Artık zayıflamak istiyorum :(

Playstore den bir uygulama indirdim, kalori hesapliyor, yediğimi ictigimi giriyorum,kilo vermek icin alman gereken kaloriyi de soyluyor,yasa boya kiloya gore.Kucuk mutfak terazimde tartmam gerekenleri tartiyorum,kalori hesabiyla besleniyorum ama hamuru sekeri keserek..bu şekilde yediklerimdeki kalorileri gorunce şok oldum.Saglikli besleniyordum ama fazla kalori alıyormusum meğer.Esimde basladi,uc gun oldu.Tavsiye ederim

başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorum 😭 iradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
Yaklaşık 10 sene önce 67 kilodaydım. lise hayatıma kadar hep tombik bir kızdım. 6 kız arkadasım vardı en kilolusu da bendim. Bir ara çikolataya sarmıstım. 40 bedenden 42 bedene cıktım. O zamanki fotograflarımı gören 35 40 yasında görünüyorsun derdi. ,hep zayıflamak istiyordum cok da takıyordum ama olmuyordu. Hele bir arkadasım o kadar üzülmeme rağmen kilomla dalga gecerdi. Üniversite yıllarında yavas yavas kilo vermeye basladım. Beslenme düzenimi değistirmedim ama okula yürüyerek gidip geldim her gün. yarım saat 40 dakika gidis dönüs de o kadar. 59 60 kiloya indim. 4 5 ayda. Lise arkadaslarımla karsılastığımda beni tanıyamadılar. Cünkü yüzüm bile değismisti. Ne kadar güzellesmissin diyorlardı. İdeal kilomdayım suan. 55 kiloya inmek istiyorum ama ben de simdi zorlanıyorum. 56-57 arası gidip geliyorum. Spor kesinlikle sart. En azından yürüyüs yapın ekmeği kesin. Emin olun vücudunuzdaki değisim sizi o kadar mutlu edecek ki,yasadığınız sıkıntıya değecek

Playstore den bir uygulama indirdim, kalori hesapliyor, yediğimi ictigimi giriyorum,kilo vermek icin alman gereken kaloriyi de soyluyor,yasa boya kiloya gore.Kucuk mutfak terazimde tartmam gerekenleri tartiyorum,kalori hesabiyla besleniyorum ama hamuru sekeri keserek..bu şekilde yediklerimdeki kalorileri gorunce şok oldum.Saglikli besleniyordum ama fazla kalori alıyormusum meğer.Esimde basladi,uc gun oldu.Tavsiye ederim
F ile baslayan uygulama mı :)

Hayatiniz cok yogun ve yorucu mu? Benim su an öyle. Arada karar veriyorum ama sonra zaman bulamiyorum, birakiyorum. 6 kilo fazlam var :(

Herkesin kilo almasına sebep farklı. Kimi yaşamının bir döneminde rahatlamıştır öyle yer. Düşünün evlenince kilo alma falan bundan mesela. Ya da öğrencilik bitip işe başlayınca. Bazen psikolojiktir. Bazen hastalık kaynaklıdır. Çok az yorumu okudum ama karbonhidratsız duramıyorum gibi birşey yazmışsınız. İnsülin direnciniz olma olasılığı yüksek. Size kilo aldıran etmenleri bulup değiştirmekle işe başlayın. Yaşınız 30 altıysa hele 15 kilo vermek çocuk oyuncağı. Ama güçlü bir iradeyle. Tokken kuralları belirleyip bir hafta yapılacak yapılmayacak şeklinde liste yapın. Zaten birkaç küçük değişikle kilo verdiğinizi görürsünüz. İkinci hafta daha katı kurallarla, 3. Hafta daha katı gibi. Günde 3000 kalori alan biri birden günde 1000 kalori alımına geçerse tabi ki bunu başaramaz. Ben bunları düşünemem, kendim yapamam diyorsanız iyi bir diyetisyen herşeyi sizin için düşünür.

Oncelikle seker ve abur cubur düşkünlüğü varsa insulin direnci var mi baktirmalisiniz. Dahilyeye giderek baktirin. Bende 4 ayda 17 kg verdim. Daha verilecek 33 kg var
ben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su için

ben de sizin gibiydim, söz verdim kendime ya başlayacaksın ya da isyan etmeyeceksin diye ve bir haftada 3 kilo vermiştim isterseniz yaparsınız, umutsuzluğu kapılmayın :) unu, şekeri, tuzu beyaz ekmeği, abur cuburu hayatınızdan çıkarın ve bol bol su için
Diyetisyen destegi almaya basladim. Tesekkur ederim 💕

Ben geçen bir psikolojik seminere katıldım online. Orda yabancı bir hoca örnek verirken şöyle dedi zayıflamak hedefiniz olursa kısa vadeli hedef olduğu için tutkunuzu azaltır. Uzun vadeli olarak hedefiniz sağlıklı olmak olursa buna da mesela kilo vererek spor yaparak sigarayı bırakarak ulaşıcam derseniz daha motive edici oluyor, beyin sağlıklı olmak için zayıflamaya spora odaklanıyor ama hedef zayıflamak olursa odak noktanız yiyecekler olur dedi. Belki faydası olur paylaşmak istedim 🤗

Ben kendime kucuk beden kiyafet alip bunu giyene kadar pes etmek yok diye 5 kilo verdim :D zayif kizlara her sey yakisiyor diye onlarin fotolarina bakip motive ediyorum kendimi belki sizde deneyebilirsiniz.

Yürüyüş yapmaya başlayın mutlaka zaten sonra o kadar yürüdüm boşa mı gitsin deyip yemeyi kesersiniz yani bende öyle olmuştu.

başladığımda ilk günler her şey iyi gidiyosistemi r
Malesef abur cuburum ve şekere düşkünlüğüm çok. Diyetin ilk başlarında her şey çok iyiyken sonrasında bütün yiyeceklere saldırıyorum 😭 iradem çok zayıf. Yapamıyorum kaç kez denedim
Dkz diye bir sistem var.diyetsiz kalici zayiflama sistemi.onu uyguladiginizda hicbirseye saldirasiniz gelmiyor.
Mantigi şu:
Istedigini istedigin zaman yiyebiliyorsun.diyet yaptigini dusunmuyorsun.doydugum zaman birakicam diyorsun.yerken kendini kontrol ediyorsun bir nevi.

Ben bu sistemi burdaki bir konuda ogrenmistim birkac kilo fazlam vardi o donem hemen verebilmistim ve yasam tarzi oldu simdi istesemde yiyemiyorum.hic kilo almiyorum.

3 cocuk annesiyim.tanimayanlar inanmiyor genc kizliktaki kilomla ayniyim

Ahmet apa nin seviye diyetini tavsiye ediyorum yemek yiyerek zayifliyorsun ben seviye 1 e 10 gün önce başladım 4 kilo verdim bile isterseniz bir araştırın şeker ve unu kesip günde iki öğün doyana kadar yemek serbest

F ile baslayan uygulama mı :)
Evet:)

Instagramda evde plates yaptiran kisiler var. Onlari takip edip o hareketleri gunde yarim saat yapaesaniz vucudunuz sıkılasır, daha cok kilo vermis gibi gorunursunuz. Vucut forma girdikce de insan mutlu oluyor, spor hayat tarzi haline geliyor.

Ay kızlar şimdi tam rejime başlayayım artık diyordum şu pandemide şiştim iyice turşuya döndüm😂😂

Hamurişi, pilav, şeker, paketli gıdalardan vazgeçmek, bol su içmek, haftada 4 gün yürüyüş, akşam 7'den sonra birşey yememek... Sadece 4 kurala uyacaksınız, zor değil, ben ölmedim, zayıfladım, siz de ölmezsiniz :) bir yerde öyle diyordu, acıkacaksınız, canınız çekecek ama güzel haber ölmeyeceksiniz. Benim çok hoşuma gitti, motive etti, belki sizde de işe yarar :)

Konu sahibi sizin sorununuz motivasyon, bir gruba dahil olmanızı tavsiye ederim. Buradan ya da başka bir yerden. Biz mesela arkadaşlarla 10-15 kişilik bir grup oluşturduk her hafta pztesi kilo bildirimi yapacağımız için motive oluyoruz artı birbirimizi motive ediyoruz. Tam 1 ay oldu ben 3.5 kg vermişim 68.5’tan 65’e inmişim. Yavaş ve sağlam adımlar atmak hedefiniz olsun.

Ayrıca if yöntemini tavsiye ederim, 16 saat aç kalmak 8 saat yiyebilmek kadınlara önerilen saat aralığı. If’i bir de kalori saymayla birleştirirseniz mutlu mesut kilo verirsiniz :)
Kalori saymak için Fit365 programını tavsiye ederim.
🌺

Darısı başıma vallahi şeklim şemalim kaç🤦‍♀️

Back
X