artık zayıflamak istiyorum :(

ayseylmz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
59
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar ilk defa konu açıorum kilolarımdan yeterince sıkılmış durumdayım hatta deprasyona girecek kadarr :14: moralim alt üst ramazan dan dolayı diete adapte olamıyorum.. benimle beraber diete baslayacak bi arkadas arıyorum.. kısaca kndmi tanıtayım.. 21 yasındayım 4 yıllık evliyim 3 yasında bitane oglum var boy 1.50 59 kgyum 10 kilo fazlam var 3 yıldır veremedim gittiiiii :14:

kilollarla başımız dertte gerçekten bende de var yemiyorum bişey açım valla öyle kilo veriliyor:)sana tavsiyem yeşil çay iç 3 4 bardak metobolizmayı çalıştırır..

hemen kilo verilmiyor ki zaten yavaş yavaş 3 kilo verdim sen kiloyu 2 günde almıyorsun canım 2 yada 3 ayda alıyosun dimi ama yavaş yavaş gidio bende hormon bozuklugu olduğu için az kilo verdim.

öncelikle sakın ol Allah'a şükür elin ayağın tutuyor di mı kilo sorunu bende de var Rabbim başka dert vermesin..
9 kiloyu her türlü verirsin zaten olun da varmış onun pesinde kosturmak bile spor olur sana.ramazanda kilo vermeyi çok da düşünme aksine almamaya bak.cunku çok geç saatte yemek yiyoruz ne kadar dikkat etsek de saatin geç olduğunu unutma..
Ayın 2sinde 1 ay olacak 4.5 kilo verdim yaptıgım şey ise beyaz ekmekten hamur işinden abur çukurdan vaz geçmekti.bi de aksam yemeğimi en geç 6da yedim sonra bişey yemedim emin ol bu çok işine yaricak.allah yardımcın olsun kolay gelsin canım basarılar
:34:

öncelikle sakın ol Allah'a şükür elin ayağın tutuyor di mı kilo sorunu bende de var Rabbim başka dert vermesin..
9 kiloyu her türlü verirsin zaten olun da varmış onun pesinde kosturmak bile spor olur sana.ramazanda kilo vermeyi çok da düşünme aksine almamaya bak.cunku çok geç saatte yemek yiyoruz ne kadar dikkat etsek de saatin geç olduğunu unutma..
Ayın 2sinde 1 ay olacak 4.5 kilo verdim yaptıgım şey ise beyaz ekmekten hamur işinden abur çukurdan vaz geçmekti.bi de aksam yemeğimi en geç 6da yedim sonra bişey yemedim emin ol bu çok işine yaricak.allah yardımcın olsun kolay gelsin canım basarılar
:34:

ALLAH RAZI OLSUN SAGOLL rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. evet şükürler olsun saglıgım yerinde ama bu kiloyuda çok takıorum kafama :14: ramazanda vermeyi bir kenara bıraktım inşallah almam hem çok geç hemde iftar ve sahurun arası çokk az daha sindirmeden tekrar yiyoruz.. kendime 2 ay gibi bi süre vericem bu 10 kilo için inş ekim sonu gibi istediğim kiloya inerim..

verirsin güzelim meraketme.sen zaten kararıı vermişsin o kilolardan kurtulursun emin ol..bende 69kiloyla hamile kaldım oğluma sonra doğum yaptım 1 yılda çalışmadım ,okullar açılacağı zaman tartıya bi çıktım ne göreyim 83 yaaaa....hep korkuyodum tartılmaya,sonra gittim mağzaya xxl kıyafetler aldım.moralim bozuldu ve bu kilolardan kurtulmak zorundaydım..isveç diyeti yaptım 13 günlük program zaten 8 kilo kadar gitti diye hatırlıyorum sonra kalori hesabıyla kilo verdim.abur cubura bayılırım,onları hayatımdan çıkardım,bol su içtim,acıktığımda kocaman su bardakları var ya onunla ayran yaptım zorllada olsa içtim,açlığım gitti..3 ay sonra tartıldım 6 kilo daha vermişim,isveç diyeti ağır bir diyettir onun için tekrar yapmak için en az 3 ay geçmesi gerkiyodu ve tekrar yaptım 6 kilo daha verdim 63 kiloya düştüm 2 senedir bu kilomu koruyorum,diyette bahane onu anladım en güzeli kalori hesabı yapmak yani aslında yemek yerken bize nelerin kilo aldıracağını biliyoruz ona göre ölçülü yememiz lazım,doymadan kalkmayı öğrendim ,şimdi 65 kiloyum yani 2 yılda 63e düşüp 67kadar çıktım ama kilo kontrolüyle genelde 65te kaldım...şimdi ise 60 a düşme niyetindeyim..zor değil en azından vermem gereken kilo 20kilo değil diyorum motive ediyorum kendimi,boyum 165,benim bebite 3 yaşında..bol su ,sıvı tüketiyorum,ekmek asla yemiyorum çünkü hamur işine bayılıyorum kek,kurabiye falan arada kaçamak yapmak için en azından ekmek yemiyorum....beraber verelim şu kiloları :) tartlıdım 65 hadi bakalım ama ben dediğim gibi diyet yapmayacağım sadece kalori hesabı ,ramazandada aynene geçerli,şekerli gıdaları çok tüketmemek lazım...hadi kolay gelsin ikimizede

verirsin güzelim meraketme.sen zaten kararıı vermişsin o kilolardan kurtulursun emin ol..bende 69kiloyla hamile kaldım oğluma sonra doğum yaptım 1 yılda çalışmadım ,okullar açılacağı zaman tartıya bi çıktım ne göreyim 83 yaaaa....hep korkuyodum tartılmaya,sonra gittim mağzaya xxl kıyafetler aldım.moralim bozuldu ve bu kilolardan kurtulmak zorundaydım..isveç diyeti yaptım 13 günlük program zaten 8 kilo kadar gitti diye hatırlıyorum sonra kalori hesabıyla kilo verdim.abur cubura bayılırım,onları hayatımdan çıkardım,bol su içtim,acıktığımda kocaman su bardakları var ya onunla ayran yaptım zorllada olsa içtim,açlığım gitti..3 ay sonra tartıldım 6 kilo daha vermişim,isveç diyeti ağır bir diyettir onun için tekrar yapmak için en az 3 ay geçmesi gerkiyodu ve tekrar yaptım 6 kilo daha verdim 63 kiloya düştüm 2 senedir bu kilomu koruyorum,diyette bahane onu anladım en güzeli kalori hesabı yapmak yani aslında yemek yerken bize nelerin kilo aldıracağını biliyoruz ona göre ölçülü yememiz lazım,doymadan kalkmayı öğrendim ,şimdi 65 kiloyum yani 2 yılda 63e düşüp 67kadar çıktım ama kilo kontrolüyle genelde 65te kaldım...şimdi ise 60 a düşme niyetindeyim..zor değil en azından vermem gereken kilo 20kilo değil diyorum motive ediyorum kendimi,boyum 165,benim bebite 3 yaşında..bol su ,sıvı tüketiyorum,ekmek asla yemiyorum çünkü hamur işine bayılıyorum kek,kurabiye falan arada kaçamak yapmak için en azından ekmek yemiyorum....beraber verelim şu kiloları :) tartlıdım 65 hadi bakalım ama ben dediğim gibi diyet yapmayacağım sadece kalori hesabı ,ramazandada aynene geçerli,şekerli gıdaları çok tüketmemek lazım...hadi kolay gelsin ikimizede[/QUOTE hoşgeldin pınar yazdıkların umut oldu bana isteyince yapılmıyacak şey yok.. ne güzel sen vermişsin 20 kiloyu bu 5 kiloda sana çocuk oyuncagı gibi gelir.. diyet yapıcam diorum ama ramazanda bu pek mümkün olmuyo kilom sabit allaha şükür almadım ama veremedim de.. sabah tartıldım 59.3 kiloyum benim de 9 kg fazlam var daha fazla ama hedef şimdilik 9.. inşallah hep birlikte güle oynaya veririz şu kiloları :1:

bu sabah tartıldım tam 61.100 çıktım :14: en kısa sürede kendimi toplamalıyım vee bu gidişata bi dur demeliyimm :43:

canim moralini bozma, bende kilo veremeyenlerdenim ama en azindan farkinda olupta engellemeye calisiyoruz kilo alimini.. herseyi denedim ama olmuyor 3-4 kilodan fazla veremiyorum.. Allah yardimcimiz olsun ve sesimizi duysun insallah artik :50:

canim moralini bozma, bende kilo veremeyenlerdenim ama en azindan farkinda olupta engellemeye calisiyoruz kilo alimini.. herseyi denedim ama olmuyor 3-4 kilodan fazla veremiyorum.. Allah yardimcimiz olsun ve sesimizi duysun insallah artik :50:

inşallah.. bugün tam anlamıyla diete başladım ye ye nereye kadar top gibi yuvarlanıcam yoksa :1: kilolArım yüzünden baya bi deprasyona girdim artık kendime gelmeliyim

inş canım bugün başladım diete ye ye nereye kadar yakında top gibi yuvarlanıcam:1:

Back
X