artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

emosderin

kuzucumveben
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
417
2
96
İstanbul
merhabalar arkadaslar.agustos da adet görerek bebis umudumu eylüle tasiyorum.biraz buruk ama eskisinden umutlu birsekilde. Inaniyorum eylül ugur getirecek hepimize. Varmi benim gibi eylüle umudunu tasiyanlar?

valla henüz adet olmadım ama kan testinden hamile olmadıgımı biliyorum.inş eylüle diyorum bende...

biz çocuk sahibi olmaya yeni karar verdik.. üç ay dır deniyoruz henüz bişey yokk :(((

ay bekleyenler insallah mujdeli haberlerinizi aliriz :) valla buay doktorum kesin hamilesin dedi ama 10 gun gecikmeli adet olup umutlarimi eylule tasidm artik. Biz 8 aydir deniyoruz bakalim

Allah isteyen herkese şu mübarek günlerin hürmetine bebiş versin. Allah her kadına anneliği tattırsın... amin... :emir_bebek: :49:

ay bekleyenler insallah mujdeli haberlerinizi aliriz :) valla buay doktorum kesin hamilesin dedi ama 10 gun gecikmeli adet olup umutlarimi eylule tasidm artik. Biz 8 aydir deniyoruz bakalim

canım hayırlısı olsun aslında buay pek umutlu değilim ramazan dolayısıyla çalışma pek fazla olmadı :1: artık eylüle inşallahhh...

evet aslında ramazanda biraz çalışmalar yavaşladı :40: bakalım. aslında doktora gidiyordum kontrole ovulasyon takibine başlıcaz diye gittim yumurtalıgın büyümüş dedi 2 gün donra gittim yumurtamız çatlamış hamilesin dedi alahhh ben sevinçten çıldırdım tabi neyse ağustosun 10 da kan testi yaptım aaa ne görim negatif :50: hemen doktora gittim dedim böle böle durum oda dedi hastalanıcaksın hamile değilmişsin ben yıkıldım tabi. bidaha doktora gitmem ama kesin.20 sindede adet olunca kaldı ümitler eylüle :49::51::32: eee inşallah uğur getirir bu konu hepimize :49:

bende varım umudunu eylüle taşıyanlar arasında
henüz adet olmadım ama bugün yarın gelir beklenmeyenim

15 aydır deniyoruz olmadı, kısmet 16.aya :31:

bende varım umudunu eylüle taşıyanlar arasında
henüz adet olmadım ama bugün yarın gelir beklenmeyenim

15 aydır deniyoruz olmadı, kısmet 16.aya :31:

aramıza hosgeldın arkadasım ama inşallah eylül de bende hamileyim topiğine yazı yazmaya başlarsın :74: tabi hepimizde :52: aslında her adet olduğumda ne gariptirki hem çok üzülüyorum hemde yeniden umutlanıyorum ve heycanlanıyorum :49: duygularımda karma karışık oldu :61: bizde 9 ay a girdik bakalım
" durmak yok yola devam " bizde birgün çift çizgiyi göreceğiz :49::46:

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin inş.
adetin ilk günü o üzüntü bende de oluyor ondan sonra geçiyor
yapcak bişey yok
sabretmek ve dua etmekten başka

merhana kızlar bizde 3 aydır deniyoruz ama olmadı..sat 3 ağust bat 1 eylül inşallah gelmez adetim..geçen aylarda çok ümitlenmiştim hatta hamilelik belirtileri yorumları okuya okuya belirtiler bendede var gibi olmuştu...anlayacağınız büyük hayal kırıklığı yaşadım 3 aydır :( umarım bu ay kalırım diyorum bende...inşallah hepimiz eylülde hamiş oluruz...

merhana kızlar bizde 3 aydır deniyoruz ama olmadı..sat 3 ağust bat 1 eylül inşallah gelmez adetim..geçen aylarda çok ümitlenmiştim hatta hamilelik belirtileri yorumları okuya okuya belirtiler bendede var gibi olmuştu...anlayacağınız büyük hayal kırıklığı yaşadım 3 aydır :( umarım bu ay kalırım diyorum bende...inşallah hepimiz eylülde hamiş oluruz...

ay inşallah mutlu haberlerini verirsin tatlım :49: hayalkırıklığını bilirim zor oluyor ama her hayal kırıklığı yeni bir umut doğuruyor. :28: eşime müjdeli haberi vereceğim gün için sabırsızlanıyorum :70::66: umarım hepimiz bu topiğe hamileyim yazarız biran önce :49:

inşallah bu ay o mutluluğu yaşarsın canım..
bende çok istiyorum fazla bekletmez bebişlerimiz inşallah bizi..29 yaşındayım artık çok beklemek istemiyorum yeni doğmuş bebek görünce gözlerim doluyo dayanamıyorum..inşallah Allahım tez zamanda bizede o duyguyu yaşatır...adetime 6 gün var günler geçmekte bilmiyor :15:

ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH HEPİNİZ HAKEDİYORSUNUZ bu duyguyu yaşamayı asla isyan etmeyin..aldıgım onca test ve baktıgım beta hcgler baktırdığım yumurtamın olgunlaşma seviyesi standart çalışmalar....kadın dogum servisinde çalışan bir hemşire olarak hergün yeni doğan onlarca bebek yıkayıp bakımlarını yaparken ailelerine teslim ettğim her an içim kıpır kıpır Allahım bizede ver bende tadayım diye dua edişlerim...her ay ağladım gizlice kaç defa test baktım eşime sööylemedim bu ayda olmadı diye..tamda artık saldım hakkımda hayırlıısı bu dünyada benimde kaderimde varsa annelik elbet rabbim yazmış zamanını dedim..okudum dualar ettim..hiç beklemediğim bir ay sanırım rahatlıktan kafaya takmadığım iiçin hamile kaldım 34 haftalığım şuanda hepinize dua ediyorum ALLAHIM SİZLEREDE NASİP ETSİN HER ZAMAN DUA EDİN PES ETMEK YOK :):49:

evet aslında ramazanda biraz çalışmalar yavaşladı :40: bakalım. aslında doktora gidiyordum kontrole ovulasyon takibine başlıcaz diye gittim yumurtalıgın büyümüş dedi 2 gün donra gittim yumurtamız çatlamış hamilesin dedi alahhh ben sevinçten çıldırdım tabi neyse ağustosun 10 da kan testi yaptım aaa ne görim negatif :50: hemen doktora gittim dedim böle böle durum oda dedi hastalanıcaksın hamile değilmişsin ben yıkıldım tabi. bidaha doktora gitmem ama kesin.20 sindede adet olunca kaldı ümitler eylüle :49::51::32: eee inşallah uğur getirir bu konu hepimize :49:[/

yaaa inşallah benimde bi tuhaflık vardı kaç gündür en sonunda bugün geldi kırmızılar ama çook erken daha 1 hafta vardı anlayamadım canım sıkıldı baya :44:

bende aranıza katıldım umarım eylülde kırmızı kartı görmeyiz.adetin 2gün önce bitti çalışma bşladı ama maalesef eşm yrndan itibaren salıya kadar nöbetçi ara vermek zorunda kalcaz:(((şubatta kürtaj olmak zorunda kalmıştm kafama taktığımdN galiba kalamadım bi türlü:(((nurda bulduğum bişeyi denedim umarım işe yarar.sahurda ve yatarken ac karnına bal tarcın çörekotu karışımı yiyorum 12 -13.güne kadar yiyecem.eşime de beraber olmadan 1saat önce türk kahvesi içirdim umarım işe yarar:)))bat 15 eylül gibi.hadi bakalım müjdeli haber önce kim vercek:)))

Back
X