- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
6: uyanmaca
6-8 arasi: bazen ben cocuklari birakiyorum o zaman kahvalti falan yapiyoruz. Bazen ben erken cikiyorum 6.30 gibi
18: evde olmaca
18-20 : amerikan mutfagimiz var, bazen yemek yaparim, bazen hazir seyleri direk firina atarim, bazen disariddan soyleriz, ama hep ailecek ic iceyizdir, yemek yaparken bir yandan futbol oynarim mesela cocuklarla. yemek fasli hizlica bitti ise daha kompleks oyunlara geceriz.
20: cocuklar odalarina
bir gun ben bir gun esim yatiririz cocuklari.
Benim gunumde ben bu zamanda spor yaparim, genelde evde, hava guzelse disarida.
bir gun de yine bu saatlerde dil dersim var.
21-30 esimle bulusmaca, tv izlemece veya kahve cay esliginde muhabbet, kisin daha cok tv seklinde, yazin daha aktifiz.
23 den sonra uykum varsa yatarim, kitap okurum veya dil calisirim.
haftasonu gece gece kadar otururum, sabah gec kalkarim, 8 falan
cocuklarin da tv zamani olur. onlar 7 de kalkarlar, aslinda 6da kalkiyorlar haftaici gibi de 7 den once odadan cikmalari yasak
6-8 arasi: bazen ben cocuklari birakiyorum o zaman kahvalti falan yapiyoruz. Bazen ben erken cikiyorum 6.30 gibi
18: evde olmaca
18-20 : amerikan mutfagimiz var, bazen yemek yaparim, bazen hazir seyleri direk firina atarim, bazen disariddan soyleriz, ama hep ailecek ic iceyizdir, yemek yaparken bir yandan futbol oynarim mesela cocuklarla. yemek fasli hizlica bitti ise daha kompleks oyunlara geceriz.
20: cocuklar odalarina
bir gun ben bir gun esim yatiririz cocuklari.
Benim gunumde ben bu zamanda spor yaparim, genelde evde, hava guzelse disarida.
bir gun de yine bu saatlerde dil dersim var.
21-30 esimle bulusmaca, tv izlemece veya kahve cay esliginde muhabbet, kisin daha cok tv seklinde, yazin daha aktifiz.
23 den sonra uykum varsa yatarim, kitap okurum veya dil calisirim.
haftasonu gece gece kadar otururum, sabah gec kalkarim, 8 falan

cocuklarin da tv zamani olur. onlar 7 de kalkarlar, aslinda 6da kalkiyorlar haftaici gibi de 7 den once odadan cikmalari yasak