evet görüştük. ben tekrar evime dönesiye kadar beraberdikO gün sizinle görüştü mu gittiğinizde?
Keşke yapa bilsem diyorum ya ne kadar aptal ne kadar salağım .arama ararsa da cevap verme yeter başka da bişey yapma
Ya şaka mi yapiyorsun? Iliskinin bitip bitmeyecegi beyzadenin diyecegi tek kelimeye mi bakiyor yani?
Ya bu kadar gurursuz olmayin ya.. sonra da ay aldattı ay dövdü bilmem ne..
Ahhh ahhh
Onceki konularinizi biliyorum.
Bu cocuga bir stres topu bir de sevgili lazim.
Stres topu olarak sizi secmis, sevgili olarak da elemeler devam ediyor.
Gorusmediginiz zamanlari bu yonde degerlendirmis.
Tepkileri, atarlanmalari bundan.
Simdi konduramazsiniz ama eninde sonunda haberini alirsiniz.
Böyle giderse beni aldatıcak gibi bi his var içimde ciddi ciddi insan hissediyor
Ama sorun şu ki napıcamı bilmiyorum kesin bir şey söylemiyor bir türlü.
Direkt ben bitti diyip bıraksam gururumu da kurtarmış olurum dediğiniz gibi.Ya zaten bu tavirlari aldatiyor olduğunu gosteriyor ama kimsenin gunahina da giremem.
Ne yapacagin belli, bir daha sakin beni arama, evet dedigin gibi ben seni beklemem diyin ve size ulasabilecegi hicbir sey birakmayin...
Direkt ben bitti diyip bıraksam gururumu da kurtarmış olurum dediğiniz gibi.
İlk zamanlar bana şiir yaz bana şiir yaz diye kendini yırtıyordu .
Ayrı kaldığımız dönemde yazdım buna ya insan face de bi o mesaja tıklar. görüldü tiki gelir.
Onu bile yapmadı inanabiliyo musunuz ?
Annemler tatile gidelim dediler
izin vermiyorum ben gidemezsin filan dedi.
Dedim sen eziyet ediyorsun artık napıyorsun .
10 numara kandırdı beni gerçekten her şey beklenir .Ya bak görüyorsun, sence sen kendine böyle muameleyi hakediyor musun? Desen ki hakediyorum, tamam ayrilma diyeceğim.
Ama yok, desen ki gururumu kurtarip kendimi de kurtarmak istiyorum, defedin basinizdan gitsin. Simdi mesaj at ve dedigimi söyle. "Evet, sen haklisin ben seni bekleyemem, bencilin tekiyim, o yuzden sadece kendimi düşünüyorum ve sana hoşçakal diyorum, de. BITTI THE END.. ";-)
Lütfen su adama daha fazla tahammul etmeyin. Belki de sevgilisi vardi. Size siir yazdirtip onu kiskandirmaya calisti. Her sey beklenir bu erkeklerden...
10 numara kandırdı beni gerçekten her şey beklenir .
Sayesinde hiç bir şeye güvenim kalmadı artık .
Şu an yine kayıplarda geldiği zaman aynı dediğiniz gibi bi mesaj atıp bitiricem .
Her yerden de silicem .
Böyle bi adamdan ne hayır gelecek .
Salaklığıma üzülüyorum...
Bir an ciddi ciddi acaba ben bunun güvenini mi kırdım diye bile düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?