• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Yeter . Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım ..

Kardes, bu cocuk oldugu sehirde sevgili ariyor bence. Uzulmeni istemem ama benim dusunce bu, sen geldiginde de artik ne halt karistiriyordu bilemem. Uzulmeni istemem ama kendini daha fazla hirpalama, uzme, ve de kucuk dusurme diye fikrimi yazdim. Arama, sorma, yedek olma derim. Atarlanma, ailemle kavga ettim vs vs hepsi palavra bence.

Ya adam sorunlu. Sakin cafcafli laflar ederse kanma lutfen. Bosver hatalar insanlar için.
Hatayi gec de olsa anlamak en güzeli. Ohhh artik rahatsin. Unut gitsin. Simdiden sil her yerden. Sakin yuz yuze de görüşme. Direk mesajla bitir. Ve simdi su an tüm yerlerden de sil. Tum mesajlarını her seyini. Hadi kolay gelsin. Hakkinda hayirlisi insallah.
Evet evet kesinlikle yüzünü görmemem lazım benim onun .
Yüzünü görürsem yine aptal aşık moduna girerim .
Konuşmayı da uzun tutmicam, yüzüne vurucam ama tüm adiliğini .
O kadar da enayi , o kadar da salak olmadığımı anlasın.

Kardes, bu cocuk oldugu sehirde sevgili ariyor bence. Uzulmeni istemem ama benim dusunce bu, sen geldiginde de artik ne halt karistiriyordu bilemem. Uzulmeni istemem ama kendini daha fazla hirpalama, uzme, ve de kucuk dusurme diye fikrimi yazdim. Arama, sorma, yedek olma derim. Atarlanma, ailemle kavga ettim vs vs hepsi palavra bence.
Aynen öyle aklın yolu bir ,o bi gelsin mesajları atıp ondan sonra ışık hızıyla silicem her yerden .
Kapatıcam bu defteri .
Bir daha da sevmek miş bağlanmak mış.. Yok.
Full okuluma konsantre olucam .

söylemek istemiyorum.

şunun için sormustum..
şayet uzak bir sehirden gittiyseniz haber vermednz diye kızması normal bu sizi de düşündüğü içindir.
fakat yakın 1-2 saatlik birseyse neden tepki veriyor gelmenize? burda bi bit yeniği arardım ben. sizin oraya gitmenize tepki gsterdiği için

Ama burda söyliyenler haklı çıktılar o sana bahane üretiyor ayrılmak onun derdi demişlerdi...

E biz size sayfalarca ne dedik ? Kalkmış bir de gitmişssiniz. Gözünüz fena kararmış aşktan belli Allah kolaylık versin bu kafayla çok ağlarsınız.

şunun için sormustum..
şayet uzak bir sehirden gittiyseniz haber vermednz diye kızması normal bu sizi de düşündüğü içindir.
fakat yakın 1-2 saatlik birseyse neden tepki veriyor gelmenize? burda bi bit yeniği arardım ben. sizin oraya gitmenize tepki gsterdiği için
Oldukça uzak bir yere gittim .
Ama kızma sebebi arkadaşının zor zamanında yalnız kalmasıy mış...
Beni düşündüğünden değil.
Beni düşünse böyle şu an yaptığı gibi ortalardan kaybolmazdı öyle değil mi ?
Aynısını dün de yaptı ve ben ona dün keşke haber verseydin dedim , aceleyle çıktık dedi.
Sabah da aynısını yaptı , şimdi de yaptı.
Kıvırıyor , beni parmağında oynatıcak .

Herkesin hayatında olur böyle dönemler. Önemli olan artık gerçeği görmeniz.
Bu olaydan çıkardığım sonuçlardan bi tanesi de. Bi insan birinin yanında olmak istiyorsa eğer oluyor.
Lamı cimi yok . Yok işsizim yok kavga etitm yok yana yattım yok çamura battım değil yani.
En güzel örneği de benim. Nerdeyse yapmadığım kalmadı.
Allah akıl fikir verir inşallah .

Ama burda söyliyenler haklı çıktılar o sana bahane üretiyor ayrılmak onun derdi demişlerdi...

Sadece o mu? Bu çocuk kesin bir işler çeviriyor sana ondan Hayır gelmez si senin sandığın kadar sevseydi seni Üzmez merakta bırakmazdı gibi gibi bir sürü şey dediler..ama o seni her seferinde kandira yor bu sefer de canı isterse kandirir o seni...daha ne kadar böyle gidecek ki burada herkes gözünü açmaya çalışıyor ama anliyormus gibi konuşuyorsun da bir konuştu mu seninle kaniveriyosun. ..yazik bu adam içingiden ggünlerine. .

Bu olaydan çıkardığım sonuçlardan bi tanesi de. Bi insan birinin yanında olmak istiyorsa eğer oluyor.
Lamı cimi yok . Yok işsizim yok kavga etitm yok yana yattım yok çamura battım değil yani.
En güzel örneği de benim. Nerdeyse yapmadığım kalmadı.
Allah akıl fikir verir inşallah .

Size şu yazıyı armağan ediyorum çok güzel.

"Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin.

Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır."

Sadece o mu? Bu çocuk kesin bir işler çeviriyor sana ondan Hayır gelmez si senin sandığın kadar sevseydi seni Üzmez merakta bırakmazdı gibi gibi bir sürü şey dediler..ama o seni her seferinde kandira yor bu sefer de canı isterse kandirir o seni...daha ne kadar böyle gidecek ki burada herkes gözünü açmaya çalışıyor ama anliyormus gibi konuşuyorsun da bir konuştu mu seninle kaniveriyosun. ..yazik bu adam içingiden ggünlerine. .
Aşk çok lanet bir şey işte.
O yüzden her şeyi tak tak tak tak söyleyip her yerden silip engelleyeceğim.
Beni tekrar kandıramaması için.
Yani şu yaşıma kadar sadece 2 kişiyi sevdim 2sinin de sonu hüsran oldu .

Size şu yazıyı armağan ediyorum çok güzel.

"Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin.

Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır."

Nazım Hikmet Ran'ında dediği gibi , çok güzel bir alıntı oldu gerçekten ...

Yani her şeyi geçtim beni sevmemesini kandırmasını vs geçtim.
Ama boynuzu takmasaydı keşke

Aşk çok lanet bir şey işte.
O yüzden her şeyi tak tak tak tak söyleyip her yerden silip engelleyeceğim.
Beni tekrar kandıramaması için.
Yani şu yaşıma kadar sadece 2 kişiyi sevdim 2sinin de sonu hüsran oldu .

Aklın ve kalbin işte bu o diyorsa tamamdır. ..ama sen kalbini konuşturuyor aklını susturuyorsun. ..ikisini de konuşturma lazım ama biri konuşurken diğeri susacak. ..yoksa bir yerde bitmeye mahkum oluyor...yani her şeye duygusal davranıyor bunu karşındaki ne hissettiriyorsun onlarda bu zaafı ni kullanıyor canım. ..ama cidden söylediklerini uygula kararlı ol bak buradaki konularında gözümden kaçtı ise bilmiyorum ama herkesin erkek arkadasin la ilgili fikri olumsuz...ve bir işler çevirdiği yönde. ..Burada hemen hemen herkesin aynı fikirde olduğu konu nadirdir...dikkate al derim..

Aklın ve kalbin işte bu o diyorsa tamamdır. ..ama sen kalbini konuşturuyor aklını susturuyorsun. ..ikisini de konuşturma lazım ama biri konuşurken diğeri susacak. ..yoksa bir yerde bitmeye mahkum oluyor...yani her şeye duygusal davranıyor bunu karşındaki ne hissettiriyorsun onlarda bu zaafı ni kullanıyor canım. ..ama cidden söylediklerini uygula kararlı ol bak buradaki konularında gözümden kaçtı ise bilmiyorum ama herkesin erkek arkadasin la ilgili fikri olumsuz...ve bir işler çevirdiği yönde. ..Burada hemen hemen herkesin aynı fikirde olduğu konu nadirdir...dikkate al derim..
İstemiyor işte bu kadar basit.
Eskiden çok sevdiği bi sevgilisi olmuştu , benim gibi.
Belki hala onu unutamadı onunla olacak .
Belki beni aldattı belki aldatıcak. Bilmek istiyorum .
Ama bilmiyorum . Bilmemem bitirmem lazım ...
İçimde ona olan sevgi nefrete dönüşsün de kurtulayım artık..

Eşek bile bir kuyuya 2. defa düşmez derler.
Ben nasıl düştüm acaba , merak ediyorum...
Daha önce de çok çook sevmiştim.,
Yine o zaman da ayrılık sebebini bile tam olarak bilememiştim...

Valla garipsiniz. Anlayamiyorum inanin. Adam illa seni istemiyorum mu demeli? Bunu soylemiyorda yaşatıyor. Daha ne yapsin?

Back
X