- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.183
- 798
- 36
gündüz hiç uyumazsa akşam erken yatiyor..:)İyi ki çalışıyorum dedim. Allah sabır versin. Ama çocukların erken yatması müthişş. Nasıl alıştırdınız?
uyursa uyumuyolar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gündüz hiç uyumazsa akşam erken yatiyor..:)İyi ki çalışıyorum dedim. Allah sabır versin. Ama çocukların erken yatması müthişş. Nasıl alıştırdınız?
ben zamani iyi rutin oluşturmuşumeve 18.40ta varıyorum,
sofraya oturmamız 19.30u buluyor, bulaşık falan derken 20.30 gibi oturuyorum,
eşimle çay, kahve Netflix falan takılıyoruz
uzun bir süre gibi gelebilir 20.30dan 11e kadar falan ama bana da su gibi geçmiş geliyor
ne zaman 11 oluyor da duşa girme saatim geliyor anlamış değilim valla
duştan çıkınca saçlarımla uğraşmam kremlenmem falan da yarım saatimi alıyor. ee saat 23.30 oldu 15-20 dk da kitap okuyorum yatma saatim geliyor çatıyor zaten.
Allahtan bugün cumaaaa![]()
hiç sorma.Kendime de ayıramıyorum ki ancak iş güç yemek, evin derdi![]()
degil mi..Çocukken zaman ne çoktu. Telefon vs de yoktu. Tv de kısıtlıydı. Zaman yavaştı. Büyüdük anne olduk sanki 24 saat yetmiyor bana. Kalk kahvaltı ev topla ders çalış yemek yap kızımla ilgilen yedir oyna üst değiştir dışarı çıkar bazen. Uyut 12 den sonra 2 3 saat tekrar ders çalış. 3. 4 ü buluyor benim uyumam. 5 6 saat uyuyorum ama yine de yetmiyorkızım bir de öğle uykusuna memede uyuyor 2 saat kitliyor beni ben de o arada nette takılıyorum. Kk insta ekşi ya da ders çalısıyorum teldeki uygulamalardan. Zaman su gibi geçiyor tutamıyorum.
hiç sorma.
işyerinde ayırıyorum kendime zaman :) öğle vakitleri![]()
işte ben çözemiyorum
zaman hiç belli degil ya..![]()
momo kitabi okudum
dedim ki benim zamanimi duman adamlar mi çaldi ?
Evet bende zamanı konusunda kitabı okuduktan sonra anladım dedim ki zaman çok hızlı yavaslasmanin ve zamanı lyl yönetmek için yolu arıyorumgeçmişimiz duman adamlara ruhumuzu sattı, kendimizi paralasak da geri alamıyoruz.. momo başucu kitabımdır.. sizin de feyz aldığınızı görmek beni mutlu etti :)
Ön içmeyi ot içme anlamıştım,tövbe tövbeeeUyanmaya hazırlık ne yaw?
Bir de ön içme falan, 22-05 sokaklarda yaşam, Amerikan gençlik dizi tadında bir hayat, yurt dışında öğrenci misiniz? Merak ettim, mazur görün.![]()
Evet yemek yapma yemek yeme kurma toplama içine dahilYemek yapmanız iki saat mi sürüyor yani
Şu am ahır zamanda olduğu hissediyorumBence bu calismayla alakali degil. Calismayana da zaman cok hizli geciyor ve yetmiyor.
Buna kiyamet alameti diyorlar.. Eskiler derdi ki ahir zamanda; yillar, ay, aylar, hafta, haftalar ise saat gibi olacak diye.
Kucukken bu duyduguma anlam veremezdim ama simdi cok iyi anliyorum. .Her gecen gun zaman daha da hizli akiyor gercekten..