Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bekleyenler insallah mujdeli haberlerinizi aliriz :) valla buay doktorum kesin hamilesin dedi ama 10 gun gecikmeli adet olup umutlarimi eylule tasidm artik. Biz 8 aydir deniyoruz bakalim
bende varım umudunu eylüle taşıyanlar arasında
henüz adet olmadım ama bugün yarın gelir beklenmeyenim
15 aydır deniyoruz olmadı, kısmet 16.aya![]()
merhana kızlar bizde 3 aydır deniyoruz ama olmadı..sat 3 ağust bat 1 eylül inşallah gelmez adetim..geçen aylarda çok ümitlenmiştim hatta hamilelik belirtileri yorumları okuya okuya belirtiler bendede var gibi olmuştu...anlayacağınız büyük hayal kırıklığı yaşadım 3 aydırumarım bu ay kalırım diyorum bende...inşallah hepimiz eylülde hamiş oluruz...
evet aslında ramazanda biraz çalışmalar yavaşladıbakalım. aslında doktora gidiyordum kontrole ovulasyon takibine başlıcaz diye gittim yumurtalıgın büyümüş dedi 2 gün donra gittim yumurtamız çatlamış hamilesin dedi alahhh ben sevinçten çıldırdım tabi neyse ağustosun 10 da kan testi yaptım aaa ne görim negatif
hemen doktora gittim dedim böle böle durum oda dedi hastalanıcaksın hamile değilmişsin ben yıkıldım tabi. bidaha doktora gitmem ama kesin.20 sindede adet olunca kaldı ümitler eylüle
eee inşallah uğur getirir bu konu hepimize
[/
yaaa inşallah benimde bi tuhaflık vardı kaç gündür en sonunda bugün geldi kırmızılar ama çook erken daha 1 hafta vardı anlayamadım canım sıkıldı baya :44: