Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

oy oy oy maşallahhh kızımıza
aman canım havalara aldanma güneş yüzünü gösterdi ama yinede akşam özellikle baya serin oluyor
anlamadan kapıyoruz şifayı.

canım maşallah kızına ayy ne guzele yatıyor oyle :)

saolun kızlar valla büyüdü havalar ısındıkça günler dahada yaklaşıyor hepimizin hakkında hayırlısı artık..

canım buralardayım iyiyim allaha şükür,
perş doktora gidicem bakalım inş kötü bişeyler çıkmaz brz korkuyorum

canım korkma bence bişi çıkmıycak hormon tahlillerin gayet güzeldi ki çıkacaksa da hiç kendini kasma şimdi tıp çok gelişti herşeye çare var..sen yeterki inancını yitirme..

canım korkma bence bişi çıkmıycak hormon tahlillerin gayet güzeldi ki çıkacaksa da hiç kendini kasma şimdi tıp çok gelişti herşeye çare var..sen yeterki inancını yitirme..

inşallah canım çok dua ediyorum,
ne gibi testler yapacak şmdi merak ediyorum şu kan pıhtılaşması fln korkuttu brz beni
9 ay iğne vurunuyomuş hamile olunca
neyse sağlıkla hayırlısıyla gelsinde bebeğimiz katlanıcaz artık ne yapalım
inş temiz çıkar.

canım eğerki varsa baştan önlemin alınmış olur günlük iğneni olursun çok can yakıcı değil sanırım arkadaşım kullanmıştı çünkü..9 ay boyunca ama onun kaybı daha büyük olmuştu 8 aylıktı bebeğini kaybettiğinde herşeyde bi hayır vardır canım ne testi varsa baksınlar hepsine kadın olmak zor malesef erkek bi sperm testi yaptırıyor bitiyor ama rahat ol sıkıntı yapma eminim zor bi süreç olcak ama sonucu güzel olcak...

evet canım önce allaha sonrada tıp literatürüne güvenim sonsuzzz :))
inşş güzel hayırlı haberlerle gelirim sağlıkla nasip olur bebişimiz gelir en kısa zmnda
önlemi almış olmak çok önemli, ileriki dönemdeki düşükler allah korusun ne kdr zordur
allah kimseye vermesin düşünemiyorum..

evet kımsecıkler topıgıe ugramıolar nedense:) kaldık basbasa ben ıyım sen nasılsın
fena değil canım idare eder vaziyetteyim ateşim bir türlü istediğim noktaya gelmedi..bugün reglimin 23.günü
ateşim halen büyük bir yükselme göstermedi..36,2 yada 36,1...batımada yaklaşık 10 gün bu ayda olmaz sanmıyorum(

Kimseler yok yine...ben ara kanama yaşamaktayım arkadaşlar sanırım yumurtlama dönemime denk gelen bi ara kanamam oldu.kanama gibi de değil aslında t. Kağıdına silince geliyor.bakalım bu ay olmasada önümüzdeki ay doktora gideceğim..araştırdım netten biraz bazı kişilerde yumurtlama günlerine rastlayan lekelenme tarzı kanama oluyormuş doktorlar normal diyorlar bu duruma.

kızlar merhaba nerelerdesiniz bakalım çok boş bıraktınız buraları ben arasıra gelip geziyorum topik yalnız kalmasın diye

kızlar merhaba nerelerdesiniz bakalım çok boş bıraktınız buraları ben arasıra gelip geziyorum topik yalnız kalmasın diye

canım merhaba nasılsın prensesın nasıl. bız kızımla ıyıyız cok sukur.

canım merhaba nasılsın prensesın nasıl. bız kızımla ıyıyız cok sukur.

ay yerim ben o kızını senin iyiyim canım çok şükür inş. hep böyle iyi olur..havalar düzeldikçe daha bi iyi oluyorum..sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bulantılar bitti sanırım..bu arada kilo alabildinmi :) ben 10 kilo oldum

merhaba canım biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl bakalım..

bende iyiyim canım oğluşumda iyi çok şükür diş ağrısı çekiyorum doktorum yapmadı dişimi doğuma kadar dayan dedi başkada sıkıntımız yok işte.senin prenses nasıl

bende iyiyim canım oğluşumda iyi çok şükür diş ağrısı çekiyorum doktorum yapmadı dişimi doğuma kadar dayan dedi başkada sıkıntımız yok işte.senin prenses nasıl

benim prensesim iyi canım çok şükür büyüyor günden güne..
geçmiş olsun canım ya diş ağrısını doğum sancısı gibi diyolar eminim çok zordur..

öznur nasılsın canım ben ıyıyım cok sukur guzel bır haber vereyım yeşim83 gecıkmıs hamıle olma ıhtımalı var :)

kızzzlaaaaaar çok canım sıkılıyor benimmmm
öznurcum sen nasılsın umarım herşey yolundadırrr

benim prensesim iyi canım çok şükür büyüyor günden güne..
geçmiş olsun canım ya diş ağrısını doğum sancısı gibi diyolar eminim çok zordur..

evet canım çok zor ağrı kesici alabilirsin diyor doktor ama ben dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…