hapsu benı neden cıkardınız 12 ekım
folik asit hamile kalmayı kolaştırmıyo sadece bebekte cıkabıecek anormallı olusmesını azaltıgı için o doktor ıcılmesını onerıyor ama tabiki hamıle kalındıgında mutlaka başlanmalı eger onceden baslanmadıysa
evet, doktor da buyüzden vermişti. zaten başlanmasa bile hamilelikte içilmesi yine öneriliyor. aman işte ben kendime böyle gaz veriorumdaha kolay hamile kalırım diye
biz 1 yıldır korunuyoruz. eşimle birlikte karar aldık hep ama zaten çocuk isteğimiz ve zamanlammız hep aynıydı. aynı zamanda istedik. şimdi çalışmalara başlayıp olmadığını görünce öyle üzülüyorum ki... yani kendim bile bilmiyordum bu kadar çok cocuk sahibi olmak istediğimi. rabbim bilir tabi en hayırlı zamanı ama kimsenin kucağını boş bırakmasın. öyle zormuş ki hayal kırıklığı yaşamak, hem de bu konuda...
Medmus.......................................4 EKİM
Oznur_u.................................... 6 Ekim
Yeşim83.................................... 10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
rihana..........................................12 EKİM
Hapuu .......................................13 EKİM
Ferayy.......................................17-18 EKİM
Flamekiss...................................22 Ekim
everythingwillbegreat ...................23 EKİM
Nurgulce....................................23 EKİM
Sub..........................................23 EKİM
Msg38.......................................24 EKİM
tweety7883.................................28 EKİM
canım hıc sıkma canını olur merak etme kacıncı ayınız denemelerde benim 3 uncu ayım. bende ilk basta cok uzulmustum cunku ilk hamıleliğim süpriz olmustu beklemiyorduk hiç zaten hamile oldugumuda 6 haftalık oluyorken arkadasımın yaptırdıgı zoraki teste ogrenmıstım :) malesef sonu ıyı bıtmedı sımdı ıste ıstedıgım halde olmuyor ama olacak umut kaybetmek yok.
ınsallah regl olmam bu kez bebek ıstıom bennnn
bizim de bu üçüncü ayımız 11. ayda bıraktık korunmayı, ama ben daha hamile kalıp kalamadığımı bile bilemiyorum. ilk denemelerimiz olduğu için de stres yapıyourm. çocuğum olmuyor mu acaba diyorumgerçi tahillerimi yaptırdım, kist filan da yok dedi doktor, her şey de normalmiş ama işte insan psikolojik olarak etkileniyor.
rabbim hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda
Bakalım topiğin ilk hamilesi kim olacak?
bizim de bu üçüncü ayımız 11. ayda bıraktık korunmayı, ama ben daha hamile kalıp kalamadığımı bile bilemiyorum. ilk denemelerimiz olduğu için de stres yapıyourm. çocuğum olmuyor mu acaba diyorumgerçi tahillerimi yaptırdım, kist filan da yok dedi doktor, her şey de normalmiş ama işte insan psikolojik olarak etkileniyor.
canım bende senınle aynı durumdayım..bende 3 aydır denemedeyım kıst falan cıkmadı..ama bu ıslerde stres cok onemlıymıs nasıl stres yapmıycaz aklımızdan cıkartıcaz onu cözmek gerek..baska seylere odaklanırsak bence daha cabuk bır bebıse kavusuruz
canım sadece % de 20 ilk denemede basarıyo panık olma o nedenle oluruz bizde hamile yakın birzamanda. ama olmazsam 6 ayın sonunda esım sperm testı yapmayı dusunuyo kı kendı ıstegı bu doğrulta. ama ınsallah o gunlerı gormeyız :)
ben başka şeylere odaklanayım dedim, kurdela nakışı filan yapmaya başladım ama olmuyor, daha çok düüşünüyorum :)
bende ofıste calısmak yerıne sureklı forumdayım nolcak benım halım
Medmus.......................................4 EKİM
Oznur_u.................................... 6 Ekim
Yeşim83.................................... 10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
rihana..........................................12 EKİM
Hapuu .......................................13 EKİM
Ferayy.......................................17-18 EKİM
Flamekiss...................................22 Ekim
everythingwillbegreat ...................23 EKİM
Nurgulce....................................23 EKİM
Sub..........................................23 EKİM
Msg38.......................................24 EKİM
tweety7883.................................28 EKİM
Zoryasamak.................................29 EKİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?