Canım merhaba,
seni öyle iyi anlıyorum ki..
Aynı sorunumuz, pko belası..
Ben hamile kalmadan bir ay önce filan
böyle senin gibi konu açmıştım..
"Acaba bir gün ben de anne olacak mıyım?"
diye, belki hatırlarsın.. Linkini attım, sana UMUT olsun..
Ağlayarak açmıştım o konuyu..
Pko biraz inatçı bir hastalık malesef..
Rabbim şifanı geciktirmesin..
Canım benim aynı şeyleri ben de yaşadım..
İstiklalde gezerken eşimde o cadde kenarında
kaç tane çocuk görürdüm ayakları çıplak,
sırtlarında
doğru düzgün elbise yok..
Senin gibi derdim, Rabbim doğru düzgün bakamıyolar
bile senin emanetine.. "Ah benim olsaydı böyle mi olurdu.."
derdim.. 3 sene geçirdim böyle..
Bekleyerek, sabrederek..
Umutsuzluğa kapıldığım olmadı mı oldu ...
Hatta fark edersen açtığım konuda, bir kaç sayfa sonra değişen yorumlarıma,
ben umut oluyodum bana yazanlara..
O nedenle demem o ki, kendini fazla yıpratma..
Rabbim sesini duysun..
Canım pco olup da hamiş olan o kadar insan var ki. 3 sene uzun bir süre, seni anlıyorum. Her ay o duyguyu yaşamak, o yenilgiyi hissetmek çok kötü birşey. Benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile. İşyerimde herkesin karnı burnunda.Ben kıskanmayı kendine yakıştıramayan biriyim ama kıskanıyorum elimde değil. Yine de psikolojim yerinde çok şükürMerhabaKızlar;
Ben de 3 senedir Uğraşıyorum bebek için ,PCO hastasıyım . Ama artık çok yoruldum. Umut etmek her ay olumsuz sonuç almak,üzülmek,ağlamak yıprandım artık. Tamam diyorum kendi kendime herkesin çocuğu olucak diye bir kural yok diyorum,istemiyorum diyorum ama üzülmemek ,hayal kurmamak elde değil ..
Psikolojim çok bozuldu artık, hiç anne olamama korkusu o kadar kötü ki ALLAH kimseye bu korkuyu yaşatmasın inşallah..
Sadece içimi dökmek istedim..
Canım pco olup da hamiş olan o kadar insan var ki. 3 sene uzun bir süre, seni anlıyorum. Her ay o duyguyu yaşamak, o yenilgiyi hissetmek çok kötü birşey. Benden sonra evlenen arkadaşlarım hep hamile. İşyerimde herkesin karnı burnunda.Ben kıskanmayı kendine yakıştıramayan biriyim ama kıskanıyorum elimde değil. Yine de psikolojim yerinde çok şükür. Yani umut etmekten vazgeçemiyorum. Hayatım boyunca hep böyleydim. Bir insanın çok zor kaldıracağı şeyler yaşayıp bugünlere geldiğim için belki de. İçimi buralarda döküyorum artık. Aylardır üye olmadan takip ettim. Baktım olmayacak ben de yazmaya başladım. Yazmaya başladığımdan beri daha ümitliyim sanki. Senin de gebelik takvimini göreceğiz burada inşallah canım.. Pco hiçbirşey umut herşey
çok zor çünkü 2 yıl,3 yıl ,5 yıl böyle uzayıp gidicek mi diye düşünmeden edemiyor insanCanim seni çok iyi anliyorum.bende 2 yil olacak yıprandim
Senin yaşadıklarını bnde yaşıyorum ağlıyorum susmuyorum bazen sinir krizi geçiyorum benim daha o kadar uzun süre olmadı ama yiprandigimin farkındayım artık verilen ilaçlar vücuduma bana aklıma zarar veriyor bende çoktandır sayfayi uysiz takıp ettim en sonunda üye oldum birazda olsa konuşacak birilerinin olması beni rahatlatıyor çünkü etrafımda konusabilecegim kimsem yokMerhabaKızlar;
Ben de 3 senedir Uğraşıyorum bebek için ,PCO hastasıyım . Ama artık çok yoruldum. Umut etmek her ay olumsuz sonuç almak,üzülmek,ağlamak yıprandım artık. Tamam diyorum kendi kendime herkesin çocuğu olucak diye bir kural yok diyorum,istemiyorum diyorum ama üzülmemek ,hayal kurmamak elde değil ..
Psikolojim çok bozuldu artık, hiç anne olamama korkusu o kadar kötü ki ALLAH kimseye bu korkuyu yaşatmasın inşallah..
Senin yaşadıklarını bnde yaşıyorum ağlıyorum susmuyorum bazen sinir krizi geçiyorum benim daha o kadar uzun süre olmadı ama yiprandigimin farkındayım artık verilen ilaçlar vücuduma bana aklıma zarar veriyor bende çoktandır sayfayi uysiz takıp ettim en sonunda üye oldum birazda olsa konuşacak birilerinin olması beni rahatlatıyor çünkü etrafımda konusabilecegim kimsem yok
Ben iğneyle takip olmazsa direk tüp bebek düşünüyorum aşılama çok mantıklı gelmiyo bilemiyorum napsam anlıyorum seni cokçok zor çünkü 2 yıl,3 yıl ,5 yıl böyle uzayıp gidicek mi diye düşünmeden edemiyor insan
Ben iğneyle takip olmazsa direk tüp bebek düşünüyorum aşılama çok mantıklı gelmiyo bilemiyorum napsam anlıyorum seni cok
aynı korkuyu bi kaç gün öncesine kadar bende yasiyordum ben de pko hastasiyim 8 ay regl olmadigimi bilirim. cts öğrendim ki hamileyim doktorum yumurtaliklarin çok kötü durumdaydi dedi. benim olduysa senin de olur dua et lütfen Rabbim büyük senin için dua edicem ve Herkes için ediyorum çünkü bu durum çok zor biliyorumMerhabaKızlar;
aynı korkuyu bi kaç gün öncesine kadar bende yasiyordum ben de pko hastasiyim 8 ay regl olmadigimi bilirim. cts öğrendim ki hamileyim doktorum yumurtaliklarin çok kötü durumdaydi dedi. benim olduysa senin de olur dua et lütfen Rabbim büyük senin için dua edicem ve Herkes için ediyorum çünkü bu durum çok zor biliyorum
Canım olmadığını nereden biliyorsun? Ben adetimin gecikmesini bırak adet görürken acaba üstüne mi görüyorum deyip test yapıyorum. Hatta adetim şuan 3 gün önceden kesildi; ateşim 36,3'lerde sürünüyor yine de acaba diyorum... Test negatif çıkıyor, çöpe atıyorum sonra 3-4 kere çöp karıştırıyorumne güzel çok sevindim senin adına inan ki..
evet çok zor bi durum ..
Adetim gecikti mesela bu ay gidipte test bile almak istemiyorum çünkü yok biliyorum,vücudumun bana oyunları bunlar hep...
Kızlar, çok kötüyüm. Şu an işyerinde olmasam ağlayacağım. Neden insanlar beni rahat bırakmıyor? Ben burada kendi kendime umutlar yaratmaya çalışırken...Az önce annem aradı memlektten. "x kişisi, whitewolf'un çocuğu olmuyor mu" deyip alay etmiş ve gülmüş. Annem de özellikle arayıp bunu bana söylüyor. Eşim şehir dışında, yapayalnız olduğumu, kimsemin olmadığını bile bile özellikle bunu söylemek için arıyor. Salı günü hsg çektireceğimi, çok korktuğumu bu yüzden adetimin kesildiğini bile bile... Kendim annem bana neden böyle yapıyor? Beni sizden başka kimse anlayamaz kızlar
Canım öyle kötü insanlar var ki..sırf canını yakmak için bile söylüyorlar inan.Üzülme lütfen. o kişinin cahilliğine yada patavatsızlığına ver. belki de annen yanlış anlamış olabilir. Bir insanın dalga geçerek bunu söylemiş olmasına inanasım gelmiyor. HSG için neden korkuyorsun. ben yaptırdım Mihrimah sultan hastanesinde. inan ehil insanlar yaparsa sadece karnında hafif bir basınç hissediyorsun. Ağrı sızı olmuyor. Üstelik ufak tıkanıklık varsa açılıyor. Zaten doktor Hsg den sonra birlikte olunmasını öneriyor. bu sayede çok hamile kalan oluyormuş. inşallah sizin de kısa zamanda çocuğunuz olur.
bunu demek benim için kolay olsa da uygulayabilmek senin için çok zor biliyorum. kafanı boşalt düşünmemeye çalış. eminim hayatında güzel olan bi çok şey vardır onları düşün şükret. eşinle gez toz kafanı dağıt. maddi imkan yoksa da çık parkta gez dolaş yürü. Rabbim vereceği zamanı bilir o zamana kadar Ya Sabır de. ben bu ay takmadım kafama. her zaman nolur Allahım hayırlı değilse de hayırlıya çevir ver der ısrarcı zorlamacı olurdum. bu sefer sıkmadım kendimi hayırlısı dedim. Sen büyüksün Rabbim bize sağlıklı hayırlı bir evlat ver vermeyeceksen de sabır ver dedim. hep hayırlısı dedim ve bebeğim oldu. Rabbim dualarımızı kabul ediyo şükürler olsun. yeter ki sabırlı ol. ben hiç inanamıyodum bebeğim olacağına ve oldu. senin de olur Allahın izniyle inşaallah. biraz uzun yazdım kafanı şişirdim kusura bakmane güzel çok sevindim senin adına inan ki..
evet çok zor bi durum ..
Adetim gecikti mesela bu ay gidipte test bile almak istemiyorum çünkü yok biliyorum,vücudumun bana oyunları bunlar hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?