artık zaman 1 saat gibi...

eve 18.40ta varıyorum,
sofraya oturmamız 19.30u buluyor, bulaşık falan derken 20.30 gibi oturuyorum,
eşimle çay, kahve Netflix falan takılıyoruz
uzun bir süre gibi gelebilir 20.30dan 11e kadar falan ama bana da su gibi geçmiş geliyor:KK14:
ne zaman 11 oluyor da duşa girme saatim geliyor anlamış değilim valla
duştan çıkınca saçlarımla uğraşmam kremlenmem falan da yarım saatimi alıyor. ee saat 23.30 oldu 15-20 dk da kitap okuyorum yatma saatim geliyor çatıyor zaten.
Allahtan bugün cumaaaa:halay:
ben zamani iyi rutin oluşturmuşum
kış gelince baya bozuldu..
sabahlari 5:30ta kalkıyordum o zaman çok işim olurdu..
hava açmasi 8:30u buluyor bende kalkamiyorum.
6 da alarm kurdum. zar zor 6:15 kalkıyorum..

Çocukken zaman ne çoktu. Telefon vs de yoktu. Tv de kısıtlıydı. Zaman yavaştı. Büyüdük anne olduk sanki 24 saat yetmiyor bana. Kalk kahvaltı ev topla ders çalış yemek yap kızımla ilgilen yedir oyna üst değiştir dışarı çıkar bazen. Uyut 12 den sonra 2 3 saat tekrar ders çalış. 3. 4 ü buluyor benim uyumam. 5 6 saat uyuyorum ama yine de yetmiyor😢 kızım bir de öğle uykusuna memede uyuyor 2 saat kitliyor beni ben de o arada nette takılıyorum. Kk insta ekşi ya da ders çalısıyorum teldeki uygulamalardan. Zaman su gibi geçiyor tutamıyorum.

Çocukken zaman ne çoktu. Telefon vs de yoktu. Tv de kısıtlıydı. Zaman yavaştı. Büyüdük anne olduk sanki 24 saat yetmiyor bana. Kalk kahvaltı ev topla ders çalış yemek yap kızımla ilgilen yedir oyna üst değiştir dışarı çıkar bazen. Uyut 12 den sonra 2 3 saat tekrar ders çalış. 3. 4 ü buluyor benim uyumam. 5 6 saat uyuyorum ama yine de yetmiyor😢 kızım bir de öğle uykusuna memede uyuyor 2 saat kitliyor beni ben de o arada nette takılıyorum. Kk insta ekşi ya da ders çalısıyorum teldeki uygulamalardan. Zaman su gibi geçiyor tutamıyorum.
degil mi..
ben çocukken yaşadığımız zamanlari özledim:(

momo kitabi okudum
dedim ki benim zamanimi duman adamlar mi çaldi ?

işte ben çözemiyorum
zaman hiç belli degil ya.. :KK43:

aslında ben şunu savunuyorum.. zamanın bir şeye yetmemesi dışında bu ülkede biz çok mutsuzuz.. o sebeple zamanımız kaliteli de akmıyor. sürekli geçmişin gölgeleri, anın öfkesi ve geleceğin kaygısı bizim içinde bulunduğumuz anları kaliteli yaşamamıza engel oluyor..
o sebeple yetemiyoruz hiçbir şeye çünkü mutluluk yok huzur yok.. hep bir şeylere yetme telaşı ama yetememe..
ben boş kalan zamanlarımda bile mutlu olamıyorum. hele son zamanlarımda son haberler, ülkenin gidişatı vs gece uykularıma bile sebep oluyor. çocuğum ne olacak? şu nasıl olacak vs..
benim de zamanla ilgili derdim bu şekilde..

geçmişimiz duman adamlara ruhumuzu sattı, kendimizi paralasak da geri alamıyoruz.. momo başucu kitabımdır.. sizin de feyz aldığınızı görmek beni mutlu etti :)
Evet bende zamanı konusunda kitabı okuduktan sonra anladım dedim ki zaman çok hızlı yavaslasmanin ve zamanı lyl yönetmek için yolu arıyorum
Her saatl her dakikası her saniyesi ne iş yaptigimiz önemli 🙄

Zaman kavramini insanlara öldürdüler. Aslinda zaman suan daha yavaş biliyor musunuz ama insanlara oldurduler iste. Mesela yediğimiz şekerler. Cok detayli bir konu ama durum bu🤷‍♀️
Banada zaman gecmiyor gibi geliyordu. Simdi de yok ya gecmis diyorum. Ki ben sabahtan aksama kadar evde oturan bazi gunler gezen,calismayan,ev isi yapmayan biriyim😂😂😂

Bence bu calismayla alakali degil. Calismayana da zaman cok hizli geciyor ve yetmiyor.

Buna kiyamet alameti diyorlar.. Eskiler derdi ki ahir zamanda; yillar, ay, aylar, hafta, haftalar ise saat gibi olacak diye.
Kucukken bu duyduguma anlam veremezdim ama simdi cok iyi anliyorum. .Her gecen gun zaman daha da hizli akiyor gercekten..

Yine iyi düzeniniz var bende düzen sıfır 😂 ucucuyum ben ucus programıma göre uyuyup uyanıp işleri ona gore ayarlıyorum napiyim her işin bir zorluğu var iste. Tüm kadınlara kolaylıklar diliyorum hiç bi zaman işimiz bitmiyor

Bence bu calismayla alakali degil. Calismayana da zaman cok hizli geciyor ve yetmiyor.

Buna kiyamet alameti diyorlar.. Eskiler derdi ki ahir zamanda; yillar, ay, aylar, hafta, haftalar ise saat gibi olacak diye.
Kucukken bu duyduguma anlam veremezdim ama simdi cok iyi anliyorum. .Her gecen gun zaman daha da hizli akiyor gercekten..
Şu am ahır zamanda olduğu hissediyorum
Depremler kazalar herşey geliyor
Zamansız onlarda.
ama biz bilemiyoruz ki ne olacağı
Zamanı iyi değerlendirmek lazım duman adamları yok etmek lazım

Back
X