artık zaman 1 saat gibi...

dark 1'de uyuyp 5'te mi uyanıyosun :KK57: ben bu rutini 2 gün üst üste yapsam ölürüm net :oha:
Ahahah cok tatlisin. Ben belki 20 yildir bu sekildeyim, calismadigim donemde de ayniydim. Uyanirim kitap dergi falan okurum. Uykuda gecen zamanin bosa gectigini dusunuyorum ben. Ölecez zaten sonsuza kadar uyuyacaz yani;)

Yemek isini onden onden halledemez misiniz? Misal dun pazar gunuydu bakliyat turlerini pisirip iki gun yiyebilirsiniz. Yanina corba salata kolaylik olur. Biftek kofte gibi kirmizi etleri de onceden pisirip buzluga koysaniz,bir gun de o yenir. Oldu size 3 gun. Sonraki gun patates kozlenebilir o surede oyun oynarsiniz kizinizla. Ya bunlarin hepsini biliyorsunuzdur yanlis anlamayin benimki sadece hatirlatma :KK66: zaman hep cok cabuk geciyor degerlendirmeye calisiyoruz iste hepimiz napalim
ben yemegi bi gün önce yapsam iyi olucak.
eşim günlük taze yemek istiyor.
zaten o gelene kadar hazir oluyor.
sofra kurarken eşime postaliyorum kızımı:)

Ahahah cok tatlisin. Ben belki 20 yildir bu sekildeyim, calismadigim donemde de ayniydim. Uyanirim kitap dergi falan okurum. Uykuda gecen zamanin bosa gectigini dusunuyorum ben. Ölecez zaten sonsuza kadar uyuyacaz yani:KK66:
ben dayanamam 15 saat uykuya ihtiyacim var :confused:

uyku saatimiz 7 saat...
ama bunlari yaparken neden 1 dakika gibi geçiyoruz..
herşeyi keyfle yaptığım zamanlarda 1 saniye gibi geçmesi hiç gözümün kıpırdamadan..
telefona sarılsa hele görüşme yapsak. ne bilim uzunca saatlerce konuşuyorsun senin için 1 dk gibi geliyor..

bunu sadece izafiyet teorisi ile açıklayabilirim.. başka bir açıklaması yok..

ben dayanamam 15 saat uykuya ihtiyacim var :confused:
Ahahaha yaaa 15 saat bosa gidiyor iste. Biraz vitamin takviyesi mi yapsaniz acaba? Vallahi ben cocuktan sonra ise basladim inanin sabahi zor ediyorum kosa kosa ise gideyim diye. Evde olsam rezillik. İsyerinde hem calisiyorum hem kendimi gelistiriyorum hem de basimi dinliyorum resmen. Evde verimsiz sekilde zaman gecirmek hic istemiyorum.

Şöyle bişey okumuştum. Akşam 9 la 12 arası 1 saat sürdüğüne yemin edebilirim ama ispatlsyamam. Benimde aynen öyle

Ahahaha yaaa 15 saat bosa gidiyor iste. Biraz vitamin takviyesi mi yapsaniz acaba? Vallahi ben cocuktan sonra ise basladim inanin sabahi zor ediyorum kosa kosa ise gideyim diye. Evde olsam rezillik. İsyerinde hem calisiyorum hem kendimi gelistiriyorum hem de basimi dinliyorum resmen. Evde verimsiz sekilde zaman gecirmek hic istemiyorum.
evde verimli geçirmeye çalışıyorum rutinleri ayni..
en iyisi işyerinde dinleniyorum :confused:
işyeri çalışma saatleri norveçteki gibi uygulansa ne güzel olur
5 saat çalışma yapsalar..
daha çok zaman olacagi biliyorum..

evde verimli geçirmeye çalışıyorum rutinleri ayni..
en iyisi işyerinde dinleniyorum :confused:
işyeri çalışma saatleri norveçteki gibi uygulansa ne güzel olur
5 saat çalışma yapsalar..
daha çok zaman olacagi biliyorum..
Ah ah keske

Sabah 6.30 duş
6.55 çıkış
7 saç kurutma tarama
Giyinme
7.20 evden çıkış
8.00 işyerine geliş
İşyerinde kahvaltı
Çocuğum var canım anam alır bakar yedirir içirir kitap okutur vs.
17.20 işden çıkış
17.45 otobüse biniş
18.10 eve varış
çocuğumu alma
18. 30 pijamalarla TV keyfi
20 bişeyler atıştırma
21.sohbet kızımla oyun vs
22 yatış.

Sabah 6.30 duş
6.55 çıkış
7 saç kurutma tarama
Giyinme
7.20 evden çıkış
8.00 işyerine geliş
İşyerinde kahvaltı
Çocuğum var canım anam alır bakar yedirir içirir kitap okutur vs.
17.20 işden çıkış
17.45 otobüse biniş
18.10 eve varış
çocuğumu alma
18. 30 pijamalarla TV keyfi
20 bişeyler atıştırma
21.sohbet kızımla oyun vs
22 yatış.
iyisin ben tv açmiyorum nedense.

''güzel bir kızla geçirdiğiniz iki saat, size bir dakika; soğuk bir kış günü bir sobanın yanında geçirdiğiniz bir dakika, iki saat gibi gelebilir. bu herkese göre değişebilen göreceli bir kavramdır. işte buna izafiyet denir.'' (a.einstein)

7.30 da kalkıyorum.
hemen abdest alıyorum.
ocağa yumurta,su.onlar pişene kadar
namaz kılıyorum.
sonra kızı kaldırıyorum. ben gıyırken elını yuzunu yıkıyor.
kızı hazırlıyorum.
mutfağa geçiyoruz.
yumurtasını soyuyorum(okulda yapıyorlar ama ,aç beklemesın dıye yedırıyorum.)
sonra servis arıyor 5 dkıkaya oradayız dıyor ama olmuyor, o 5 dakıkada kahvemı hazırlıyorum, şalımı bağlıyorum.kızı hazırlayıp servise teslim edıyorum.
saat oluyor 8. eve geçiyorum yatakları topluyorum ,camları kapatıyorum,sofrayı temızliyorum,kahvemı soğuk içiyorum,iki yumurtayı ağzıma atıyorum.(bulaşık çıkmıyor zaten)
dişlerimi fırçalayıp 8.17 de evden çıkıyorum.8.30 da işte oluyorum(yuruyorum)
5.30 da alınacak varsa markete uğrarım.
eve geçerim eşim evdeyse yemek hazır, ev temiz olur.olmadığı zaman mutfağa geçerim hemen az bişeyler yapınca kreş arar.5 dakıka yıne iş yaparım. kızı alırım, namaz kılarım. yemek yaparım, 7 de otururuz sofraya.sonra bulaşık çay.kız kek ısterse kek.
9.30 çocuk yatır. gerı kalan kısım benım.akşam çocuk yatınca evı topluyorum :rapci: akşam faslı değişiyor aslında.benim çay içip içmeme bağlı akşam planları.film açarız mesela ben yarısında uyurum eşim kızar:KK70:
cumartesi temızlık.pazar yatış. her hafta boyleyız.

rabbim analı babalı büyütsün..
o günler geçecek bunlar çok tatlı telaşlıdır ben yaşadım tabi:)
uyurken hemen koşuyordum wcye.başımda duracak kaynanam görümcem annem vardi bebegi onlari verip uyuyordum bi saat:)
Amin
Sizinkini de Allah bağışlasın
Peki uyumama dışında uslu dırıyo muydu? Yoksa çıplık çıplıpa mıydı? Kaç aylıkken geçti?

Ahir zaman canım seneler ay gibi aylar haftalar gibi haftalar günler gibi günler saatler gibi hızlı geçecek zamanın nasıl geçtiğini insanlar anlamıcak bunu yaşıyoruz şu an zaman su gibi akıp gidiyor..

Ay ne zormuş çocuk varken çalışmak çocuğum yok ama okuyunca şimdiden gözüm korktu.
Bence buraya yazan tüm kadınların maşallahı var, imrendim.
Ben sabah 12 kalkış (erkek arkadaşım işe kendi gider ben uyanmayım diye kahvaltı istemez)
Sonra evde takılış.
5 gibi evi toparla yemek yap.
Sonra erkek arkadaşla vakit geçir.
Gece 2-4 arası uykum gelince yat :skandal:
Ot gibi yaşayan SinirliBiri kişisi.

çocuklu olunca zamani daha iyi değerlendirmek gerekiyor..
herşey degişiyor.

Back
X