- 28 Kasım 2010
- 42.547
- 141.324
- 798
Vitamin mineral rezervleri azalmis olabilir. Normalde yeter cunku 4,5-5 saatlik uyku.az uyumayaa iyi dayanıyosun bn dayanamıtorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitamin mineral rezervleri azalmis olabilir. Normalde yeter cunku 4,5-5 saatlik uyku.az uyumayaa iyi dayanıyosun bn dayanamıtorum![]()
Ahahah cok tatlisin. Ben belki 20 yildir bu sekildeyim, calismadigim donemde de ayniydim. Uyanirim kitap dergi falan okurum. Uykuda gecen zamanin bosa gectigini dusunuyorum ben. Ölecez zaten sonsuza kadar uyuyacaz yanidark 1'de uyuyp 5'te mi uyanıyosunben bu rutini 2 gün üst üste yapsam ölürüm net
![]()
ben yemegi bi gün önce yapsam iyi olucak.Yemek isini onden onden halledemez misiniz? Misal dun pazar gunuydu bakliyat turlerini pisirip iki gun yiyebilirsiniz. Yanina corba salata kolaylik olur. Biftek kofte gibi kirmizi etleri de onceden pisirip buzluga koysaniz,bir gun de o yenir. Oldu size 3 gun. Sonraki gun patates kozlenebilir o surede oyun oynarsiniz kizinizla. Ya bunlarin hepsini biliyorsunuzdur yanlis anlamayin benimki sadece hatirlatmazaman hep cok cabuk geciyor degerlendirmeye calisiyoruz iste hepimiz napalim
ben dayanamam 15 saat uykuya ihtiyacim varAhahah cok tatlisin. Ben belki 20 yildir bu sekildeyim, calismadigim donemde de ayniydim. Uyanirim kitap dergi falan okurum. Uykuda gecen zamanin bosa gectigini dusunuyorum ben. Ölecez zaten sonsuza kadar uyuyacaz yani![]()
uyku saatimiz 7 saat...
ama bunlari yaparken neden 1 dakika gibi geçiyoruz..
herşeyi keyfle yaptığım zamanlarda 1 saniye gibi geçmesi hiç gözümün kıpırdamadan..
telefona sarılsa hele görüşme yapsak. ne bilim uzunca saatlerce konuşuyorsun senin için 1 dk gibi geliyor..
o neydibunu sadece izafiyet teorisi ile açıklayabilirim.. başka bir açıklaması yok..
Benimde tuvalet 15 dk sürüyor :)Şuna çok takıldım
07:00 - 07:20 hazırlanma giyinme makyaj demişsiniz 20 dkda gerçekten yapıyor musunuz?
benim makyajım minimum 25 dk sürüyorda![]()
Ahahaha yaaa 15 saat bosa gidiyor iste. Biraz vitamin takviyesi mi yapsaniz acaba? Vallahi ben cocuktan sonra ise basladim inanin sabahi zor ediyorum kosa kosa ise gideyim diye. Evde olsam rezillik. İsyerinde hem calisiyorum hem kendimi gelistiriyorum hem de basimi dinliyorum resmen. Evde verimsiz sekilde zaman gecirmek hic istemiyorum.ben dayanamam 15 saat uykuya ihtiyacim var![]()
evde verimli geçirmeye çalışıyorum rutinleri ayni..Ahahaha yaaa 15 saat bosa gidiyor iste. Biraz vitamin takviyesi mi yapsaniz acaba? Vallahi ben cocuktan sonra ise basladim inanin sabahi zor ediyorum kosa kosa ise gideyim diye. Evde olsam rezillik. İsyerinde hem calisiyorum hem kendimi gelistiriyorum hem de basimi dinliyorum resmen. Evde verimsiz sekilde zaman gecirmek hic istemiyorum.
Ah ah keskeevde verimli geçirmeye çalışıyorum rutinleri ayni..
en iyisi işyerinde dinleniyorum
işyeri çalışma saatleri norveçteki gibi uygulansa ne güzel olur
5 saat çalışma yapsalar..
daha çok zaman olacagi biliyorum..
iyisin ben tv açmiyorum nedense.Sabah 6.30 duş
6.55 çıkış
7 saç kurutma tarama
Giyinme
7.20 evden çıkış
8.00 işyerine geliş
İşyerinde kahvaltı
Çocuğum var canım anam alır bakar yedirir içirir kitap okutur vs.
17.20 işden çıkış
17.45 otobüse biniş
18.10 eve varış
çocuğumu alma
18. 30 pijamalarla TV keyfi
20 bişeyler atıştırma
21.sohbet kızımla oyun vs
22 yatış.
''güzel bir kızla geçirdiğiniz iki saat, size bir dakika; soğuk bir kış günü bir sobanın yanında geçirdiğiniz bir dakika, iki saat gibi gelebilir. bu herkese göre değişebilen göreceli bir kavramdır. işte buna izafiyet denir.'' (a.einstein)o neydi
Aminrabbim analı babalı büyütsün..
o günler geçecek bunlar çok tatlı telaşlıdır ben yaşadım tabi:)
uyurken hemen koşuyordum wcye.başımda duracak kaynanam görümcem annem vardi bebegi onlari verip uyuyordum bi saat:)
Ben dijitürke üyeyimiyisin ben tv açmiyorum nedense.