artık zaman 1 saat gibi...

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.183
798
36
merhaba arkadaşlar..
zaman benim için çok değerli olduğu sölüyorum..
şöle bişey diyecegim..
zamanin 7-8 saati işyerinde geçiriyoruz...
geri kalan da 1 saat yemek yapıyoruz 1 saat de sofra kur kaldir..
1 saat de çocukla ilgilen...
öle zaman hızlı geçiyor ki..
uyku saatimiz 7 saat...
ama bunlari yaparken neden 1 dakika gibi geçiyoruz..
herşeyi keyfle yaptığım zamanlarda 1 saniye gibi geçmesi hiç gözümün kıpırdamadan..
telefona sarılsa hele görüşme yapsak. ne bilim uzunca saatlerce konuşuyorsun senin için 1 dk gibi geliyor..
işte ben zamana artık ne olduğu belli olmamaya başladi..
;zamani iyi değerlendirmek mi
zamani salmak mi önemli..
sizin zamanizi nasıl değerlendiriyorsunuz..
vakitçabucak geçtiğini anlayabiliyor musun?
benim zamanim şu
23:30-06:00 uyku
06:00-06:30 kahvaltı hazirlanma- yapma
06:30-07:00 iş varsa yap. çamaşir asma/ bulaşık makine doldurma çalıştırma..
07:00-07:20 hazirlanma. makyaj/ giyim.
07:20 evden çıkma.
8:00-17:00 iş.
18:00 de evde olma.
18:00-20:00 yemek hazirlanma sofra kur kaldir..
20:30-21:30 kızımla ilgilenme.
21:30-22:30 odayı toplama iş varsa yap yada tv..
23:00 uyku..
işte böle..
sizin nasıl acaba?

Zamanın önemine çok vurgu yapıp zamanını leş gibi savurgan kullanan ben gibisi yoktur herhalde. En sevmediğim özelliklerimden biri.
Telefonda çok zaman geçiriyorum işin tuhafı facebook twitter instagram yok. Burada ekşi sözlükte takılmaca kelimelik oynama vs derken elimden düşmüyor telefon. Kendime ayar çekmeliyim.

Zamanın önemine çok vurgu yapıp zamanını leş gibi savurgan kullanan ben gibisi yoktur herhalde. En sevmediğim özelliklerimden biri.
Telefonda çok zaman geçiriyorum işin tuhafı facebook twitter instagram yok. Burada ekşi sözlükte takılmaca kelimelik oynama vs derken elimden düşmüyor telefon. Kendime ayar çekmeliyim.
bende öleydim telefon zaman öldürücüdür..
1saat ayırıyordum..
şöle bişey yaptım..
o saati çocuğa verdim. çocuk zamandan daha kıymetli olduğu düşünüyorum.
1 saati ona ayırdığım halde 1 dakika gibi geçiyor :işsiz: 2 saat mi yapsam bilemedim.

Her gün aynı değil ama dünü senin için yazayım Migii
19 evdeyim. Namaz kılıp kestane yaptım. Onları yedim.

Yarım saat bir film seyrettim, sarmadı 1.5 saat başka bir filme baktım. Bu arada kek yaptım çayla yedim. 00-01 arası KK da takıldım, yine namaz kılıp 1. 30 gibi yattım. Evi mok götürüyor. Allah'dan bakımı, beslenmesi bana emanet hiç bir canlı yok.

merhaba arkadaşlar..
şöle bişey diyecegim..
uyku saatimiz 7 saat...
herşeyi keyfle yaptığım zamanlarda 1 saniye gibi geçmesi hiç gözümün kıpırdamadan..
telefona sarılsa hele görüşme yapsak. ne bilim uzunca saatlerce konuşuyorsun senin için 1 dk gibi geliyor..
benim zamanim şu
işte böle..
sizin nasıl acaba?
rutin 07:00 kalk 07:20 evden çık, akşam 17:30 eve girişim yemek hazırla kızımın üst başını değiştir yemeğini yedir kendimiz yemek yiyoruz sofra topla bulaşık makinesini doldur vs saat oluyor 20:00 sonra duş almaca biraz kızımla takılmaca arada bazen birşeyler izlemece telden yada laptoptan dizi vs.. 22:00 kızımla uyku moduna geçmece haftaiçi rutinim bu.
haftasonu bir günüm ev işlerine gider, bir gün gezeriz kızımla babası bazen eşlik eder bazen etmez..
ve yazın en az 2-3 kez farklı lokasyonlara tatile gideriz..
kışın hayat yeteri kadar manaton acısını yazın çıkarıyoruz..

bende öleydim telefon zaman öldürücüdür..
1saat ayırıyordum..
şöle bişey yaptım..
o saati çocuğa verdim. çocuk zamandan daha kıymetli olduğu düşünüyorum.
1 saati ona ayırdığım halde 1 dakika gibi geçiyor :işsiz: 2 saat mi yapsam bilemedim.
Ayırdığın bir saatte nitelikli güzel şeyler yapıyorsan bir dakika gibi geçmesinde bence sakınca yok. Güzel geçen bir dersten sonra zil çalınca öğrenciler şaşırır hani bu güzel bişey :))
Telefonla ilgili benim de keskin çzigiler belirlemem şart.

Her gün aynı değil ama dünü senin için yazayım Migii
19 evdeyim. Namaz kılıp kestane yaptım. Onları yedim.

Yarım saat bir film seyrettim, sarmadı 1.5 saat başka bir filme baktım. Bu arada kek yaptım çayla yedim. 00-01 arası KK da takıldım, yine namaz kılıp 1. 30 gibi yattım. Evi mok götürüyor. Allah'dan bakımı, beslenmesi bana emanet hiç bir canlı yok.
bazen akşamları tele sarılamiyorum
bazen çok yoruluyorum babasina teslim edip erken uyuyorum..
işyerinde takılıyorum KK ye:)
Namaz a başlamadim :KK43: başladim mi birakmak istemiyorum.
ona 10 dakikaya ayırsam pek iyi olucak.
ben haftasonu 1 e kadar takılıyorum bazen de.
uykuya aşık biriyim:KK70:

rutin 07:00 kalk 07:20 evden çık, akşam 17:30 eve girişim yemek hazırla kızımın üst başını değiştir yemeğini yedir kendimiz yemek yiyoruz sofra topla bulaşık makinesini doldur vs saat oluyor 20:00 sonra duş almaca biraz kızımla takılmaca arada bazen birşeyler izlemece telden yada laptoptan dizi vs.. 22:00 kızımla uyku moduna geçmece haftaiçi rutinim bu.
haftasonu bir günüm ev işlerine gider, bir gün gezeriz kızımla babası bazen eşlik eder bazen etmez..
ve yazın en az 2-3 kez farklı lokasyonlara tatile gideriz..
kışın hayat yeteri kadar manaton acısını yazın çıkarıyoruz..
ben şöle yaptım kızıma duş alma günleri de var
salı cumartesi yaptım..
cumartesi günü serbest zamani..
7 de kalkıyorum..
babasina kahvaltı hazirliyorum.
kızımla kahvaltımız 10 da başlıyor.
sonrasi ne malum odalari topluyorum :/
her hafta gezmelere çıkıyoruz..
ev işlere ayıracak artık zaman kalmadi :/

Bu aralar nedendir bilmem ama zaman kavramım karıştı benim . Gece 2 de emzirmek için uyandım emzirmeye başladım aradan zaman geçti emzirme işi bitti saate baktım 4 olmuş mesela nasıl oldu hiç çözemedim arada uyudum mu diye düşündüm. Dün gece 11 de duşa girdim çıktım telefonu elime aldım 00:15 olmuş nasıl oldu anlamadım zaman kavramım çok garipleşti korkuyorum valla

Bu aralar nedendir bilmem ama zaman kavramım karıştı benim . Gece 2 de emzirmek için uyandım emzirmeye başladım aradan zaman geçti emzirme işi bitti saate baktım 4 olmuş mesela nasıl oldu hiç çözemedim arada uyudum mu diye düşündüm. Dün gece 11 de duşa girdim çıktım telefonu elime aldım 00:15 olmuş nasıl oldu anlamadım zaman kavramım çok garipleşti korkuyorum valla
işte ben çözemiyorum
zaman hiç belli degil ya.. :(

merhaba arkadaşlar..
şöle bişey diyecegim..
uyku saatimiz 7 saat...
benim zamanim şu
işte böle..
sizin nasıl acaba?

6.20 - kalkış
6.45 - oğlanı okula yollama
7.45 - eşi işe yollama
8 - küçüğü kreşe yollama
8.30-9 kahvaltı
9.30 - 11.30 spor
11.45 - eş öğlen yemek evde
12.45 - eş gitti
1-2 yemek hazırla
2.10 - oğlan okuldan geldi
3- oğlan ödevlere başla
4.30 - oğlan bahçeye gitti
4.30 - küçük kreşten al
5 - oğlan spor
6.30 - çocuklar eve dön
7 - yemek
7.30 - oğlan yatmaya yolla
8-8.30 küçük yatmaya
8.30 - eşe çay tatlı keyfi iyiyse dizi
O esnada çamaşır yıka
11.30 eş yatar
Eve genel kontrol
12-12.30 çamaşırları organize et
Sonra yat

6.20 - kalkış
6.45 - oğlanı okula yollama
7.45 - eşi işe yollama
8 - küçüğü kreşe yollama
8.30-9 kahvaltı
9.30 - 11.30 spor
11.45 - eş öğlen yemek evde
12.45 - eş gitti
1-2 yemek hazırla
2.10 - oğlan okuldan geldi
3- oğlan ödevlere başla
4.30 - oğlan bahçeye gitti
4.30 - küçük kreşten al
5 - oğlan spor
6.30 - çocuklar eve dön
7 - yemek
7.30 - oğlan yatmaya yolla
8-8.30 küçük yatmaya
8.30 - eşe çay tatlı keyfi iyiyse dizi
O esnada çamaşır yıka
11.30 eş yatar
Eve genel kontrol
12-12.30 çamaşırları organize et
Sonra yat

tabi 2 haftadır küçük kolunu kırdı alçıda. Düzen şaşmış vaziyette

8 uyanma hazirlik
9-12 okula gidip gelme arkdaslarla kahve sigara yapma derse katilma hocayla konusma o yuzden okul zamani da seviyorum.
12-14 arkadaslarla kahvalti hazirlama ve biseyler izleyerek yeme
14-17 dikkatimizin dagilmasi biraz uyuma kendi telefonlarimiza bakma yada arada bi disari cikip sigara icme yada birbirimizle itisip kakisma
17-18 aksam yemegi icin alisveris yapma yada yemegi hazirlayip yeme(sadece makarna ya da firina tavuk vs attigimizdan 15 dk suruyor )
18-19 dus alma ve hazirliklara baslama makyaj vs
19-22 yazsa bahcede voleybol oynarak on icmeye baslama kissa oyun odamizda masa tenisi vs oynarak on icmeye baslama
22-05 club ve sokaklarda
Tabi ertesi gun okul olmayan iki gunde yoksa 22 den sonra icerek film izleme odada takilma birbirimize saka yapma baska odalara gitme falan
Haftada 2-3 gunde Hangover gunu yani bugun gibi :D

duzeniniz guzel aslinda, ama ufak ufak bir seylerden calip kendinize kisisel zaman yaratmalisiniz.

spor da gunluk rutinninize eklerseniz daha bile aktif olursunuz, bir bakmissiniz, ucuyorsunuz hizdan :nazar:

8 uyanma hazirlik
9-12 okula gidip gelme arkdaslarla kahve sigara yapma derse katilma hocayla konusma o yuzden okul zamani da seviyorum.
14-17 dikkatimizin dagilmasi biraz uyuma kendi telefonlarimiza bakma yada arada bi disari cikip sigara icme yada birbirimizle itisip kakisma
17-18 aksam yemegi icin alisveris yapma yada yemegi hazirlayip yeme(sadece makarna ya da firina tavuk vs attigimizdan 15 dk suruyor )
19-22 yazsa bahcede voleybol oynarak on icmeye baslama kissa oyun odamizda masa tenisi vs oynarak on icmeye baslama
22-05 club ve sokaklarda
Tabi ertesi gun okul olmayan iki gunde yoksa 22 den sonra icerek film izleme odada takilma birbirimize saka yapma baska odalara gitme falan
Haftada 2-3 gunde Hangover gunu yani bugun gibi :KK70:

8 de uyaniyor musun gercekten :olamaz:

8 de uyaniyor musun gercekten :olamaz:
Bazen uyumadan okula gectigimiz oluyor ama çok nadir tabi haftada iki gün okul olmayan günlerde yada haftasonu 5e kadar tabi yoksa 12 de yatış diğer 3 gün. Ama mutlaka uyanıp giderim okula ölsem de genelde hahaha

8 uyanma hazirlik
22-05 club ve sokaklarda
Haftada 2-3 gunde Hangover gunu yani bugun gibi :KK70:
Uyanmaya hazırlık ne yaw? :D

Bir de ön içme falan, 22-05 sokaklarda yaşam, Amerikan gençlik dizi tadında bir hayat, yurt dışında öğrenci misiniz? Merak ettim, mazur görün. :rolleyes:

Uyanmaya hazırlık ne yaw? :KK70:

Bir de ön içme falan, 22-05 sokaklarda yaşam, Amerikan gençlik dizi tadında bir hayat, yurt dışında öğrenci misiniz? Merak ettim, mazur görün. :rolleyes:
Evet Almanyada okuyorum yurtta kalıyoruz ondan
Ve uyanmaya hazırlık değil yanlış olmuş uyanma ve hazırlık hahahaha

Çamasir asmak yerine kurutucu alın. Haftada bir de temizlikçi abla alın. Çalışan insanmışsınız nasılsa. Abla gelir evin genel temizliğini yapar camasirları da halleder.

Back
X