önce adet düzensizliğim oldu düşükten sonra yani 15 günde bir adet oldum 2 ay doğum kontrol hapı kullandım hormonların düzelmesi için umarım bu ay düzelmiştir adtimin 7.günündeyim 5.gün klomene başladım hamileliği kolaylaştırsın diye verdi doktorum klomen bitince iki günde bir ilişki dedi zor günler geçirdim yeni mucizemi diliyorum

en saglıklısı doktor tarafından yapılanı sanırım...yumurtan var dedıgı an olay bıtmıstır:)

geçmiş olsun canım .. mucızelerımız elbet bizi bulacak hiç merak etme ve umudunu kesme !!!

Selam arkadaşlar,bende umudunu ekime bırakanlardanım...Hoşşş bu aydan da ümidim yok ama neyse artık...Rabbim tüm isteyenlerin bebiklerini daha da bekletmeden yollar inşallahh....

geçmiş olsun canım .. mucızelerımız elbet bizi bulacak hiç merak etme ve umudunu kesme !!!

yok canım kesmiyorum her topikte gezer oldum artık ateş ölçmeden de tanıyorum seni:)ateş ölçüorum ovulasyon testi aldım 10.günden itibaren onları yapıcam klomen kullanıorum 10.günden sonra 2 günde bir ilişki daha napayım ama dimi gerisi rabbimin takdiri umarım yüzüm ve yüzümü güler 10.gün ilişkiye başlayıp kaçıncı gün bırakmak lazım gün aşırı olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…